Big Brother dag 11: uitzending 18 januari

Vandaag is het exact twee weken terug dat Big Brother begon. Sinds de eerste uitzending is Onze Razende Big Brother Reporter voor u bezig om elke Big Brother uitzending op televisie live uit te typen. De Razende Big Brother Reporter zal ook vanavond weer druk aan het werk zijn voor de mensen die het niet kunnen kijken of graag de uitzending terug lezen. Wisten jullie trouwens dat wij het leukste en grootste Big Brother fanaccount op Instagram hebben?

De Razende Big Brother Reporter

Big Brother dag 11 in de uitzending

Rond 21:30 uur zitten wij er weer klaar voor om live verslag te doen. Elke vijf minuten zal deze pagina geüpdatet worden met actuele informatie. Het is daarom raadzaam om dit bericht af en toe te refreshen. Met vanavond ook de ruzie tussen Nathalie en Danielle. En de Tot straks!

Nog een paar minuten voor wij live gaan met Big Brother dag 11. Wij zitten er helemaal klaar voor jullie ook? Mocht je het leuk vinden om te adverteren via ons bekijk dan onze advertentiepagina.

We gaan van start met Big Brother. We krijgen eerst te zien wat we eerder zagen en wat er vanavond te zien is in het Big Brother huis. De ochtend is net aangebroken in het huis. De kijkers hebben beslist wie er een opdracht mag krijgen. Dit is Nick met 34 procent van de stemmen. Voor de duidelijkheid dit is op vrijdag gebeurt in het huis.

Nick wordt door de Stem naar de gameroom geroepen. Hier krijgt hij te horen wat voor opdracht hij mag doen. De opdracht van de kistjes met Nick werkt als volg:

Hij moest kiezen uit een aantal doosjes. Hij mocht nadat hij een doosje niet heeft gekozen niet meer terug. Het te winnen bedrag kan dus hoger of lager worden.

  • Doosje 1: 1500 voor de pot
  • Doosje 2: 24 uur een huisdier in het huis
  • Doosje3: Je bent genomineerd
  • Doosje4: 500 uit de pot kwijt
  • Doosje5: Jij wordt vanaf nu de huismeester
  • Doosje6: Is niet geopend

Nick is de nieuwe huismeester

Uiteindelijk heeft Nick met veel twijfel toch gekozen voor doosje 5, hij wordt de nieuwe huismeester. Hiermee kan hij dus deze week niet genomineerd worden door de medebewoners. Ook mag hij de boodschappen bestellen.

Huismeester Nick

Hij loopt naar zijn opdracht terug naar de groep. Hij zegt dat hij een moeilijke keuze heeft moeten maken. De opdracht legt hij uit aan zijn medebewoners. Nick had nog twee kansen met doosje 5 en 6. Zat er in het laatste doosjes +5000 euro of – 5000 euro. Daarom koos hij voor doosje 5 zodat hij huismeester kan zijn deze week. Hij koos voor de groep. Hier lees je meer over de nieuwe huismeester.

We hebben niets nu zegt Els qua geld. Nee we hebben dus niets. Danielle vind het een beetje raar. Het is maar een spel legt ze uit. Els haar gezicht staat op onweer. Ze blijven maar doorlullen dat hij huismeester is. Els snapt Danielle ook wel met haar opmerkingen. Nick is zichzelf nog steeds aan het excuseren nu bij Nathalie in de keuken. Ze geeft aan dat hij nooit zou weten wat er in het laatste doosje had gezeten. Het is winnen of verlies. Hij heeft het goed gedaan volgens Nathalie.

Niet is wat het lijkt in Big Brother. Ondertussen bij de hottub naait Nathalie haar medebewoner Nick erbij. Door zijn verhaal tegen Jowi en Els te vertellen.

Rene, Liese, Naomi en Jill praten nu ook over de opdracht van Nick. René zegt nog hij had afgestraft kunnen worden door genomineerd te worden en geld uit de pot.

Jowi is nu druk aan het sporten in de slaapkamer. Danielle zegt nog tegen hem dat als hij thuis komt helemaal afgetraind is. Hij is wel een doorzetter zegt ze.  Hij gaat weer verder met wat halters en opdrukken. Danielle begeleid hem tijdens de oefeningen. Hij haalt de 16 keer. Ze vraagt of hij zo actief sport omdat hij vroeger misschien dik was? Hij geeft aan inderdaad mollig geweest te zijn.

Accententraining

De bewoners praten over de verschillende talen / dialecten in het Big Brother huis. Een vies, een spien horen we Zoey zeggen. René vraagt ze af of ze een paddenstoel hebben genomen. Het klinkt echt raar al die verschillende woorden / accenten onderling. Ze proberen nu worstenbrood uit te spreken.

wo-rs-ten-br-ooot

Na de reclame zien we een gesprek over de naderende nominaties en de ruzie tussen Nathalie en Danielle.

Nominatiepraat

Door het vrijwillige vertrek van Theo is bewoner René nog in elk geval één week in het huis. Jill zit met René te praten over dat hij genomineerd is. Jowi zit met stoker Nathalie, Danielle en Els  buiten op de bank. We schakelen weer over naar René en Jill je mag voedsel meenemen naar een onbewoond eiland. Wat kies je? Jill kiest voor eierkoeken. Nu vraagt hij je mag nu één kledingstuk meenemen. Ze antwoord dat ze een trouwjurk meeneemt.

Jill geeft René nu wat stellingen: Patat of friet, condoom of de pil. Je mag één vervoersmiddel kiezen de rest van je leven. Jill kiest voor een vliegtuig. Met een tandem kan je toch ook overal heen zegt ze. Hij vind maar dat zij domme antwoorden geeft.

In de keuken met Nick

Thomas staat met Nick in de keuken. Hij legt Thomas uit hoe je een bepaald gerecht maakt. Ze hebben het over bechamel (Belgisch?) en kaas. Nick staat nu weer alleen in de keuken. De rest wacht aan de grote eettafel Nu komt Naomi bij Nick staan om hem te helpen in de keuken. Thomas staat er nu ook weer bij en strooit wat kaas over de borden.

De bewoners gaan nu lekker eten en bedanken Nick en Thomas voor het heerlijke gerecht. Onruststoker Nathalie gaat even snel naar de wc voordat Els deze moet schoonmaken. Ze vraagt aan Els of zij het toilet moet schoonmaken waar ze net heeft gepoept. We zien toch Els het toilet schoonmaken waar ze net heeft gepoept. Stoker Nathalie zegt nog even lekker he in mijn poepgeur.

De volgende dag

Het is bedtijd de bewoners gaan onder zeil. Uiteraard horen we het gesnurk van Thomas weer door de slaapkamer galmen. De volgende ochtend worden de bewoners allemaal wakker.

Nick, Danielle en Jowi doen wat sportoefeningen in de tuin. Liese staat met Naomi in de badkamer zichzelf op te maken. Liese verteld over een rare droom met een weerwolf die in de lucht hing.

We zien Els nu alleen sporten in de tuin. Nathalie zit erbij en zegt dat ze goed bezig is.

Een nieuwe opdracht

Danielle wordt naar de gameroom geroepen. Er ligt een nieuwe opdracht klaar in een doos. Ze moeten een lapjesdeken breien. Els kan breien roept ze. De rest van de bewoners kijkt wat verschrikt.

 

Jill zien we in de dagboekkamer en ze legt hieruit hoe ze denkt dat je moet breien. Ze heeft het over stokjes i.p.v. breinaalden en een bolletje. Els legt een aantal bewoners uit hoe ze moeten breien

Insteken, doorhalen en afglijden

Thomas vind het breien maar niets. Hij heeft twee linkerhanden en hangt er een beetje bij.

De uitslag van het portret

Nick heeft de vorige opdracht met het schilderij gewonnen Hij heeft het mooiste portret gemaakt. Hij mag het schilderij met het portret van Jowi ophalen en ophangen in het huis

.

Zo naar de reclame gaan wij weer verder. Om toch wat te kunnen  verdienen met alles dat wij vrijwillig doen zou het erg tof zijn als sommige bezoekers / bedrijven willen adverteren via ons. Zo kunnen wij ook onze hostingkosten dekken.

Het is zaterdag en het sneeuwt in het Big Brother huis. Jowi loopt lekker in de sneeuw buiten en zegt in de dagboekkamer hoe leuk hij dit vind. We zien Thomas en Jill nu buiten in de sneeuw. Het leukste stel uit Big Brother houdt een sneeuwballengevecht in de tuin. Ze hebben veel plezier met elkaar.

Thomas en Jill liggen nu in de sneeuw een beetje raar te doen. De andere bewoners zijn nog steeds druk met de brei opdracht. Jill lokt Thomas naar wat struiken en schudt hieraan. Thomas krijgt allemaal sneeuw over zicht heen. Ze gaan weer naar binnen. Helaas lieten ze vanavond nog niets zien van de sneeuwpop die ze maakte.

 

De ruzie tussen Nathalie en Danielle hebben ze bewaard voor de laatste minuten tijdens deze uitzending. Allee bewoners zitten te breien op de bank en lachen wat met elkaar. Liese moet lachen en Danielle denkt dat ze haar uitlacht. Nu komt stoker Nathalie aangelopen en gaat op haar plek zitten.

Ze krijgen een heftige discussie met elkaar. Danielle  loopt kwaad weg naar de gang. Nathalie doet haar verhaal tegenover Danielle Het gekibbel gaat even een tijdje door. Uiteindelijk biedt Danielle haar excuses aan Danielle.

Ruzie

Volgende keer in Big Brother krijgen ze een token. Hierover zien we morgenavond vanaf 21:30 uur meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *