Nominaties zijn uitgesteld

Belangrijke mededeling van Big Brother aan de bewoners. De bekende sirene was te horen in het Big Brother huis en de boodschap van Big Brother is als volgt.

Bewoners, ik heb een belangrijke mededeling. Jullie nomineren vandaag niet! Het nomineren is pas morgen. En de nieuwe bewoners mogen deze week niet nomineren en/of genomineerd worden.

Jerrel, Mike en Matt mogen niet nomineren

De drie nieuwe bewoners van het Big Brother huis mogen deze week niet nomineren of genomineerd worden. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat onlangs drie oud bewoners vrijwillig het Big Brother huis hebben verlaten. Het zou de kijkcijfers niet ten goede komen als de nieuwe bewoners meteen moeten vertrekken.

Een aantal bewoners vinden de beslissing van Big Brother niet eerlijk. Nick en Patrick zijn het gezamenlijk eens dat dit niet eerlijk is. Vanuit de andere bewoners klinkt juist gejuich. De nieuwe bewoners zijn blij dat ze zich deze week nog geen zorgen hoeven te maken.

Bewoner krijgt waarschuwing

Dit weekend kreeg bewoner Jerrel een waarschuwing. Daarnaast kwamen er vele reacties op social media binnen waarin kijkers kenbaar maakten dat ze het niet eens zijn met de werkwijze van Jerrel. Mogelijk heeft zijn gedrag iets te maken met de keuze van de redactie om de drie nieuwe bewoners deze week niet te laten nomineren.

6 Antwoorden op “Nominaties zijn uitgesteld”

  1. Die faggot moet daar dringend weg of ik zal is naar da huis komen voor die flikker een stuk lood tussen zijn vijzen te plaatsen. Het is letterlijk een vieze homo.

  2. had dit gisteren al gelezen op facebook ,nu doet de redactie net of ze dat nu beslist hebben,vindt het wel verandering van de spelregels en niet geheel eerlijk

  3. Niet eerlijk, het is duidelijk dat BB er zeker van wil zijn dat de wedstrijd B – N verder gaat met evenveel Belgen als Nederlanders , bij de vorige nieuwe bewoners maakte dat blijkbaar niet uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *