Ondertussen in het Big Brother huis | 29-01

Ben jij ook benieuwd wat er ondertussen gebeurt in het Big Brother huis op de laatste werkdag van we week? Heb je zelf even geen tijd gehad om de livestream te volgen? Geen probleem wij praten je bij zodat je snel weer op de hoogte bent van het laatste Big Brother nieuws.

Voordat je begint met lezen, onderstaande artikelen zijn misschien ook interessant voor je?

Het testament van Els

Donderdagavond was het vertrek van Els onoverkomelijk. De kijker heeft beslist en Patrick mocht blijven. De bewoners kregen vrijdagochtend het testament van Els te zien in de woonkamer.

Stem welke bewoners het Huismeesterschap aan moeten gaan

Je kunt als kijker nu stemmen welke twee bewoners het huismeesterschap aan moeten gaan. Stemmen kan via onderstaande links.
Stemmen:
[NL] https://www.rtlxl.nl/big-brother-voting
[BE] https://www.goplay.be/big-brother/stemmen

Nieuwe huismeester gekozen

Alle bewoners werden om 10:30 naar de huiskamer geroepen door de stem van Big Brother. Er gaat een nieuwe huismeester komen, hiervoor zullen Jill en Naomi strijden! Beide zijn in shock als ze dit nieuws horen.

Jill en Naomi

Jill en Naomi blijken beide populaire bewoners te zijn. Alle bewoners gaan vervolgens naar de gameroom.

Naomi is de nieuwe huismeester!

Kookplaat defect

De stem van Big Brother laat de bewoners weten dat de kookplaat defect is en pas over enkele dagen kan worden gemaakt. In de tussentijd moeten de bewoners creatief zijn met de oven en de pizzaoven(buiten). In de voorraadkamer is een kleine keuken waar de bewoners eventueel dingen kunnen voorbereiden. Big Brother gaat een BBQ voor de bewoners organiseren.

De kookplaat is donderdagavond gebarsten nadat Jowi erop sprong bij het spell “De vloer is lava”

Hottub gaat leeg

Nu Els vertrokken is is het mooi tijd om de hottub te verschonen. Sinds de bewoners in het Big Brother huis zijn is dit nog maar amper gedaan.


*Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt

Eén antwoord op “Ondertussen in het Big Brother huis | 29-01”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *