Big Brother bewoners al in het huis

Hadden we het donderdagavond dus toch goed dat de bewoners het huis betraden. Niets geen repetitie. Vanavond zullen dan eindelijk de livestreams open gaan vanaf 20:30 uur op Videoland.

Vanavond is ook Sabine Wendel oud bewoonster uit Big Brother 1 te gast in de studio. Mocht je niets willen missen van Big Brother? Bekijk hier de programmering.

Bekijk hier de foto’s van de deelnemers die tijdens het oudejaarsavond het huis betraden.

Foto’s: RTL Nederland / Endemolshine

11 Antwoorden op “Big Brother bewoners al in het huis”

  1. Ik lees op een big brother site dat de streams pas morgen vroeg om 10 uur online gaan . die persoon had navraag gedaan bij BB.kan toch ook niet die overschakeling van semi live naar opeens live streams en ze zitten er al van de 31 ste in.hebben ze toch andere kleren enzo aan.dus lijkt mij sterk.

    1. Volgens Videoland op Twitter gisteren zouden ze om 20:30 uur open gezet worden vanavond. Het is momenteel wat verwarrend met die streams en alles.

    1. Volgens Videoland zouden de streams eerst vanavond om 20:30 uur opengezet worden. Nu gaan de verhalen rond dat dit morgen pas rond 10:00 uur in de ochtend is.

  2. ze willen toch mensen laat kijken maak dan gewoon gratis 24/7live stream op internet net als bij utopia 2 als je nou zo laat. dan zal veel minder mensen kijken naar deze zender

    of hij moet ze geld weer trg krijgen van utopia 2

  3. ze maken reclame maar ik vind het nu al weer niets aan je word zo ge nept ze hebben genoeg tijd gehad om dat te regelen er zijn mensen die er voor klaar zitten om live stream te gaan kijken waar ik er ook een van ben maar nee hoor meld je aan bij videland denk je te zien maar niets hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *