Theo stapt uit Big Brother

Theo zoekt steeds meer de grens op. Daar schreven we gisteren tijdens de razende reporter al over. Vandaag is het eindpunt bereikt en verlaat Theo het Big Brother huis.

Theo droogt zich af voor de camera

Theo zoekt de grens op door zich naakt af te drogen nadat hij uit de douche stapt. Hij is doodongelukkig en dat is geen momentopname. Hij zegt dat hij kan winnen, maar niet op deze manier. Hij moet continue wachten en vind het saai in het Big Brother huis.

Spullen pakken en vertrekken

Theo is naar de dagboekkamer gegaan en heeft aangegeven dat hij het Big Brother huis wil verlaten. Hij wil overleggen hoe hij dit soepel kan laten verlopen.

 

Theo zien we op de stream zijn spullen inpakken. Theo krijgt tevens zijn koffer uit de voorraadkamer. Binnen enkele minuten heeft Theo al zijn spullen gepakt, hoelang blijft hij nog? Wanneer gaat de deur open?

Huis verlaten

Het is omstreeks 10:30 en Theo verlaat daadwerkelijk het huis. Nadat Theo het huis verlaat maakt Thomas een opmerking over hoeveel Belgen en Nederlanders er nog in het huis zitten. Danielle reageert daar fel op en zegt dat ze niet zit te wachten op een “wij tegen zij”!

Naomi is huilend op de bank te zien, ze laat blijken dat ze is geschrokken van de reactie. Danielle en Liese komen naar Naomi om haar te troosten. Danielle legt uit dat ze moe wordt van het gezeur over hoeveel Nederlanders en Belgen er in het huis zijn momenteel.

De tranen schieten de dames in de ogen. De bewoners proberen elkaar te troosten.

Eén antwoord op “Theo stapt uit Big Brother”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *