Jerrel in bescherming genomen door Big Brother

Iedereen, wij en tienduizenden Big Brother fans zijn echt helemaal klaar met Jerrel. Sinds hij erbij is gekomen afgelopen donderdag is de sfeer weer helemaal omgeslagen in het Big Brother huis. Na het vertrek van Nathalie, Danielle en Jowi op zaterdag 30 januari werd Big Brother weer leuk. Alleen het leuke Big Brother zonder gezeik en geroddel duurde slechts tot donderdag 4 februari toen Jerrel erbij kwam.

 

Jerrel laat zich van zijn slechtste kant zien en horen

Nieuwkomer Jerrel heeft totaal geen manier en opvoeding gehad. Zo blijft hij het leuk vinden om steeds in het gezicht van een bewoner te boeren (vooral bij Jill), kwetsende opmerkingen te maken naar bewoners. Zelfs na de officiële waarschuwing afgelopen zondag blijft hij doorgaan met zuigen en irritant zijn.

Pak je alsjeblieft je make-up koffers en verdwijn!

Hier lees jeeen deel uit de vele tweets die wij dagelijks ontvangen. Wij durven wel te stellen dat 99 procent van de Big Brother kijkers klaar is met dit vervelende mannetje.

Houdt de regie Jerrel een hand boven het hoofd?

Het begint er inderdaad op te lijken dat de regie van Big Brother bewoner Jerrel in bescherming neemt. Uiteraard zorgt hij voor wat gedoe in het huis, maar dat doe je niet op deze manier met pestgedrag. Plotseling was het niet mogelijk om je stem uit te brengen op de nieuwe bewoners. De huidige bewoners die elkaar al veel langer en beter kennen worden nu gedwongen om op hun beste Big Brother maatje te stemmen.

Michel heeft Jerrel afgelopen week al aangesproken op zijn gedrag. Alleen komt dit niet binnen in het hoofd van Jerrel. Hij blijft maar doorgaan. Het ventje mag steeds naar de dagboekkamer als hij weer loopt te janken dat hij naar huis wil of hem iets niet zint. Hij heeft als enige bewoner een grote koffer make-up meegekregen in het huis zodat hij uren zijn pestkop kan maskeren met mascara en andere zooi. Feitelijk misbruikt Big Brother Jerrel op dit moment. Hij wordt nu gebruikt om de tongen los te maken voor Big Brother. Dit gaat nu allemaal ten koste van de positieve sfeer die er hing.

Zo heeft Jerrel gisteren in de dagboekkamer na vier dagen al een boodschap van zijn vriend te horen gekregen. Hij vertelde de groep dat hij zijn vriend zelf had gesproken wat dus niet waar is! Julie is vandaag in de dagboekkamer geweest en heeft van Big Brother te horen gekregen dat zij enkel een boodschap hebben doorgegeven van zijn vriend. Dus Jerrel loopt weer te liegen tegen de groep.

Het is niet fair dat Jerrel zo de hand boven het hoofd word gehouden door de regie. Michel vind Jerrel maar fake en een clown. Bewoner Julie is van mening dat Jerrel alles krijgt van Big Brother als hij zegt dat hij zijn koffers gaat pakken.

De bom gaat ontploffen

Nick zegt dat hij nu alle woede en irritatie opkropt, maar als hij ontploft dan ontploft hij ook goed. Michel probeert steeds de orde te bewaren, maar het wordt wel moeilijk op deze manier. Je ziet aan alle drie dat ze het er erg moeilijk mee hebben.

Michel geeft aan dat hij door Big Brother gevraagd is om de orde te herstellen in het huis zegt hij, maar met Jerrel erbij lukt dat niet. Hij heeft het er met Nick over om er dan maar voor te zorgen dat Jerrel zelf op maar opstapt, als hij niet wil luisteren.

Michel : ‘In het contract staat dat wegpesten niet mag, maar dit is gewoon hetzelfde doen wat hij doet’ Gelijk hierna een streamlock, Big Brother wil niet dat wij dit zien en horen.

Nick zegt dat als Jerrel zo doorgaat de bom binnen een week gaat ontploffen. Hij denkt dan Jerrel er niet mee zal stoppen. En dat ie dan zijn koffers echt wel kan gaan pakken. Het is volgens nick een kwestie van tijd dat er weer gezeik komt door Jerrel, en dat de regie dan moet ingrijpen om erger te voorkomen.

Vijf mensen die nu al zoveel problemen met iemand hebben is niet normaal. Wat vinden jullie van dit hele gebeuren in Big Brother met Jerrel? Laat je stem horen in onze poll!

Big Brother moet harder ingrijpen bij Jerrel?
Ja
Nee
Geen mening
 
 
 
 
 
 
Created with Survey Maker

22 Antwoorden op “Jerrel in bescherming genomen door Big Brother”

 1. Big brother moet Jerrel er per direct uithalen en de nominaties ongedaan maken. Anders gaat er een bewoner weg die wel hey spel wil en fair speelt. Jerrel zegt niets gezien te hebben op tv maar hij weet alles over Thomas en Jill en Zoey van tv dus hoezo weet niets ga er blanco in. Eruit met de dramaqueen. Ik wacht af en anders exit big brother zijn leukere programma’s

  1. Die Jerrel moet er uit!!! Dit blijft nu zitten en een van de oudere bewoners moet het huis verlaten, dit is echt schandalig!!! Ik ben was van big brother en heb er geen dag van gemist maar die jerrel???? inderdaad die nominaties ongedaan maken en de jerrel zijn koffers laten pakken en vanavond de deur nog uit!

 2. ik vind het niet eerlijk hoe het nu gaat je mag de nieuwe niet domineren dat was bij de andere ook niet zo die jerrel moet er weer uit die verstoord alles daar in huis met zijn botte gedrag maak de dominatie ongedaan big brother

 3. Miss moeten wij als kijkers van Big Brother gaan eisen om iets te gaan doen aan die Jerrel …..

  Ik zie het al gebeuren;
  Morgen iemand naar huis die van ons zou mogen blijven en hij dan gaat hij alsnog naar huis ….

  Weg met die jongen!

  Ik zeg slecht voor de bewoners, slecht voor het huis, slecht voor de kijkers, slecht voor alles!

 4. Ik zeg, degene die exit big brother is door de nominatie, zal tevens de uitverkorene zijn!
  Bij de afscheidshug ff flink je knie in zijn ballen rossen, en eventueel nog even wat make-up van zijn gezicht pompen!

  Wat een vreselijk kereltje!

 5. Iemand mag best zichzelf zijn, maar hoort wel rekening te houden met zijn omgeving, niet iedereen is van zijn opmerkingen en gedrag gewenst.
  Deze knul gaat te ver in zijn doen en laten. als hij echt zo is in het dagelijkse leven, kan ik maar 1 ding bedenken. MAFKEES en gestoord.

 6. Wat wil Big Brother bereiken door deze irritante kerel erin te houden???
  Kijkers haken af en zelf wil ook die botte dramaqueen niet meer zien.
  Ook lopen sommige bewoners heel lastig door zijn irritante gedrag.
  Hij voelt zich sterk dat hij niet kan genomineerd worden en krijgt privileges die anderen niet kregen.

  Hij maakt de hele holebi gemeenschap belachelijk met zijn gedrag.

  Scherpe woorden, fluiten in iemand zijn oor, boeren in iemand zijn gezicht.
  Is er een psychiater bij BB die deze jongen dringend kan laten opnemen ??

  1. De andere bewoners zouden beter samenspannen en Jerrel terugipesten tot hij het beu is en dus opstapt!!!

  1. Er uit moet die Jerrel .
   Hij heeft geen respect voor mede bewoners. Raar dat big Brother het zo ver al heeft laten komen . Ik snap dat het een spel is . Maar dit gaat te ver .dit is experiment hoe kleinere ik mensen . Goed voorbeeld nemen rode neuzen actie . Zo komentaren kan letsels houden en dit zenden ze uit voor wat kijkcijfers .schandalig. big Brother trekt op niks dit seizoen als het zo verder gaat .

 7. Opstappen met die Jerrel ,onbeschoft joggie die hoort in een stichting thuis voor manieren te leren die viespeuk A.U.B. weg er mee ,hij maakt de hele groep gek .????????????

 8. Michel is echt heel erg ziet niemand dat. Alles moet zoals hij is. Als niet zo gaat word die pissig. Het is niet softie. Dat willen ze. Nee het is Big Brother. Hij zit alleen met z n meiden. En ze praten over niks anders. Ze zeiden iets over Nederlanders maar ze doen niet anders.

 9. Als ik zo moest zijn op het werk als die Jerrel dan kreeg ik direct mijn C4.
  Scherpe vuile woorden, fluiten in iemand zijn oor, boeren in iemand zijn gezicht en ga zo maar door.

 10. Voor de productie tellen alleen kijkcijfers,negatieve reclame is ook reclame niet.Jerrel word alleen maar geduld door een groep bewoners omdat ze hem nodig hebben voor een numerieke meerderheid.Zegt eigenlijk al genoeg over deze bewoners.Beste oplossing zou zijn ,afschaffen van de nominaties en de kijkers wekelijks laten stemmen wie moet vertrekken.Lijkt mij het eerlijkst en zo behoud je ook de kijkcijfers bij de liveshow.En tenslotte nog dit over Michel,je kan ervan houden of niet ,maar hij neemt tenminste leiding over een groep waar anders chaos zou ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *