De nieuwe bewoners Matt, Jerrel & Mike

Gisteravond betraden Matt en Jerrel tijdens de liveshow het Big Brother huis. De afgelopen dagen konden de huidige bewoners al kennis maken met de vijf nieuwe potentiele kandidaten. Door problemen gisteravond en vanmorgen op onze server konden wij helaas niet eerder nieuwe publiceren dan vanavond.

De Big Brother bewoners mochten uit deze vijf nieuwe deelnemers stemmen welke twee bewoners zij graag in het huis zouden willen hebben. Hieronder een overzicht van de stemmen.

4 februari 2021 22:45 uur – Dag 35

De bewoners kozen:

Naomi: Jerrel en Matt
Michel: Jerrel en Matt
Jill: Mike en Matt
Patrick: Jeroen en Mona
Thomas: Mike en Matt
Julie: Jerrel en Matt
Nick: Jerrel en Matt
Liese: Jerrel en Matt
Zoey: Jerrel en Matt

Matt: 8x
Jerrel: 6x
Mike: 2x
Jeroen: 1x
Mona: 1x

Jerrel en Matt hebben de meeste stemmen gekregen en mogen het huis in.

Bewoner Matt
Bewoner en Jerrel

Tijdens de liveshow worden de twee nieuwe bewoners Matt en Gerrel naar de poort van het Big Brother huis gebracht. Ze mogen de bewoners nog niets vertellen over de derde bewoner die later het huis zal betreden. De kijkers konden namelijk tot gisteravond 00:00 uur ook hun stem uitbrengen.

Matt en Gerrel werden hartelijk verwelkomd door de bewoners. Ze praten de groep bij over de avondklok in Nederland en de rellen eerder deze week.

Mike komt via voorraadkamer het huis in

Het publiek heeft massaal op bewoner Mike gestemd. Hij is vanmorgen het Big Brother huis ingekomen. Rond 7:30 uur stond hij in de voorraadkamer met zijn koffer te wachten om het huis te betreden.

Bewoner Mike

2 Antwoorden op “De nieuwe bewoners Matt, Jerrel & Mike”

  1. Wat ik jammer vind dat Naomi haar nominatievrijstelling kwijt is want er was geen nominatie en zo is ze haar beurt kwijt en ik vind dat niet eerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *