Big Brother dag 15: uitzending 22 januari

Estimated reading time: 6 minutes

Vanavond Big Brother dag 15 in de uitzending. De Razende Big Brother Reporter is er elke dag maar druk mee. Daarom vragen wij graag aan onze fans om ons een klein beetje te helpen. Dit kan middels een vrijwillige donatie of door te adverteren bij ons. Wij steken ontzettend veel tijd in deze site en onze social mediakanalen wij overigens erg leuk vinden om te doen. Alleen zitten er aan deze site ook veel kosten zoals de hosting. Dus wij zouden het erg tof vinden van jullie als wij een kleine vergoeding hiervoor kunnen otnvangen.

Vanavond in de uitzending

De meeste Big Brother fans hebben uiteraard wel meegekregen wat er vannacht met Jill is gebeurd in het huis. Eerder vandaag berichtte wij hier al over. Verder zal erin de vrijdaguitzending vooral veel te zien zijn uit de liveshow van gisteren met de nominaties.

Big Brother dag 15

De Razende Big Brother Reporter is aanwezig vanaf 21:30 uur. Elke vijf minuten zal dit bericht opgeslagen worden. Het is dus handig om deze pagina geregeld te verversen in de browser zodat je het laatste nieuws mee kunt lezen. Vanavond testen we ook een nieuwe feature. Bovenin het artikel staat nu de geschatte leestijd van het artikel. Soms handig om te weten aangezien de Razende Big Brother Reporter soms lappen tekst aan het schrijven is. Tot straks in de uitzending rond de klok van half tien.

We gaan los

Vanavond blikken we dus eerste weer terug op de nominatie uitzending van gisteren. Beelden die helaas al gezien hebben. Ook feestende bewoners krijgen we te zien en een jankende Danielle. De bewoners worden wakker in het Big Brother huis. Het is de dag dat een genomineerde het huis zal verlaten. Ik ga hier niet teveel over over schrijven aangezien dit gisteren uitgebreid in de uitzending is geweest.

We zien Jill met een oranje gezicht de kamer in lopen. Ze is oranje geworden door de spray van Liese. Nathalie en Liese vinden dat het wel meevalt met de oranje kleur in haar gezicht. René zit er verslagen bij aan de ontbijttafel. Liese is naar bed gegaan ze heeft een migraine aanval. Michel is weer druk aan het sporten in de tuin. Nathalie en Jill soppen zowat van hun stoel.

Ze staat weer in de badkamer. Jill vind echt dat ze onwijs bruin / oranje is geworden. We beginnen met de Blauwe Lotus Medicatie (yoga) onder leiding van Nathalie. Dit was één van de huisregels van Nick. De bewoners lachen om de kringspier grap van Nathalie.

De kamer van de waarheid

Liese, Naomi en René worden naar de gameroom geroepen door de stem. Ze zitten in de kamer van de waarheid. Hier kunnen ze meer informatie vergaren over hun medebewoners. Alles wat hier te horen of zien is moet geheim blijven. De vraag is wie zij als winnaar zien van Big brother 2021?

  • Liese kiest voor Nick
  • Naomi kiest voor Nick
  • René kiest voor Jowi

De andere bewoners krijgen een muziekopdracht van Big Brother. Ze krijgen twee uur de tijd om een nummer te maken en uit te voeren. Ze mogen een lied maken op een bestaande melodie. De bewoners kiezen de melodie van het nummer I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas : ik heb een gevoehoel zingen de bewoners.

Terug naar de kamer van de waarheid. De drie genomineerden zitten hier nog steeds terwijl de bewoners muziek maken:

In wie ben je teleurgesteld?

  • Liese is teleurgesteld in Thomas
  • Naomi is teleurgesteld in Nathalie
  • René is teleurgesteld in Patrick

Hierna krijgen ze ook nog een vraag wat hun moeilijkste moment is. Deze miste ik helaas.

Wie zouden ze nu wegsturen?

  • René kiest voor Nick
  • Naomi kiest voor Nathalie
  • Liese kiest ook voor Nathalie

Big Brother lied

De bewoners zijn onder andere druk bezig met het Big Brother lied. Dit nummer is gebaseerd op de melodie van The Black Eyed Peas. We gaan naar de reclame. We gaan weer verder. Thomas zit achter de piano. Ze zingen / rappen het nummer. Het gaat ongeveer als volgt: Ik heb het gevoel oehoe ….. do the Els in the hottub ….als je hier zit ben je bad bitch

Weer terug naar de kamer van de waarheid. Ze krijgen nog steeds vragen van de stem. De genomineerden hebben het nu over dat ze het spel willen spelen als ze erin mogen blijven. Hierna mogen ze nog iets zeggen tegen hun dierbaren. Alle drie moeten ze huilen en doen hun zegje. Thomas moet naar de voorraadkamer komen. Hij moet alsnog de gitaar inleveren die hij in het bed heeft verstopt. Hij kijkt erg sip en loopt weer weg uit de kamer.

Terug naar de genomineerden. Er liggen drie enveloppen op tafel met hierin hints naar bewoners die op hun hebben gestemd. In elke envelop zitten uitspraken waarom er gestemd is op hun. Alleen de naam ontbreekt van de stemmer. Zo blijven we nog een even luisteren naar de gesprekken in de kamer van de waarheid.

Vanavond is het geen leuke uitzending. Dit omdat we kijken naar de genomineerden waarvan je al weet dat René er gisteren uit is gegaan.

Big Brother Token is weg

De groep heeft het erover dat het token weg is. Niemand weet waar deze is gebleven. Het is vanavond echt een rommelige uitzending. We gaan van hop naar her en kunnen amper de gesprekken volgen. Nu gaan we weer naar de live uitzending van gisteravond.

We gaan weer naar het token dat weg is. Het doosje is leeg. Waar is het token gebleven? Voor we de discussie verder kunnen volgen zijn we plots weer in de live uitzending met de nominaties. De bewoners mogen vanavond een feestje vieren. We zien wat dansende bewoners. Nu gaat het over het token. Een huilende Danielle biecht nu op dat zij het token heeft verstopt in een crème potje. Reclame.

Nick wil graag dat het token morgen 12:00 uur weer in het doosje ligt. Danielle biecht nu huilend op dat zij het token heeft. Nick heeft enkel goede intenties. Er ontstaat wat discussie over het token tussen Nathalie en Nick. Ze gaat ervoor zorgen dat het token weer terug komt. Einde token onderwerp.

Jill afgevoerd met ambulance

De bewoners maken zich op voor de nacht. Ze lachen wat in de badkamer en geven elkaar een high five. Plotseling horen Thomas en Liese op de wc Jill huilen / braken / adem snakken. Ze schieten te hulp. Jill komt naar buiten en snakt naar lucht. Lijkt op een hyperventilatie. Meer zien we niet van dit voorval. Jill voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Ze komt dinsdagochtend terug mits ze negatief is getest op Corona. De bewoners zijn blij om te horen dat ze terug mag komen.

De volgende keer zien we de videoboodschap van Jill aan de bewoners. Dit was het voor vandaag. Tot maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *