Ondertussen in het Big Brother huis | 15-01

Wil jij weten wat er ondertussen in het Big Brother huis gebeurt op een doordeweekse dag? Heb je zelf even geen tijd om de livestream te kijken maar wil je wel op de hoogte zijn. Lees dit artikel en je bent weer op de hoogte van het laatste Big Brother nieuws.

Na een gezellige avond opstaan

Het schijnt een gezellige avond te zijn geweest. Donderdagavond kwam het nieuws dat Rene en Els mochten blijven. Rene zeker nog een week. Hij is wel genomineerd maar is blij dat hij toch nog even mag blijven.

De dag begint, en de lichten gaan rond 08:00 weer aan. Voor de meeste is het moeilijk uit bed te komen ze zijn nog erg moe.

Verplicht uit bed!

We horen dreigend de stem van Big Brother, Iedereen moet verplicht uit bed!

Bewoners krijgen video van Theo

De bewoners van het Big Brother huis krijgen een video van Theo te zien waarin hij afscheid neemt van de bewoners.

Korte samenvatting:

Nathalie hou vol
Danielle je bent een moedertje
Ik heb spijt van teveel schelden, hard overkomen.
Ik ben uit mijn rol.
Ik ben eruit, speel jullie je rol goed, word een van de finalisten!

Thomas snurkt echt te hard

Bewoners Jowi, Jill en Danielle hebben een gesprek in de badkamer. Ze hebben het erover dat het lijkt alsof Thomas steeds harder begint te snurken. Voor de meeste bewoners begint het gesnurk van Thomas een steeds groter probleem te worden. Ze houden geen oog meer dicht sinds ze met Thomas op de kamer slapen. Ze overwegen Big Brother om een neusklem te vragen waardoor het gesnurk misschien minder wordt.

Geklets in de woonkamer

Rond het middaguur is de puzzel, waar een aantal bewoners mee bezig zijn dan eindelijk af! Ze nemen afscheid van de puzzel.

Ondertussen zijn de bewoners aan het bedenken hoe ze erachter kunnen komen hoe laat het is. Ze hebben namelijk geen mogelijkheid om te achterhalen welke tijd het is gezien ze geen klok hebben.

Nick komt terug uit gameroom

Nick is schijnbaar in de gameroom geweest, hij kreeg hier een opdracht en moest kiezen uit een aantal doosjes. Hij mocht nadat hij een doosje niet heeft gekozen niet meer terug. Het te winnen bedrag kan dus hoger of lager worden.

Doosje 1: 1500 voor de pot
Doosje 2: 24 uur een huisdier in het huis
Doosje3: Je bent genomineerd
Doosje4: 500 uit de pot kwijt
Doosje5: Jij wordt vanaf nu de huismeester
Doosje6: Is niet geopend

Uiteindelijk heeft Nick gekozen voor Doosje 5, hij wordt huismeester.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *