Big Brother live streams

Big Brother live streams

Vanaf 5 januari 10:00 uur zijn de Big Brother live streams actief op Videoland. De bewoners zijn 31 december al het huis in gegaan.  Je kunt 24 uur per dag kijken naar de twee  live streams indien je in het bezit bent van een abonnement bij Videoland. Ook abonnement kijk je gratis naar Big Brother in Nederland en België. Mis niets van je favoriete Big Brother bewoner. Gluur naar de mooie Big Brother dames onder de douche of in de sauna. Dit zie je allemaal zonder reclame onderbrekingen en in de hoogste kwaliteit die er is.

Elke ochtend zie je hoe de bewoners ontwaken in het Big Brother huis. Wat zullen ze gaan eten? Is er nog een discussie aan de eettafel? Dit zijn allemaal zaken die jij als Big Brother fan wilt zien en ervaren. Je bent elke minuut van de dag op de hoogte van wat er in het Big Brother huis gebeurt. Jij bent straks altijd en als eerste op de hoogte van Big Brother. Mis niets van deze populaire realityshow die in de hele wereld wordt uitgezonden.

Big Brother gratis bekijken

Net zoals bij Secret Story, Big Brother 1 en Utopia kun je bij Big Brother ook gratis de live streams bekijken. Alleen zijn deze wel beperkt. De streams van Big Brother zullen worden onderbroken door reclames. Ook is er een beperking in het aantal live streams dat je kunt volgen en welke camera’s je kunt bekijken.

Wat is nu niet leuker dan 24/7 Nederlandse en Vlaamse Big Brother bewoners te begluren in het Big Brother huis? Welk stel gaat voor het eerst voor de camera’s met elkaar naar bed? Mis het niet en neem vandaag nog een abonnement op de live streams.

Meerdere schermen tegelijk

We zijn ruim 20 jaar verder dan Big Brother 1. In deze tijd is er een heel hoop veranderd! Kijken naar Big Brother 2021 werd nog nooit zo makkelijk en leuk. Ervaar Big Brother als nooit tevoren! Mis geen enkele ruzie, roddels en vrijpartijen van de Big Brother bewoners.

Bekijk Big Brother op meerdere schermen tegelijk. Via de televisie, website en Videoland mist u niets van Big Brother Nederland en België. Bekijk Big Brother in de beste beeldkwaliteit die er bestaat! Voor slechts een paar euro per maand kunt al onbeperkt Big Brother zonder reclame bekijken in de hoogste videokwaliteit die er is.

Kijk live via Videoland

Via Videoland kijk je straks gewoon 7 dagen per week en 24 uur per dag naar Big Brother. De beste streams in de hoogste videokwaliteit zonder reclame! En dat voor slechts een paar euro per maand. Wist je dat bij Videoland ook 14 dagen gratis kunt kijken? Neem vandaag nog een gratis proefabonnement bij Videoland en kijk in 2021 naar Big Brother. Mocht je uiteindelijk lid willen worden van Videoland dan ben je slechts een paar euro per maand kwijt voor Big Brother.

Een echte Big Brother fan kijkt dag en nacht naar Big Brother. Mis je iets van de streams of reguliere Big Brother uitzendingen? Mis niets via onze Big Brother streamverslagen. Zo blijf je elke dag op de hoogte van het laatste Big Brother nieuws uit Nederland en België.

Zodra er meer is bekend wordt gemaakt over de live streams zal dit artikel meteen worden aangepast met de juiste informatie.

Is ondertiteling voor de livestream mogelijk?

Helaas heeft videoland geen ondertiteling voor de livestream beschikbaar.

Op welke devices kan ik de livestream bekijken?

De Live stream van Big Brother is te zien op Videoland op web, IPhone, IPad, Android mobiele apparten en de volgende smart tv’s;

Merk
Samsung Nee
LG Ja
Philips Ja
Playstation 4 Nee
Panasonic Ja
Sony CEB Nee
Android tv Ja

De Live stream is niet te zien via KPN mediabox of Ziggo horizonbox.

Het is niet mogelijk om de Livestream te casten naar je tv.

Hoeveel livestreams zijn er beschikbaar?

Indien je een abonnement hebt bij Videoland kun je Big Brother 7 dagen per week 24 uur per dag op twee live streams bekijken.

Live streams Big Brother Nederland

De Big Brother live streams in Nederland kun je bekijken via Videoland. Op dit moment heeft Videoland drie verschillende abonnementsvormen. Het is nog onbekend of er een speciaal Big Brother abonnement komt voor de Big Brother live streams. Mocht dit het geval zijn dan lijkt het ons logisch dat het maandbedrag rond de 2 a 3 euro zal uitkomen. Dit kunnen wij op dit moment nog niet met zekerheid zeggen.

Update 29/12: er komt dus geen speciaal en goedkoop Big Brother abonnement bij Videoland. De goedkoopste variant is dus mocht je nog geen abonnee zijn om een proefperiode van 14 dagen af te sluiten en daarna het abbo van 4,99 euro. Dan kijk je dus 6 weken voor nog geen 5 euro.

Op 15 december is bekend geworden dat je bij Videoland  Big Brother kunt volgen.

Basis-abonnement

Series, films en documentaires zijn met reclame te bekijken
Je kunt op één apparaat tegelijk kijken
Je kunt geen series downloaden en offline bekijken
Momenteel is alleen de website hiervoor te gebruiken en de app op mobiele apparaten
Maandelijks betaal je een bedrag van €4,99

Plus-abonnement

Series, films en documentaires zijn reclamevrij te bekijken
Je kunt op twee apparaten tegelijkertijd kijken
Je kunt gebruik maken van Download to Go om series offline te kijken
Maandelijks betaal je een bedrag van €7,99

Premium-abonnement

Series, films en documentaires zijn reclamevrij te bekijken
Je kunt op vier apparaten tegelijkertijd kijken
Je kunt gebruik maken van Download to Go om series offline te kijken
Maandelijks betaal je een bedrag van €9,99

Kijk 14 dagen gratis naar Videoland

Meld je je voor het eerst bij Videoland aan dan kun je de eerste 14 dagen* gratis gebruik maken van deze dienst. Na deze proefperiode van 14 dagen wordt het abonnement automatisch verlengd tot wederopzegging. Je zit nergens aan vast, je kunt op elk moment opzeggen.

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt dan vragen we je om een €0,01 te doen via iDeal. Dit is om je bankrekeningnummer te verifiëren.

Live streams Big Brother België

De Big Brother uitzendingen zijn in België te volgen via kanaal VIER of  Telenet TV.  Belgische Telenet klanten kijken 24/7 via de livestream op kanaal 247 (Vlaanderen) of op kanaal 472 (Brussel / Wallonië). En wees gerust: er is altijd iéts te zien. Opgelet: Heb je een recente Telenet TV-box*? Dan kan je naar het Big Brother kanaal kijken vanaf 7 januari.

De Belgische kijkers kunnen uiteraard ook gewoon een abonnement op Videoland nemen. In alle EU lidstaten is Videoland te bekijken!

Let op een abonnement starten of een actiecode activeren kan alleen in Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *