Big Brother bewoners

Big Brother bewoners 2021

Aan Big Brother 2021 doen op dit moment 11 deelnemers mee waarvan vijf Nederlanders en zes Belgische deelnemers. Welke Big Brother bewoner is jouw favoriet? En wie zien we straks in de Big Brother finale?

Big Brother deelnemers

Maak kennis met de Big Brother bewoners van Big Brother 2021 . Zodra er nieuwe bewoners deelnemen  Big Brother zullen wij deze pagina updaten. Wie is jouw favoriete Big Brother bewoner?

Updates over de Big Brother bewoners

Op dinsdag 5 januari zijn Els en Nick het Big Brother huis in gekomen. Donderdag 7 januari heeft Ziko als het eerste bewoner van Big Brother 2021 moeten verlaten. Vrijdag 8 januari zijn  Zoey, Rene en Jill het Big Brother huis in gekomen. Op donderdag 14 januari is Theo vrijwillig opgestapt.

Dinsdag 19 januari zijn er drie nieuwe bewoners het Big Brother huis in gegaan. Donderdagavond 21 januari heeft René Big Brother moeten verlaten. 28 januari heeft bewoner Els Trollman het huis verlaten.

Donderdag 4 en vrijdag 5 februari komen Jerrel, Matt en Mike het Big Brother huis binnen. Op donderdag 11 februari heeft Patrick helaas het huis moeten verlaten.

Nederlandse bewoners

Klik op de foto van de bewoners voor het laatste nieuws van deze bewoner.

Jill (22 uit Landsmeer)
Jill (22 uit Landsmeer)

“Ik kan echt niet tegen mensen die liegen, daar kom ik ook heel snel achter.”Jill is de jongste bewoner van het Big Brother huis. Ze is in opleiding voor luchtvaartdienstverlener, maar weet niet zeker of ze echt als stewardess wil gaan werken. Jill heeft nog nooit een echte serieuze relatie gehad, waardoor ze ook niet goed weet hoe het voelt om verliefd te zijn. In het huis zal ze er alles aan doen om voor anderen te zorgen en onenigheid te voorkomen, want van ruzies wordt ze zenuwachtig. Wat anderen van haar vinden, daar trekt ze zich minder van aan. Jill gaat vol voor het avontuur, verheugt zich op de spellen en wil heel graag nieuwe mensen leren kennen.

Michel (36 Maarsen)
Michel (36 Maarsen)
Heeft altijd in het extreme geleefd, is op zijn 17e begonnen bij de mariniers en is overgegaan op de special forces. Een verslaving heeft hij en dat is sporten. Hij heeft een bepaalde vorm van ijdelheid en krijgt veel aandacht van vrouwen.
Matt (20 Zundert)
Matt (20 Zundert)

Lieve Big Brother bewoners, ik ben Matt en ben 19 jaar oud. Ik wil heel graag met jullie in het Big Brother huis. Waarom? Ik denk dat ik een super leuke bijdrage te kunnen leveren aan jullie huis.Zowel op social gebied, als op fysiek gebied. Ik ben namelijk zorgzaam, lief en een sfeermaker. En ik ben niet dominant en ook geen muurbloempje.

Daarnaast ben ik Best of Both Worlds, want mijn vader is geboren in België en mijn moeder in Nederland. Mijn leeftijd mag misschien een beetje jong klinken, maar vrijdag ben ik jarig en wordt ik 20 jaar oud. Hopelijk vinden jullie mij tof genoeg om mij in jullie huis te laten. Want ik heb er in ieder geval zin in om het beste uit dit huis te halen.

Jerrel (25 Rotterdam)
Jerrel (25 Rotterdam)

ik ben Jerrel en ik wil heel graag in Big Brother omdat ik voor mezelf het experiment wil aangaan. Zelf ebn ik een echte social media dude Die niet eens weet of hij het zonder smartphone kan volhouden. Mijn motto is een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Zelf ben altijd vrolijk. Ik ben altijd aan het lachen en probeer het zo leuk mogelijk voor iedereen te maken.Huilen, dansen, gek doen en ook diepgaande gesprekken voeren. Ik wil het gewoon leuk hebben met iedereen en een leuke tijd hebben met alle bewoners. Ik ben niet op mijn mondje gevallen en zeg dus waar het op staat, oprecht en eerlijk en dat zal ik ook blijven.

En ik ben een echte fanatiekeling. Spelletjes zijn echt mijn ding. Ik hou van spelletjes spelen. Dus game on! En ik hoor gewoon in het Big Brother huis. Laten we er een leuke tijd van maken.

Mike (28 Veghel
Mike (28 Veghel
Hallo bewoners, ik ben Mike uit Veghel, in het gezellige Brabant. Vandaar mijn Brabantse gezelligheid. Ik hou van een feestje, spelletjes en natuurlijk van Brabantse worstenbroodjes.Ik hoop dat iedereen een super leuke tijd heeft in het huis. Ik hoop dat te kunnen veranderen, zodat iedereen toch nog een leuke tijd heeft in het Big Brother huis. Ik hoop dat ik het experiment samen met jullie mag aan gaan. Zie ik jullie snel? Houdoe!”
Huilen, dansen, gek doen en ook diepgaande gesprekken voeren. Ik wil het gewoon leuk hebben met iedereen en een leuke tijd hebben met alle bewoners. Ik ben niet op mijn mondje gevallen en zeg dus waar het op staat, oprecht en eerlijk en dat zal ik ook blijven.En ik ben een echte fanatiekeling. Spelletjes zijn echt mijn ding. Ik hou van spelletjes spelen. Dus game on! En ik hoor gewoon in het Big Brother huis. Laten we er een leuke tijd van maken.

Belgische bewoners

Liese (28 jaar uit Halen in België)
Liese (28 jaar uit Halen in België)

“Liese uit Belgisch Limburg is een vrolijke flapuit, heeft een groot empathisch hart en een humoristisch kantje. Ze werkt als zelfstandig thuisverpleegkundige. Liese lijkt een braaf meisje, maar heeft wel degelijk een pittige kant. De ontwapenende Liese doet mee voor de ervaring, maar wil ook graag met het geld naar huis.”De zus van Liese zal haar Insta overnemen gedurende de tijd dat ze in het Big Brother huis zit.

Naomi (31 jaar uit Mechelen in België)
Naomi (31 jaar uit Mechelen in België)
“De 31-jarige Naomi werkt in een vegan lunchbar in Mechelen. Ze noemt zichzelf het zonnetje in huis en laat mensen graag lachen. Vandaar dat ze ook gemakkelijk in groepen gedijt. Ze kan moeilijk liegen en houdt niet van mensen die achterbakse spelletjes spelen. Best laat ontdekte ze dat ze niet alleen op mannen valt.”
Thomas (23 jaar uit Etterbeek in België)
Thomas (23 jaar uit Etterbeek in België)
“De studentikoze Thomas is gestopt met zijn studie en werkt nu met veel plezier als commercieel adviseur. Hij is fan van Big Brother en heeft zin om dit nu zelf te gaan ervaren. Hij woont samen met zijn vrienden in een huis waar hij zijn eigen studio heeft. Met zijn positiviteit, vrolijkheid en sociale skills, maakt hij zichzelf onmisbaar in een groep.”
Zoey (29 jaar uit Schaarbeek in België)
Zoey (29 jaar uit Schaarbeek in België)

“In een groep ben ik meestal de moeder en de sfeermaker.”Deze knappe verschijning is in het dagelijkse leven DJ en reist hiervoor de wereld rond. Door corona zit haar carrière even in een dip en dit was voor haar het ideale moment om zich aan te melden voor Big Brother. Het dagelijks checken van haar social media gaat ze zeker missen, een grote uitdaging om zo’n lange tijd zonder telefoon door te brengen. Ze heeft als oudste van een groot gezin veel voor haar broers en zussen gezorgd, waardoor ze de moederrol op zich zal nemen in het huis. Zoey houdt niet van roddelen en hoopt in het huis iemand te vinden bij wie ze haar ei kwijt kan, dat heeft ze nodig om het 100 dagen vol te houden.

Nick (30 jaar uit Morkhoven in België)
Nick (30 jaar uit Morkhoven in België)

Nick is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Toch gaat hij over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Met zijn droge humor zal hij de grapjas van de groep zijn en makkelijk mensen met zich mee krijgen.Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bij zullen dragen. Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd: samen met zijn compagnon heeft hij vijf keer op Tomorrowland gestaan.

Inmiddels zijn ze gestopt. Big Brother is voor hem weer een nieuwe uitdaging, die hij absoluut aangaat om te winnen.

Juli (34 jaar België)
Juli (34 jaar België)
Heeft drie kinderen van 4, 9 en 11.
Ondernemende vrouw, heeft 2 kinderdagverblijven waar ze dagelijks als baas aan het werk is. Ze gaat haar werk erg missen. Uiterlijk speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze heeft een kast met duizenden kledingitems.

Exit

Ziko - 7 januari
Ziko – 7 januari
Theo 14 januari
Theo 14 januari
(Vrijwillig vertrokken)
Rene - 21 januari
Rene – 21 januari
Ells - 28 januari
Ells – 28 januari
Danielle - 30 januari
Danielle – 30 januari
(Vrijwillig vertrokken)
Nathalie - 30 januari
Nathalie – 30 januari
(Vrijwillig vertrokken)
Jowi - 30 januari
Jowi – 30 januari
(Vrijwillig vertrokken)
Patrick - 11 februari
Patrick – 11 februari

Eén antwoord op “Big Brother bewoners”

  1. Beste Big Brother,
    Kunt U mij de titel van het piano stuk doorsturen, dat U onder andere afspeelde op woensdag 10/03/2021 om ongeveer 12:45 u.
    Dank bij voorbaat, Eddy Stalpaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *