Foto’s van het Big Brother huis

Onze redactie is vanmiddag voor foto’s van het Big Brother huis naar Amsterdam gereden. Zoals wij eerdere berichte deze week staat het Big Brother huis op een parkeerplaats naast Endemol Shine.

Het huis is goed afgeschermd met hekken en een doek zodat je niet goed kunt zien hoe het huis en de tuin er exact uitzien. Uiteraard wordt het Big Brother huis ook goed bewaakt door mobiele camera’s. Blijkbaar moet er nog een hoop gebeuren aan het Big Brother huis aangezien er op zondagmiddag nogal wat bedrijvigheid was op het terrein.

Het was vrij lastig om goede foto’s van het Big Brother huis te maken omdat het hekwerk met het doek het zicht behoorlijk belemmerde.

Locatie Big Brother huis

Op onderstaande plattegrond zie je de exacte locatie van het Big Brother huis. Het huis staat rechts in de hoek van het parkeerterrein naast het kantoor van Endemol Shine.

Big Brother huis 2021

Big Brother huis foto’s

Zoals je kunt zien op de foto’s bestaat het Big Brother huis uit drie woningen. Wij vermoeden dat het één woning gebruikt zal worden voor de mensen van de productie zoals de cameramensen.

Op de eerste foto lijkt het erop dat de Big Brother bewoners ook beschikken over een luxe sauna in de tuin. Je kunt net de houten uitbouw zien wat doet vermoeden dat er een sauna aanwezig is. Je kunt ook binnen kijken in het Big Brother huis.

Eén antwoord op “Foto’s van het Big Brother huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *