Jowi zal Big Brother verlaten

Gisteravond kwam Jowi met het plan Big Brother te verlaten. Jowi liep al langer rond met dit plan en heeft er lang over nagedacht. Hij heeft hierover uitvoerig met de productie gesproken wanneer hij het Big Brother huis zal verlaten.

Gisteravond liep Jowi naar de dagboekkamer om zijn vertrek aan te kondingen

Jowi vertrekt na het weekend

Zijn besluit is definitief en zal Big Brother over twee dagen vrijwillig verlaten. Dit zal dus na het weekend zijn dat Jowi Big Brother zal verlaten. De reden van zijn vrijwillige vertrek is dat hij zich erg gekwetst voelt en Big Brother niet bij hem past. Mensen kennen Jowi nu als die bewoner die alleen maar over masturberen praat. De afgelopen liveshow van donderdag 28 januari kwam dit onderwerp ter sprake.

Voor hemzelf is dit beste keuze dat hij Big Brother daarom zal verlaten legt hij uit aan de groep. Zelf denkt Jowi dat hij het wel ver had kunnen schoppen in Big Brother. Maar hij is er zeker van dat dit niet bij hem past. Hij heeft geen diepgaande gesprekken kunnen voeren met mensen op het niveau dat hij graag wil.

Jowi legt uit waarom hij Big Brother verlaat

 

Hij is de groep dankbaar voor de leuke tijd dat ze samen hebben doorgebracht in het huis. Jowi wil er nog een aantal leuke dagen van maken voordat hij Big Brother zal verlaten. Hij wil geen spel spelen de komende twee dagen, maar lekker genieten. Patrick staat achter zijn besluit, Liese zit Jowi als grote winnaar en Nathalie respecteert zijn keuze. Jowi laat weten dat er nog een leuke BBQ komt in het Big Brother huis.

Update: 16:30 uur Jowi heeft samen met Nathalie en Danielle zijn koffers gepakt.

Graag horen wij jullie mening over Jowi’s aanstaande vertrek. Laat het ons weten in de reacties.

16 Antwoorden op “Jowi zal Big Brother verlaten”

 1. Jammer maar respecteer het. Of hij de grote winnaar is/was betwijfel ik. Wel jammer dat de Belgen zo ver komen met bank/bed hangen. Doe slaapkamer verbod overdag.

 2. respecteer zijn keuze maar zag hem niet als een winnaar wel jammer dat er groepsvorming is ontstaan maar dat hebben els en nathalie zelf in de hand gewerkt door expres op een van de belgen te stemmen en die zijn nu wakker geworden

 3. Ik zag Jowi wel als de winnaar van het Big Brother. Ik vind dat Jowi moet blijven. Als Jowi dat echt wilt, dan wil ik dat Nick of Jill de Big Brother wint.

 4. Spijtig , zo’n sympathieke jongen . Roddelt niet over anderen , ligt goed in de groep . Hij kon ver komen , spijtig dat er nu groepjes gevormd zijn en continu met het spel bezig zijn . Dat is niet leuk om te zien , men kan het van de gezichten aflezen !

 5. Tja elk zijn eigen keuze om dit te doen. Is wel een beetje in de hand gewerkt door bepaalde personen die steeds zaten te roddelen en mensen te bekritiseren

 6. Jullie hebben goed gehandeld anders had het helemaal drama geweest in het huis. De echt big brother zijn gebleven. Bedankt om zo eindelijk terug rust te brengen in het huis

 7. Ah dit vind ik echt zo jammer,ik vind t echt een lieverd en heel sociaal,zonde dat hij weg gaat.
  Ik denk echt dat Jowi had kunnen winnen zo puur en eerlijk als hij is.
  Het ga je goed lieve Jowi en je kan met opgeheven hoofd het Big Brother huis verlaten,

 8. Wie is begonnen met complot te vormen, ja als het water hoog staat , kan je best vertrekken, gelukkig zijn de steukers met hem mee gegaan, top voor de belgen, fier op jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *