Wil Zoey Big Brother verlaten?

Het gaat er al dagen over, er is strijd tussen de bewoners en opnieuw voelt niet iedereen zich thuis in het Big Brother huis. Hoelang zullen de huidige bewoners in het huis blijven voordat Big Brother weer ingrijpt? Hoe gaat het met de kijkcijfers? Big Brother TV show is benieuwd wat jij denkt van Big Brother 2021.

Loading…

Zoey voelt zich niet gelukkig

Vanmiddag vertelde Zoey nogmaals dat ze zich niet gelukkig voelt in het Big Brother huis. Naomi, Liese, Juli en Mike zeggen dat ze haar wel willen helpen maar nog niet precies weten hoe. Zoey zegt dat ze voor zichzelf in kaart moet brengen wat er precies aan de hand is. Er zijn altijd wel dagen dat het wat tegenzit maar bij Zoey is het zo dat ze al langere tijd niet op haar gemak is.

Denk aan iets positiefs

Michel vraagt Zoey of ze wil denken aan dingen waar ze zich wel goed bij voelt. Is dit voor u ook een mindere periode? Buiten is het koud en wat brengt de toekomst ons? Wie zal het zeggen. Dit is meteen een goed moment om u meer te vertellen over het goede doel van de maand februari. Soufiane heeft een zeldzame ziekte en wij willen graag bijdragen aan meer medische kennis door een donatie te doen.

Op 18 jarige leeftijd heeft Soufiane Elazizi te horen gekregen dat hij lijdt aan de zeldzame ziekte SCA-Type 2. Een ziekte die ervoor zorgt dat de communicatie tussen zijn zenuwen en spieren wordt verslechterd. Het gevolg is dat zijn spieren moeilijk beheersbaar worden. Op de lange termijn zal dit betekenen dat hij geen controle meer heeft over bepaalde spiergroepen. Mensen met de ziekte worden niet oud. 

Souf is op TV geweest bij het programma: “Ik durf het bijna niet te vragen.” Hier heeft Souf verteld dat hij graag nog een aantal doelen heeft die hij wil verwezenlijken, namelijk:  Geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte. Hij heeft zijn vader, zus en twee ooms verloren aan de ziekte. 

Waar hij een jaar geleden nog kon voetballen, rennen en fietsen is dit ondertussen niet meer mogelijk. Vanuit zijn werk heeft hij een elektrische bakfiets gekregen omdat zijn evenwicht aangetast is, en hij nog wel mobiel kan blijven. Hij wilde graag zijn rijbewijs halen, echter dat zit er niet meer in.

Zijn dagen zijn gevuld met slapen en maximaal 3 uur inspanning, 2x per week naar de fysio, naar logopodie omdat zijn spraak steeds minder wordt en toch probeert hij nog zijn school af te maken.

Souf is een brok energie die nooit verloren mag gaan, zijn motto en levensinstelling zijn een inspiratie voor velen.

Tijdens emotionele en heftige gesprekken geeft hij aan dat hij niet vergeten zou willen worden, vandaar dat we de actie weer willen opzetten om geld op te halen dat door een fonds beheerd zal gaan worden. Vanuit dit fonds zou Souf graag willen dat anderen die het nodig hebben geholpen kunnen. Ouderen die een financieel duwtje nodig hebben op een aanpassing in of om het huis, kinderen die ziek zijn een beetje extra verwennen door een cadeautje te geven of iemand die gewoon pech in zijn leven heeft een duwtje in de rug te geven door deze in het zonnetje te zetten. Geen grote bedragen, liever een fonds dat vaker kan helpen met maximaal €250,- dan  veel geld voor één. En dat typeert Souf, hij wil iedereen helpen, zelfs als hij er door op de 2e plaats komt.

Het fonds zal dan de naam van Soufiane gaan dragen, zodat we vanuit zijn naam dingen kunnen blijven doen, ook als hij er niet meer is.

Help jij Souf zijn droom te verwezenlijken nu het nog kan?

 

Leef vandaag, morgen is niet beloofd!

- Soufiane Elazizi -

Doneren kan via deze link: https://www.doessouf.nl/doneren

8 Antwoorden op “Wil Zoey Big Brother verlaten?”

 1. Zoey gaat Big Brother echt niet verlaten. Zit nu alweer te konkelen met Jerrel. Over dat nu het spel echt gaat beginnen en het vuur onder de kont van andere bewoners ligt al Jerrel zegt. Waarom Jerrel de hele dag op de livestream. Hij kan ook altijd naar dagboekkamer heeft filmpje van ze vriend gezien. En zegt dat BB het beste met hem voor heb. Word er daarom niet ingegrepen nu… hij beweert ook dat BB hem huismeester wil maken. Als dat gebeurt is het echt door gestoken kaart

 2. Walgelijk is het na de komst van Jerrel al vanaf dag 1 en dat is vreemd.
  Net als nu weer de dreigementen over zijn make up.
  Maakt ruzie met iedereen. Vloekt de hele dag..terwijl theo er voor gewaarschuwd werd
  Er mag niet op gestemd worden deze week en dat mocht wel op Rene na 2 dagen al.
  Die is ook gelijk gwnomineerd als nieuweling en niet omdat hij zich niet gedroeg of in de groep viel. Het is niks aan te kijken want hij is elke dag de hele dag in beeld met zijn drama en klaagmuur de dagboekkamer.
  Hij eruit en dan een nieuwe kans! Zielig en onrecht voor de andere 11 andere bewoners maar zeker voor de hard gestreden andere 9 voor hun plek. Al erg genoeg dat er morgen 1 moet verlaten. Dit lijkt een straf voor vertrek van andere 3.

 3. Ik kijk heel graag, heb nog geen aflevering gemist, maar dat de nieuwelingen niet genomineerd mogen worden, vind ik heel oneerlijk. Dat was de vorige keren ook niet…Het was zo een leuke groep geworden toen de laatste 3 er uit waren en die Jerrel verknoeit de hele sfeer. Toch houden jullie hem erin…Een bekende van BB? Heel jammer…..

 4. Jerrel verpest alles! Hij moet eruit, Echt een vreselijke jongen! Matt en Mike zijn leuk en doen ook zeker hun best, met het sneeuw ruimen bijvoorbeeld, Jerrel knijpt er tussen uit, bah. En de nominaties snap ik echt niet waarom dit nu op deze manier moet, Rene idd werd direct al genomineerd en Nick en Els konden ook direct mee met de nominaties, verder is bb super en ik mis geen 1 dag maar als bb slim is donderen ze Jerrel er uit

 5. Jerrel moet er uit. Verpest de sfeer net zoals de vorige Nederlanders die er uit zijn. Hij zit er in om bv te worden. Zoë die mag er ook uit. Altijd aan het klagen.

 6. Ik irriteer me iedere dag meer en meer van Jerrel!! ????????????????????????????Hij verpest de hèle sfeer in ‘t huis!! Zonder hem was ‘t veel vredige en gezelliger, rustiger etc…

  Zet Jerrel er zo spoedig mogelijk uit alsjeblieft, anders kijk ik niet meer!!! ???????????? Die eikel is enorm irritant, géén woorden voor…
  ???????????????? Zet hem eruit, dit is absoluut niet leuk meer! ????????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *