Bewoners gaan in gesprek

Eerder vanmiddag  brak er  wat chaos uit in het Big Brother huis. Huismeester Jill roept alle bewoners naar de woonkamer te komen en plaats te nemen op de bank. Zelfs Jerrel wordt door haar teruggefloten die net bij de dagboekkamer op de knop drukt. Hij wil namelijk het huis verlaten.

De bewoners gaan in gesprek

Jill  begint het gesprek ‘Dit lijkt me het goede moment om even met 5 minuten lach therapie te beginnen’. Grapje! Het ijs is meteen gebroken en Jill vertelt nogmaals haar verhaal over de miscommunicatie met de hometrainer.

Michel biedt zijn excuses aan bij Jill omdat hij de leiding nam eerder vanmiddag. Het zit  in het aard van het beestje zo ben ik. Er moest snel beslist worden en dus ga ik snel over tot actie. Hij praat het uit met Jill en beide bewoners zijn hier erg blij om.

Big Brother bewoners in gesprek

Michel biedt zijn excuses aan bij Jill omdat hij de leiding nam eerder vanmiddag. Het zit  in het aard van het beestje zo ben ik. Er moest snel beslist worden en dus ga ik snel over tot actie. Hij praat het uit met Jill en beide bewoners zijn hier erg blij om.

Thomas geeft aan het moeilijk te hebben om aansluiting te vinden met de groep sinds er bewoners  opgestapt zijn en bij zijn gekomen. Nieuwkomer en herrieschopper Jerrel biedt zijn  excuses aan bij Nick, Noami en Patrick voor zijn uitbarsting vanmiddag. Michel waar hij een erge woordenwisseling mee had krijgt  geen excuses van Jerrel.

Rond 17:30 uur worden de Big Brother bewoners één voor één voor naar de dagboekkamer geroepen. Het is tijd voor de nominaties deze week. De drie nieuwkomers kunnen deze week niet worden genomineerd. Dit geldt ook voor huismeester Jill.

Morgenavond tijdens de uitzending krijgen de kijkers de uitslag te zien.

Wie denk jij dat het huis gaat verlaten?

 

11 Antwoorden op “Bewoners gaan in gesprek”

 1. Ik vind het niet eerlijk dat Naomi haar vrijstelling niet heeft mogen gebruiken aan gezien dat iedereen vrij was is zij haar beurt kwijt die ze had als huismeester verdient tijdens een spelletje ze had dan beter niet gewonnen want nu komt Jil er als overwinnaar uit

 2. net als bovenstaande reactie vind ik ook dar naomi alsnog een vrijstelling had verdient ,dit oogt mij oneerlijk en wie eruit moet zal ik toch eerst moeten weten wie genomineerd is ,ik vermoed dat thomas er een van is maar nummer twee vermoed ik zoey,afwachten dus

  1. Ik vind een paat dingen oneerlijk. Wamt als julie, michel en patje nieuw waren. Mochten zij er wel uitgestemd worden en dit waren ook nieuwe bewoners. En dit is niet eerlijk naar de groep toe. En idd naomi zou ook nog haar vrijstelling mogen krijgen.
   Ja weet nie maar sind de nieuwe erbij zitten vind ik het nie meer zo aamgenaam om te kijken naar big brother heek jammer

 3. Is het niet zo dat Big Brother nu alles manipuleert?

  Er mag niet op de nieuwe bewoners gestemd worden en hun mogen niet stemmen.
  Jerrel mag zijn make up gewoon mee in het huis?
  Jerrel mag zich vreemd gedragen ( lees irritant), scheldwoorden gebruiken?

  Big brother wil dit mannetje gewoon in het huis laten omdat het sensatie zorgt.
  (Bijna alle kijkers zijn hem giga beu)

  Laat die jongen vertrekken en de nominaties geen doorgang plaats laten vinden.
  Ik zie het al gebeuren zometeen een leuke bewoner eruit en dan vertrekt meneer Jerrel….

 4. Heerlijk Big Brother Grande Fratello Vip op Live Here Streams ook te zien in Nederland.Leuk het regent nu en Giulia staat in haar witte t shirt buiten zonder wat eronderaan.

 5. Ik vind het een groot zootje aan het worden.
  Ik vind gewoon dat jerrel er uit moet wat een grrrrrrrrrrr.
  Als dit zo door gaat kijk niemand meer.

 6. Ik vind het belachelijk hoe het nu gaat. Altijd kon je als nieuweling eruit gestemd worden en nu niet. Iemand als Theo krijgt een waarschuwing voor z’n gedrag maar meneertje jerrel komt overal mee weg. Blijkt nu ook dat Theo helemaal niet vrijwillig weg gegaan was dat heeft hij verteld in een interview. Ik kon Theo nog wel waarderen in z’n enthousiasme voor het spel, z’n doorzettingsvermogen. Maar jerrel is echt sociale grenzen aan het overgaan. Zoals bijvoorbeeld schreeuwen in de oren van Jill en dan trots zeggen dat je zo iemand doof hebt gemaakt. Ik wil niet meer kijken, voelt als oneerlijk. Sowieso dat er steeds nieuwe bijkomen is tegenover de mensen die er langer zitten niet eerlijk. Hun kans word kleiner om te winnen. En nu is Thomas genomineerd 🙁 one of my favorites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *