De nieuwe start van Big Brother

Je kunt wel zeggen dat na 30 dagen Big Brother een nieuwe start heeft gekregen. Na het vertrek van Jowi (eindbaas) en de meest gehate roddeltantes Nathalie en Danielle gisteren uit het Big Brother huis zien we de overgebleven bewoners genieten. De producent heeft goed ingegrepen door de bewoners die continue aan het zeiken waren of ze wel of niet naar huis wilden gaan voor het blok te zetten. De rust lijkt teruggekeerd in het Big Brother huis.

Rondom de BBQ
Nieuwe start voor BIg Brother. De bewoners hebben weer plezier!

Feest en BBQ in Big Brother

Na het vertrek van de drie bewoners die het vrijwillig verlieten proberen de bewoners er het beste van te maken. Ze praten wat na over het vertrek van Jowi, Nathalie en Danielle. Hierna steken ze de BBQ aan om marshmallows te roosteren. Er wordt veel gelachen onderling. Tijdens het eten brengt bewoner Patrick nog gezamenlijk een toast uit met de groep. De rust en het plezier in Big Brother is zichtbaar teruggekeerd! Je kunt wel stellen dat het een nieuwe start van Big Brother is na 30 dagen.

Bewoners rondom de BBQ
De Big Brother bewoners rondom de BBQ

Thomas heeft het even moeilijk

Als de bewoners klaar zijn met eten zien we dat Thomas het toch wat moeilijk heeft. De bewoners waar hij het goed mee kon vinden zijn nu allemaal vertrokken op Jill na. Samen met Jill praat hij hierover en laat haar weten samen te gaan strijden in Big Brother. Later bieden Julie en Liese hem ook troost. De productie van Big Brother ziet nu ook dat de groep het weer leuk en gezellig heeft met elkaar en besluit een handje te hepen. Thomas wordt door de Stem naar de voorraadkamer geroepen. Niet veel later komt hij met een glimlach terug gelopen. Van Big Brother heeft hij een gitaar gekregen om voor meer gezelligheid te zorgen in de groep.

Thomas begint meteen wat te spelen op zijn gitaar en de groep heeft het echt gezellig deze zaterdagavond. Thomas zorgt voor de muziek en samen zingen ze nog wat liedjes met elkaar.

Wij en onze fans zijn erg blij met de nieuwe start van Big Brother. Wat zal er vandaag allemaal gebeuren in het Big Brother huis?

Thomas op zijn gitaar
Thomas speelt op zijn gitaar

Zullen er nieuwe bewoners komen?

Of krijgen oud bewoners zoals Ziko en Els nog een kans?

Wat denk jij?

Voor alle tijd en kosten die wij in deze BIg Brother nieuw site steken zouden wij het op prijs stellen dat er een aantal adverteerders met ons contact opnemen. Het is ook mogelijk om een vrijwillige donatie over te maken. Het bedrag kun je naar wens aanpassen.  Wij zullen dit enorm waarderen en zouden het fijn vinden als wij de hostingkosten terug kunnen verdienen.

9 Antwoorden op “De nieuwe start van Big Brother”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *