Danielle en Nathalie hebben ruzie

Gisteravond was de eerste Big Brother ruzie een feit in het huis. De bewoners Danielle en Nathalie kregen ruzie om een zitplaats. Nathalie was namelijk op de plek van Danielle gaan zitten.

‘Oh ja, ga lekker op m’n plek zitten’  bekt Danielle

Ruzie Big Brother

Nathalie voegt er aan toe dat ze er niet boos over is. Het is passief-agressief gedag vind ze van Danielle. Het is de manier waarom ze het zei tegen haar. Volgens Danielle is ze niet passief-agressief, maar Nathalie vind juist wel dat ze zo overkwam.

Ze kibbelen onderling nog even verder. Danielle biedt haar excuses nog wel aan, maar van Nathalie hoeft dat niet. Het is al goed zegt ze. Volgens Danielle is het niet goed, want Nathalie is nog steeds pissig. Dit zal ongetwijfeld nog wel vervolgd worden de komende dagen.

Eén antwoord op “Danielle en Nathalie hebben ruzie”

  1. Deze meid met die bril moet echt terug naar school let op hoe vaak ze zegt snap je, wee je wel, je speelt gewoon een spel echt misselijk niet normaal ga leren normaal zinnen uitspreken in plaats van de hele dag te janken. En die Patrick had haar door duhh hij kwam later in het spel hij heeft al gezien hoe ze doet complotjes meelopertje nummer 1 kijk vanaf het begin!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *