Repetities voor de Big Brother live show voorbij

Oudejaarsdag konden wij als eerste vermelden dat ze bij Endemolshine aan het repeteren waren op het Big Brother terrein. Er stond namelijk al enige dagen een tent op het terrein met camera wagens. Ik heb toen het e.e.a. nagevraagd / uitgezocht. Het bleek dat ze aan het repeteren waren voor de eerste live show op maandag 4 januari.

Maar sinds vandaag zijn de tenten weg op het terrein. Hier zet ik dus mijn vraagtekens bij. Dat de presentatoren en camera crew wil repeteren dat is mogelijk. Maar waarom niet binnen in een studio? En waarom zijn de tenten nu dus weg als maandag de live show begint om 20:30 uur.

Zelf heb ik een gevoel dat de acht bewoners reeds in het Big Brother huis zitten. Maandag krijgen we dan mogelijk een semi live show waarin het lijkt dat de bewoners op dat moment dus pas naar binnen gaan. Want anders had je de tenten en verlichting wel laten staan tot maandag.

Ik snap als dit het geval is. Nu kan de productie goed kijken of alles goed gaat met de techniek in het huis. En zo hebben ze ook meteen wat beeldmateriaal voor de dinsdagavond. Mochten de bewoners pas maandag inderdaad naar binnen gaan dan moet je maar hopen dat er genoeg leuk materiaal is om uitgezonden te worden op dinsdagavond.

We zullen het maandag wel zien hoe het daadwerkelijk in elkaar zit.

Update 4/01: hadden we het dus toch goed dat de bewoners al in het huis zitten.

2 Antwoorden op “Repetities voor de Big Brother live show voorbij”

  1. Wat ik raar vindt, is dat in België programma later begint dan in Nederland bij RTL.. Live kan dus niet, bij Utopia gingen ze ook eerder naar binnen!

  2. Een paar dagen screentesten om de sappige stukjes te kunnen editen in de studio lijkt me logisch… de streamers gelijk deelgenoot maken is de primeur uit handen geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *