Sabine Wendel te gast bij kick-off Big Brother 2021

Sabine Wendel (47) oud deelneemster van Big Brother 1 is maandag te zien bij Big Brother De Start. In 1999 was zij met de overige deelnemers de eerste bewoners die ooit te zien waren in een realityshow wereldwijd! De toen 25 jarige Sabine uit Tilburg verliet het Big Brother huis als tweede bewoonster na slechts 36 dagen.

Sabine Wendel schrijft boek Big Sister

Onlangs verscheen haar eerste boek genaamd Big Sister. Hierin doet Sabine Wendel haar verhaal over het leven tijdens en na Big Brother. Zelf pleit de oud bewoonster voor een betere aanpak bij het begeleiden van deelnemers aan realityshows zoals Big Brother. Zelf werd ze getroffen door het suddenly famous-syndroom met alle (negatieve) gevolgen van dien.

Mocht je benieuwd zijn naar het boek Big Sister van Sabine Wendel met hierin alle ervaringen dan kun je deze o.a. via Bol.com bestellen. Momenteel werkt Sabine als assistent bij een makelaarskantoor in Amsterdam. Ruim drie weken geleden is Sabine samen met winnaar Bart Spring in ‘t Veld nog geïnterviewd door het AD. De redactie van deze site en het leukste Big Brother Insta account heeft binnenkort ook een interview met Sabine.

Maandag kun je Sabine dus zien bij Big Brother De Start. Ongetwijfeld dat ze nog wat tips en advies heeft voor de Big Brother bewoners.

Later op de avond schuift ze ook nog aan bij Jinek.

Boek Big Sister van Sabine Wendel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *