Big Brother dag 18: uitzending 25 januari

Estimated reading time: 6 minutes

Vanavond Big Brother dag 19 de uitzending! De Razende Big Brother Reporter is er elke dag maar druk mee. Daarom vragen wij graag aan onze fans om ons een klein beetje te helpen. Dit kan middels een vrijwillige donatie of door te adverteren bij ons. Wij steken ontzettend veel tijd in deze site en onze social mediakanalen wij overigens erg leuk vinden om te doen. Alleen zitten er aan deze site ook veel kosten zoals de hosting. Dus wij zouden een donatie of reactie erg tof vinden!

Daar zijn we weer we gaan los!

Het plotselinge vertrek van Jill heeft er flink ingehakt bij de bewoners, het vertrek heeft er flink ingehakt bij de bewoners. Hoeveel uur heb je geslapen Patrick? Tsja een uur of vijf?

Persoonlijke boodschap van Jill

Bewoners kom naar de woonkamer, er staat op het scherm een video klaar van Jill. Persoonlijk vertelt ze de bewoners dat ze al een tijdje niet ongesteld was geworden en heftige buikpijn kreeg. Ze is goed opgevangen door de bewoners en productie en hoopt de bewoners snel weer te zien. We schakelen door naar Danielle die haar zorgen over Jill uit en blij is dat het goedkomt met Jill.

De bewoners zijn moe en hopen dat ze vandaag weinig hoeven te doen, een opdracht kunnen ze nu echt niet aan. Tsja.. denken sommigen en gaan toch aan de sport. Zoey tegen Jowi, ga jij niet slapen?

Jill heeft een videoboodschap
Jill tijdens de persoonlijke boodschap

De heren benutten de tijd om eens door te spreken welke vrouwelijke bewoner zij het leukst vinden. Nick houd er wel van om mensen te koppelen en blijkt in het verleden al een goede wing-man te zijn geweest.

Waar is die verdomde token?

De bewoners tasten nog steeds in het duister als het om de token gaat. Waar is deze in vredesnaam. Hij ligt nog niet in het bakje op de vertrouwde plek boven de tv.

Klaar voor de opdracht

De bewoners worden opgeroepen om naar de game room te komen en daar een opdracht te spelen. We zien twaalf krukken staan en een aantal mooie/zachte fauteuils. De bewoners moeten gezamenlijk afspreken wie waar gaat zitten.

Bewoner, jij hebt gekozen om op de fauteul te gaan zitten. Dit was een goede keuze en daarom krijg jij een persoonlijk voorwerp terug. Kies vijfpersonen die niet verder mogen spelen, zij verlaten samen met jou de gameroom

Patrick, Michel, Juli, Els? Gaan jullie mee? Ook Zoey moet nog mee zouden zij het Danielle niet kwalijk nemen? De overgebleven bewoners moeten een nieuwe plek kiezen en goed nadenken.

Jowi, pak envelop 2 van de tafel en lees hardop voor. Helaas heeft Jowi een slechte keuze gemaakt. Hij mag deze week niet nomineren. Er moeten nu twee bewoners overblijven die elkaars tegenpolen zijn zij moeten elkaar beter leren kennen . Jowi lijkt zich zelf geen zorgen te maken over het niet mogen nomineren. Hij kan nu langer de tijd nemen om na te denken en de nieuwe bewoners te leren kennen.

Liese wordt de nieuwe huismeester

Gefeliciteerd, een van jullie wordt de nieuwe huismeester. Damnn denken Naomi en Liese..

Gaat Liese de huismeester worden?

Nathalie heeft aan de groep verkondigd dat ze Liese heeft gegund om de nieuwe huismeester van Big Brother te laten zijn. Dit omdat Liese al twee keer eerder is genomineerd om het huis te verlaten. Nathalie gunt het Liese maar maakt wel de deal dat Liese Nathalie niet nomineert. Best pittig maar goed van beide dames! Wint Nathalie hier zieltjes mee?

Liese mag de huisregels gaan bedenken en zal deze later in de dagboekkamer bespreken met de stem van Big Brother.

De bewoners applaudisseren en gaan weer over op de orde van de dag.

Els is het helemaal zat met Danielle

Els is erg aangedaan over de keus van Danielle om niet mee te mogen doen aan het spel. Nathalie ziet aan Els dat er iets aan de hand is. Els is niet de jandoedel en heeft hier totaal geen zin in. Danielle zou slijmen bij iedereen en een spelletje spelen.

Jowi zoekt Danielle op in het toilet, Danielle begint meteen te huilen. Ze krijgt er bad vibes van. Denken onze lezers ook dat Danielle genomineerd is deze week? Volgens Danielle zou het geen persoonlijke aanval zijn op Els.

De huisregels van huismeester Liese

  • Regel 1: Big Brother lied wordt gedraaid bij het opstaan, en dan moet iedereen eruit en meteen het bed opmaken. Als dit niet lukt een frisse duik in de hottub.
  • Regel 2: elke avond is er een biechtmoment van de bewoner(s) zodat alles bespreekbaar blijft.
  • Regel3: elke dag een lunch met alle bewoners of een gezamenlijk een activiteit uitvoeren.

Als de huisregels voor de groep niet goed of juist nageleefd worden volgt hier een straf op.

  • Strafregel: een duik in de hottub

Wat vind jij van de huisregels van Liese? Wij horen graag jullie mening over de nieuwe huisregels van Liese. Deel ze met ons in de reacties hieronder.

Danielle in tranen

De token verdwijnt uit het huis

Er kon de afgelopen dagen door de kijker gestemd worden of de token in of uit het spel moet zijn. De bewoners werden rond 11:00 naar de woonkamer geroepen door Big Brother. Op het scherm verschijnt


“De kijker heeft beslist: De token gaat uit het spel”

Nick vindt het zalig en de groep geeft een groot applaus. Thomas vindt het maar beter ook dat de token verdwijnt. Zit de token nog wel in het kistje wordt er gegrapt?! Nathalie gaat snel kijken en laat de bewoners weten dat de token nog in het doosje zit. De token moet naar de dagboekkamer gebracht worden. Aan Thomas de eer om dit te doen. 

Thomas heeft het token naar de dagboekkamer gebracht.

Zoey kan jaren zonder intimiteit

Liese en Zoey hebben het over intimiteit en het feit dat Zoey nog nooit een orgasme heeft gehad. Als ik het nu zou doen zou het ik denk vijf minuten duren zegt Liese tegen Zoey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *