Bewoner Els verlaat Big Brother

Geschatte leestijd: 2 minuten

Welke bewoner het Big Brother huis moest verlaten was de afgelopen week natuurlijk de vraag. Eerder schreven wij al vroegtijdig over de genomineerden van week 4 in 2021. Els en Patrick zijn deze week genomineerd en jij als kijker kunt bepalen welke bewoner er moet blijven!

Tijdens de live uitzending op donderdagavond 28 januari was het moment daar. Welke bewoner het huis vanavond heeft verlaten lees je op onze website.

Deelnemer Els

Els is 57 jaar, komt uit Dronten (NL) ze is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij Rijschool van Buuren en weet dus goed hoe ze mensen moet aansturen. Els betrad op 5 januari jl. samen met Nick het Big Brother huis. En was voornamelijk in de hottub te vinden.

Deelnemer Patrick

Heeft 2 kinderen en is vrijgezel. Hij heeft een bloeiende fietsenzaak, deze heeft hij van zijn vader overgenomen. Fietsen zit in zijn bloed, en hij is al 40 jaar dag en nacht aan het werk. Het voornaamste is dat alle deelnemers er al winnaar uitkomen. De schrik is dat je uit het huis komt als loser. Patrick betrad op 19 januari het Big Brother huis voor de 2e keer, eerder had hij het huis in kunnen komen tijdens een speciale opdracht maar bleek hij niet interessant genoeg.

Bewoner Els verlaat Big Brother!

Vanavond tijdens de liveshow was te zien dat de Bewoner Els het Big Brother huis heeft verlaten.


Wat vond jij als kijker het leukste moment van Els in het Big Brother huis? Laat het in de reacties weten.

2 Antwoorden op “Bewoner Els verlaat Big Brother”

  1. Elke genomineerde Nederlander wordt eruit gestemd. Jammer. Ik denk om het evenredig te houden er steeds of 2 Nederlanders of 2 Belgen genomineerd moet worden. Je weet van te voren de uitslag al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *