Jowi mag niet nomineren

Estimated reading time: 2 minutes

Rond 15:00 is de bekende Big Brother stem te horen. De bewoners moeten een spel spelen in de Game Room. Helaas mag niet iedereen meedoen met dit spel. Een aantal bewoners komen al eerder als de anderen naar buiten.

Danielle heeft moeten kiezen welke bewoners er niet mochten meedoen aan het spel. Ze heeft gekozen dat de drie nieuwe bewoners (Patrick, Juli en Michel) Zoey en Els niet mee mochten doen aan het spel.

Jowi wint het spel maar is dat goed of slecht?

Het nog onbekende spel heeft een winnaar, Jowi. Maar of dit een goede winst is weten we niet, hij mag de komende week niet nomineren. Jowi moet ook twee personen aanwijzen die in de game room moeten blijven om elkaar beter te leren kennen.

Liese is nieuwe huismeester

De bewoners hebben met het spel geen geldprijs gewonnen maar zijn gegaan voor een veilige andere winst. Nathalie en Liese mochten bepalen wie de nieuwe huismeester zou worden. Onderling is besloten om Liese de nieuwe huismeester te laten zijn. De afspraak is wel dat Liese niet op Nathalie zal stemmen.

Nathalie en Liese verkondigen wie huismeester wordt

Nathalie heeft aan de groep verkondigd dat ze Liese heeft gegund om de nieuwe huismeester van Big Brother te laten zijn. Dit omdat Liese al twee keer eerder is genomineerd om het huis te verlaten.

De bewoners applaudisseren en gaan weer over op de orde van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *