Jerrel krijgt waarschuwing van Big Brother

Sinds donderdagavond kunnen de Big Brother fans kijken naar het laffe pest gedrag van Jerrel in Big Brother. Hij kwam afgelopen donderdagavond samen met Matt tijdens de live uitzending het huis binnen.

Tot op heden heeft meneer niets anders gedaan dan voornamelijk bewoner Jill te irriteren en vervelende opmerkingen te maken. Sinds hij in het huis zit is meneer véél te veel aanwezig en gigantisch druk.

Jerrel is enkel uit op treiteren

Hieronder even een opsomming van wat Jerrel tot nu toe heeft gedaan:

 • Drie keer een vieze boer laten in het gezicht van Jill
 • Met slippers op haar billen slaan
 • Gemene opmerkingen maken over kippen en haar opa
 • Van dichtbij fluiten in haar oor zodat even last had van oorsuizen
 • Zoey bespringen op de bank (erg vrouwonvriendelijk)

Jerrel de pester

Wij kunnen ons niet voorstellen dat de bewoners morgen niet massaal zullen stemmen op Jerrel om hem zo snel mogelijk het huis uit te krijgen. Met zijn gedrag verziekt hij de boel behoorlijk nu het net zo leuk is geworden sinds vorig weekend. Hij afgelopen donderdag ook al aangesproken door Michel op zijn vreselijke gedrag.

Op het moment van schrijven hebben al ruim 250 fans aangegeven in onze Instagram poll dat ze vinden dat Big Brother hem een waarschuwing moet geven.Het zal ons benieuwen van wat wij terug zullen zien in de komende uitzendingen over bovenstaande voorvallen van Jerrel.

Jerrel krijgt waarschuwing van Big Brother

Update 16:15 uur:
Voor onze bezorgde kijkers en fans. Big Brother houdt zijn huis goed in de gaten. Jerrel is al aangesproken op zijn gedrag omdat sommige acties en uitspraken van hem niet door de beugel kunnen. Hij gaat meer rekening houden met zijn medebewoners. Bedankt voor de oplettendheid.

Wij zouden het erg waarderen als onze fans een kleine donatie willen doen. Dit kan middels een vrijwillige donatie of door te adverteren bij ons. Wij steken ontzettend veel tijd in deze site en onze social mediakanalen wij vinden het overigens erg leuk vinden om te doen. Alleen hebben wij aan deze site ook hoge kosten zoals de hosting bij Kinsta. Dus wij zouden een donatie erg waarderen.


Heb jij de Big Brother Fans app al?

Het heeft even mogen duren maar daar is hij dan. De “Big Brother Fans” App en daar zijn wij ontzettend trots op! Op maandag 8 februari is de Big Brother Fans app live gegaan in de Google Play Store. Jij kunt de app nu gratis downloaden en bent altijd als eerst op de hoogte van het Big Brother nieuws!

105 Antwoorden op “Jerrel krijgt waarschuwing van Big Brother”

  1. en hij zou vroeger zelf gepest zijn waarom doe je dan zo want weet je pas goed hoe het voelt

  2. Van gepest worden naar pester.. ik vind het echt een misselijk mannetje. Mijn stem heeft hij en zal zeker iedereen vragen op h te stemmen

 1. Ja hij moet zeker aangesproken worden door BB !! Hij voelt zen eigen koning ter rijk en gedraagd zen eigen ook zo . Wa heeft die al gedaan. Hij lapt alles aan zen laars . Eruit ermee joh !

  1. Gedrag niet goed keuren… Hoe tegen jill doe vindt ik niet oke. Zelf tegen Michel hoe scheld naam zeg ook niet oke. Zelf tegen Thomas ook niet.. Zal voelen bij woners… Hij hoort daar niet thuis.. Big Brother goed aangepakt ????✌️

  2. Zijn gedrag is onacceptabel, wat mij betreft gelijk het pand verlaten.
   Hij heeft recht op respect, maar moet ook de ander met respect behandelen.
   Dat is ver te zoeken.,dus pand per direct verlaten.

 2. Vibd ik totaal niet kunnen nienand durft iets tegen die gast te zeggen aks hij iets diet , zeker da boeren enz . Hem naar huis sturen . Er zojn er andere ziko en theo die voor veel minder Werden gerieoen bij BB

  1. Jerrel hoort volgens mij niet in het BB huis. Past niet in de groep. Gedraagt zich onbehoorlijk wat de sfeer niet ten goede komt.

 3. Vind ik totaal niet kunnen nienand durft iets tegen die gast te zeggen aks hij iets doet zeker da boeren enz . Hem naar huis sturen . Er zijn er andere ziko en theo die voor veel minder Werden geroepen bij BB. Terwijl zei echt maar fun maakte .

  1. Jerrel naar huis! Wat hij doet en zegt kan echt niet! Hij heeft totaal geen meerwaarde voor het Big Brother huis!

  1. Hij zal zen eigen moeten schamen hij krijg een kans om dit te beleven terwijl er twee ander niet zijn uit gekozen jerrel was zeker niet mijn keuzen maar hij speelt tegen zen eigen dus naar de outside respect moet je hebben dat hij snel de weg van de uitgang gaat

  2. Onacceptabel en een slecht voorbeeld. Per direct eruit. Programmamakers neem je verantwoording!

 4. Zullen opmerking kan echt niet een big brother programma, big brother is er om de gezelligheid en goede sfeer te brengen in het huis! En als je rascistische en vervelende opmerkingen maakt vind ik dat iemand NIET een waarschuwing verdient maar per direct het huis moet verlaten! Mensen weten zelf wat ze zeggen en doen en als ze het niet kunnen in bedwang houden eruit per direct!!

  1. Jdrrel moet er gewoon gelijk uit gehaald worden .
   Hij is het niet eens waard om in big brother te zitten

 5. Ik denk dat deze persoon heel onzeker is over zichzelf , maar dat maakt zijn gedrag niet goed. Zeker niet naar Jill toe maar ook de valse opmerkingen naar de andere toe.

  1. Nee dat precies wat nodig hebben in B& B
   Lisa moet uit die vals kreng die veroorzak complot en die andere Belg die kook door hun. Zijn de André drie vertrokken. Ik vind dat publiek moet uit stemmen en niet hun. En zou blijf een gooie verstand houding en geen Ruzie in hey huis is geen goooe voorbeeld voor ons mede mens

  1. Nick er ook uit beste voor progamma tussen zijn gesprekken door bepaald hij het de stemmingen geniepig persoonlijke heid

 6. Big Brother huis onmiddellijk verlaten ,
  Pesten is echt not done , als dit word getolereerd geeft men verkeerd signaal !
  En hij blijft zondigen vandaag opnieuw

 7. Van mij mag Jerrel direct het huis verlaten Hij doet toch niets Als BB zegt sneeuw ruimen, doet hij het niet, en spreekt van iedereen kwaad.

 8. Nee hoor. Geen waarschuwing. Ik vind dat ze die voor ze het huis betreden al krijgen. Dus dan meteen het huis verlaten en iemand die wel leuk is in het huis laten

 9. Ja Big Brother Jerrel zeker is over aanspreken dit doe je niet zo boeren en met de slipper op Jill haar poep slagen en dat fluiten in haar oor is heel gevaarlijk voor oorsuizen van mij mag hij vertrekken geen mooie televisie meer sinds hij in het huis zit ????

 10. Het interesseert mij niks meer of hij nu rekening gaat houden met de andere bewoners of niet. Hij heeft bij mij al de rode kaart en die gaat hij ook krijgen ook, zodra er gestemd kan worden. Het gedrag van Jerrel stoort mij ontzettend veel, zo ga je niet met elkaar om, hij heeft 0,0 % respect voor anderen. Ik vind dat pesten en dat jan en mag niet gebeuren in het BBHuis. Daar is dan maar 1 oplossing voor zo snel mogelijk het BBHuis verlaten. Daag Jerrel

 11. Van mij mag die eruit. Deze jongen heeft totaal geen respect voor zijn andere bewoners. Het is goor en onbeschoft gedrag. En hoop ook echt dat hij op de bank komt. En wij als laaste stem. BYE BYE JERREL

 12. Hij moet zeker aangesproken worden op zijn gedrag. Als ik erin had gezeten had hij al flink ruzie gehad. Wat hij zegt en doet Jan-Hein echt niet.

 13. Weg met jerrel,vind dat hij zich een beetje onbeschoft gedraagt,Zeker hoe hij met Jill omgaat,steeds boeren in haar gezicht laten ,dat vind ik niet netjes.
  En dan die verfbakje op de bank.dat vind ik niet netjes.
  Big Brother heeft ook veel geld aan de meubels uitgegeven,Dus vind dat de bewoner(s) het netjes moeten houden ,en geen verfbakjes erop zetten,
  Dus ik hoop dat hij echt snel eruit gaat,anders kijk ik niet meer.!

 14. Ik voorspel een ik verlaat het huis want ik kan niet mijzelf zijn, Geef hem een waarschuwing. liever nomineer hem publiek stemt hem eruit.

 15. en maar klagen dat op straat worden aan gevallen dank je wel Jelle je heb het voor elkaar dat ander mensen lastig worden gevallen door jou met dat gedrag van je maar ik zou zeggen er uit en meteen

 16. Bij de iedere een volgende overtredingen tegen de regels van het fatsoen ten opzichten van de mede bewoners, een extra nominatie stem geven.

 17. Er uit met jerrel! Dit is niet meer te doen. Schandalig gewoon. BB is veel te zacht voor hem theo had al 10 keer buiten gesmeten geweest en dit ventje mag gewoon blijven?

 18. Hij denkt er mee weg te komen,, waarschuwing helpt niet, BB moet hem verwijderen, pestgedrag tolereer ik als kijker niet, ben gestopt met de livestream toekijken kon er even niet tegen met dat negatieve gedrag

 19. Zeker weten wand dit is niet gepast in het big brother huis maar ook niet in de maatschappij, de bewoners willen er ook het beste van maken de sfeer was stukken beter na de drie laatste vertrokken waren Els , Nathalie en Daniël of hoe ze ook noemde , zeker is dat de bewoners er moeten mee leven en het heel zwaar hebben met deze irritante persoon jerrel dus big brother grijp in aub ????

 20. Ik denk na dit siezoen niemand nog geinteresserd is in bb,word er niet gescreend naar de toekomstige bewoners toe,om op uw vraag te antwoorden,jerrel als sanctie zijn verontschuldiging aan jill en bewoners en dan recto het huis uit,bb maakt het weer gezellig zoals verleden week aub

 21. sinds dat Jerrel in het BB huis zit is de sfeer van vorige gaan vliegen , dus met andere woorden die Jerrel gewoon eruit stemmen als wij mogen nomineren als kijker

 22. Als hij er niet uit word gehaald dan stop ik met kijken en vele met mij
  Stel een voorbeeld dat pestgedrag echt niet kan
  Zijn diva gedrag gaat er voor zorgen dat veel kijkers zicht irriteren

 23. Bij het screenen kunnen jullie dat natuurlijk niet weten. Maar.. Dit is ongepast,tegen over zijn mede bewoners,maar ook tegenover de buitenwereld. Een sanctie alvast.En…excuses zou perfect zijn En ik hoop dat de bewoners er op stemmen En zeker de kijkers.
  Groetjes.

 24. Vind die jongen niks voor programa pesten treiteren
  Op mensen spingen boeren steuken ik hoop dat u daar wat mee doet dit gedrag mag niet vertoond worden en zeker niet in tv ptograma zie liever gaan

 25. Ik volg dag en nacht en vond het fijn vandeweek in de groep van mij mag diene andere mens zijn plaats innemen dit ventj heeft geen manieren
  Bij de andere bewonders
  Jill vind ik een top madam altijd plezier bij en de dames groeien ook constant naar elkaar toe is mooi om te zien ????doe zo verder big brother je zei goe bezig

 26. Die viezerik moet gewoon weg bij brightbrother wat hij allemaal doe kan niet door de beugel hij moet gelijk voor zulke dingen en een ban krijgen zo verziek je heel de tv met dit gedrag

 27. Deze man moet geen waarschuwing krijgen. Ik vind dat Big Brother de verantwoording moet nemen voor zijn kijkers en zeker voor de bewoners en Jerrel per direct het huis uit moet zetten

 28. Jerrel is een irritant kereltje.
  BB had al eerder in moeten grijpen.
  Neem aan dat deze mensen gescreend zijn voor die tijd.
  Dit had bb kunnen weten.

 29. Hij moet er gewoon uit!!!! Jerrel heef niet eens verdiend een waarschuwing!????. Wat hij heef gedaan is erg en snal niet waarom big brother zo iemand in zijn huid laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *