Big Brother grijpt in: Danielle, Nathalie en Jowi vertrekken

Bewoners, ik heb een belangrijke boodschap voor allemaal. Ik zie dat de sfeer beneden alle peil is. Sommige onder jullie voelen zicht niet meer prettig in mijn huis en dat is jammer. Dit horen wij zojuist de stem zeggen in het huis. Na het aangekondigde vertrek van Jowi willen steeds meer bewoners het huis verlaten waaronder Nathalie.

Het experiment is soms zwaar maar dat hoort erbij en het is aan jullie om daar samen door te komen. Ze krijgen 5 minuten voor wie wil gaan nu is het moment jullie koffers staan in de gameroom

 

Mijn vraag is simpel:

Zijn er naast Jowi nog andere bewoners die twijfelen?

Jowi en Nathalie pakken als eerste hun koffers

Jowi pakt meteen zijn koffer
Nathalie pakt eindelijk haar koffers

Uiteindelijk besluit Nathalie ook haar koffers te pakken. De groep krijgt straks een kort moment om afscheid van Jowi, Nathalie en Danielle te nemen. Danielle gaat er volgen ons (redactie) spijt van krijgen als ze ziet hoeveel gezelliger het huis wordt zonder Nathalie. Op de streams zien we nog hoe Jill vol ongeloof en angst kijkt in de gameroom naar de koffers. Het lijkt erop alsof de deelnemers gecast zijn op issues in plaats van hun karakter.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor de screening mogen zich wel even hun oren krabben. Theo, Nathalie, Jowi en Danielle zijn allemaal vrijwillig vertrokken. Geef je dan niet op en had mensen die eruit gestemd zijn zoals Els en Ziko dan een kans.

Ongeloof bij Jill

Gaat een oud bewoner terugkeren?

Nu een drietal bewoners het Big Brother huis heeft verlaten is de vraag of er nieuwe bewoners voor terug komen. Waarschijnlijk heeft de productie hier niet op gerekend. Mogelijk kunnen ze terugvallen op Ziko en keert hij weer terug in Big Brother. De bewoners weten het zeker en denken dat Ziko terug gaat komen. Buiten bij het kampvuur bespreken ze alvast dat als Ziko. terugkomt en ze moeten nomineren hem er meteen weer tegenover Liese laten battelen.


Voor alle tijd en kosten die wij in deze BIg Brother nieuw site steken zouden wij het op prijs stellen dat er een aantal adverteerders met ons contact opnemen. Het is ook mogelijk om een vrijwillige donatie over te maken. Het bedrag kun je naar wens aanpassen.  Wij zullen dit enorm waarderen en zouden het fijn vinden als wij de hostingkosten terug kunnen verdienen.

29 Antwoorden op “Big Brother grijpt in: Danielle, Nathalie en Jowi vertrekken”

  1. Goedemiddag, wij begrijpen je reactie. Echter zijn wij zelf geen onderdeel van Big Brother en hebben wij hier geen invloed op als Nieuwssite.

  2. Was te verwachten..België en Nederland samen in een huis kun je verwachten dat t mis gaat… zal nooit de big brother worden zoals vroeger…

 1. als je het niet aankan, moet je vertrekken, en eerlijk, ik ga nathalie en daan zeker niet missen. ik hoop alleen dat ze er geen nieuwe mensen inzetten, want we zijn al 1/3 ver. een winnaar moet uit deze bestaande groep komen. en desnoods nu 2 weken geen nominaties om eruit gestemd te worden

  1. Trieste bedoeling dit! Jammer dat beide kampen (NL en BE) zo slecht samen kunnen…
   Achterbaksheid ten top met een mooie hoofdrol voor queen Liese!
   Als ik RTL was zou ik zeker de stekker eruit trekken…
   straks (als de geruchten waar zijn) komt Zirko ook nog terug… dat wil je toch echt niet!
   Dus RTL hou net als Jowi, Daan en Nathalie de eer aan jezelf #eindeoefening

 2. ik geloof niet dat danielle er spijt van gaat krijgen die is blij naar de kindjes die ze erg miste ,de sfeer is nu al beter zonder nathalie ,niet erg dat die weg is

 3. Even over complotten gesproken. Big Brother trekt bij RTL niet zoveel kijkers. Erg opvallend dat nu 3 nederlanders de kans krijgen om het huis te verlaten. Volgens mij wil de productie gewoon dat er alleen maar belgen in het huis zijn om over een paar weken het nieuws te kunnen melden dat RTL stopt met Big Brother. En waarschijnlijk bij de eerst volgende nominaties jill en michel eruit gaan. Want waarom komt ziko anders terug? Ziko is een belg (heb niks tegen belgen) en over de Nederlandse Rene wordt niet gepraat Ik zeg niet dat het zo is maar vind het allemaal wel opvallend.

  1. Voor mij zouden oude bewoners mogen terugkeren, op voorwaarde dat ze géén kans meer maken op de hoofdprijs. Enkel om het “spel” nog mee te spelen. Keer hen een premie, ofzo, uit naargelang de input die zij brengen maar kans op hoofdprijs zou niet fair zijn tegenover de spelers die het spel “volledig” spelen.

  1. Ja de site is helaas niet gratis hiervoor huren wij snelle servers bij Kinsta. Zo blijft onze site altijd stabiel bij grote bezoekersaantallen. En dit kost nu eenmaal geld.

 4. Het waren enkel Nathalie en Els die dze sfeer verziekte. Als Nathalie alléén zou vertrekken, na Els, had het spel écht kunnen beginnen. Helaas heeft Jowi zich teveel naar kamp Els/Nathalie begeven. Anders had hij wél ernstige gesprekken gehad. De 2 boosdoeners deden niets anders dan roddelen. Je zou voor minder depressief worden.

  1. Volgende keer gewoon in hun contract laten zetten, dat als kandidaten het huis vrijwillig verlaten, ze een hoge boete moeten betalen. Doen ze ook bij Big Brother in Spanje bv

 5. Hopelijk komen er nederlanders terug en ga je een groepsverband zien en niet nederland -belgie want daar is niks aan. Het gaat toch om de mensen en niet om nationaliteit

 6. Ik snap volkomen dat de drie vertrokken zijn. Het kan dan wel een spel zijn maar hoe die Liese ( spijt dat ik in week 1 op haar heb gestemd) is werkelijk een Bitch Ze moet “beoordelen” hoe de bedden zijn opgemaakt ik wist al meteen voor dat ze ging controleren dat ze Nathalie zo straffen ze is gewoon een echte verwaande tr*t. de Nederlanders geven een mooi statement af het is een spel maar laten we het wel respectvol houden en dat was ver te zoeken namens de onbetrouwbaren Belgen met uitzondering van Thomas,

 7. Het is hoed dat Nathalie eruit is en jammer van Jowi en Danielle.
  Hopelijk gaat Big Brothet nu beter sekecteren op de nieuee bewoners, die vrolijker zijn en veel inspratie’s en eigen activiteiten zullen organiseren.
  Ook vind ik wel dat Big Brother beter een inzicht krijgen en handelen op de bewoners die de sfeer verpesten voor de anderen.
  Zo ook dat er geen verschillen tussen de Belgische en Nederlandse bewoners.

  Laat bijvoorbeeld de Belgische en Nederlandse bewoners gezamelijk bij elkaar verdeeld in de aantaal slaapkamers slapen. En geef opdrachten dat zij ook gezamelijk met elkaar opdrachten moeten uitvoeren, om minder die verdeeldheid te krijgen in het Big Brother huis.

 8. Ik had het voor ziko maar ik zeg eruit is eruit de kijker heeft beslist want ik zie gebeuren dat het weer ziko Tegen liese zal zijn want ze zijn nu alweer bezig met complotten te smeden en hij zit er nog niet weer in

 9. Er wordt nogal plezier gemaakt dat er 3 Nederlanders eruit zijn en dat allemaal door bb zelf stop het programma en ga in België verder de Nederlanders worden telkens slecht in het nieuws gebracht en die schijnheilig e Belgen blijven maar doorgaan lachen in de camera en erachter roddelen ben dus ook gestopt met kijken.

 10. Beide groepen zowel de Belgen als de Nederlanders hadden bontjes en ook beide groepen roddelde over elkaar. Nu er praktisch alleen nog maar Belgen in het huis zitten kunnen ze het programma beter stoppen . Zij zijn totaal niet te verstaan. Het spel is helaas kapot gespeeld . Big Brother heeft bij de afgelopen nominaties duidelijk het kamp België gekozen. Helaas nu is het game over. De kijk cijfers zullen gaan zakken dat weet ik zeker. Heel erg jammer, ik irriteer me op dit moment rot. Stelletje schijnheilige.

 11. Ik vindt big brother helemaal niet slecht.maar was wel te verwachten dat er een spanning ging komen.Hoop dat Ziko en Els de kans krijgen om terug te komen,die moeten eigelijk niet boeten voor de gene die vrijwillig zijn opgestapt.Mag zeker nog blijven duren.
  Alleen spijtig dat er zoveel kritiek op komt en dat het zo laat wordt uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *