Ondertussen in het Big Brother huis | 18-01

Wil jij weten wat er ondertussen in het Big Brother huis gebeurt op een doordeweekse dag? Heb je zelf even geen tijd om de livestream te kijken maar wil je wel op de hoogte zijn. Lees dit artikel en je bent weer op de hoogte van het laatste Big Brother nieuws.

Lapjesdeken is klaar

Maandagochtend omstreeks 07:00 de lapjesdeken is gisterenavond afgemaakt en ingeleverd in de dagboekkamer. De laatste loodjes voor de ballonopdracht, Els is aan de beurt en moet de ballon vasthouden. Na Els is Jowi en hierna is Jill een half uur aan de beurt. Jowi haalt ondertussen de boodschappen op.

Ballonopdracht is geslaagd

De ballonopdracht is geslaagd. Ondanks dat we zagen dat Jill zondagavond de ballon kort losliet.. er is 175 euro aan boodschappen budget gewonnen door het laten slagen van deze opdracht.

Ballon opdracht

Lapjesdeken is af en krijgen token van Big Brother als beloning

Als beloning voor de lapjesdeken krijgt Danielle een token, inzetbaar door de gehele groep. Een soort knikker als token. Met die token kan je ervoor zorgen dat iemand niet genomineerd kan worden. Je kan er iemand mee saven en immuniteit geven.

Die gebruik je dan in de dagboekkamer, iemand neemt die mee en dan kan je zeggen dat iemand niet genomineerd kan worden. De token is van alle bewoners en in overleg kan deze ingezet worden.

Big Brother Token

2 Antwoorden op “Ondertussen in het Big Brother huis | 18-01”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *