Big Brother dag 10: uitzending 15 januari

Ook in het weekend is de Razende Big Brother Reporter aanwezig! Wat zien we vanavond in de Big Brother uitzending van 15 januari? Vanaf 21:30 uur doen wij een live verslag op deze pagina. Ververs de pagina elke 5 minuten voor het laatste Big Brother nieuws.

Big Brother dag 10: de dag na de exit van Theo

De Razende Big Brother Reporter zit live klaar vanaf 21:30 uur. Tot Zo!

Terugblikken op Theo

We beginnen de aflevering vanavond met een terugblik op Theo. We zien dat Theo is gewaarschuwd door Big Brother in de dagboekkamer. Vervolgens horen we de persoonlijke mening van Nick over Theo, het was zijn persoonlijke favoriet.

De andere bewoners bleven verslagen achter, ondanks zijn persoonlijke aanwezigheid heeft hij hen toch beroerd. Gedane zaken nemen geen keer, het valt sommige bewoners erg zwaar. We zien Nathalie in tranen. Jowi knuffelt Nathalie en geeft aan dat het wel goed komt.

We zien dat vlak voor het vertrek van Theo hij de strijd tussen de mannen en vrouwen aanwakkert. Danielle heeft er totaal geen trek in, geen Belgie – Nederland gezeur! Hoe kan het dat we gaan uitrekenen hoeveel Nederlanders en hoeveel Belgen er zijn? Dat is totaal onlogisch, dat is niet leuk.

Orde van de dag

De bewoners pakken de draad weer langzaam op en gaan over tot de orde van de dag. We zien Thomas sporten (iedere dag een x aantal rondjes) en Liese douchen.  Jill dansen voor de spiegel op het nummer Pilfinger dansen.

 

Spel voor de bewoners

De voorraad kamer gaat open en we zien een spel klaarstaan voor de bewoners. Om de beurt draaien jullie aan het rad. Geef eerlijk antwoord op de vraag. Minimaal 20 opdrachten uitvoeren.

Blauw: Je moet de opdracht doen
Rood: Je moet iemand aanwijzen waar het op van toepassing is
Paars: Waarheid zeggen

De bewoners hebben 1 uur de waarin ze de blauwe opdrachten (20) moeten uitvoeren. Als iemand een opdracht niet wil uitvoeren kan er een joker worden ingezet. Er zijn in totaal 3 jokers te gebruiken.

  • Ga 20 seconden met je hoofd onder de koude douche, Jill

 

Opdracht voor Els en Rene

Welkom in de kamer van de waarheid, een plek waar je afgezonderd van de rest achter de waarheid kunt komen. We zien Els en Rene in de gameroom waar ze een spel gaan spelen. Ze komen lezen stellingen an de bewoners, wat hebben ze gezegd in de dagboekkamer en waarom hebben ze gestemd op de bewoner. Ze krijgen

Voor jullie staan een aantal zuilen met daarop persoonlijke voorwerpen van jullie medebewoners, leg het juiste voorwerp bij de juiste persoon. De persoon die morgen blijft mag 1 goed geraden item aan een persoon overhandigen.

We zien een dagboek, een tekening, en een brief, ook een Pikachu van Thomas. Ook een soort struisvogel knuffel, waarschijnlijk van

Hoe zijn de bordjes verdeeld:

Giltterkaart Nick

Pickachu Thomas

Tekening van een kind Zoey

Parfum Jowi

Dagboek Danielle

Hanger met hartje en foto Jill

Persoonlijke brief Liese

Struisvogel knuffel Naomi

Lippenbalsem Nathalie

Els gunt niemand iets, dus het liefst liggen alle bordjes verkeerd.

Els en Rene pakken de spullen

We zien dat Els en Rene rustig aan de spullen beginnen te pakken. Ze nemen de tijd en pakken alles in. Els wenst geen hulp van andere bewoners, ze lijkt nog gefrustreerd. Els heeft alles gedaan wat ze beloofd heeft thuis. Ze heeft aan haar zoon en dochter gedacht, haar crocs gedragen en de hot-tub gebruikt.

Mensen die Els nu gaan zien zouden moeten denken wauw, wat heeft dit gedaan met Els.

De kachel wordt gestookt en een dansje van Jowi en Liese.

Mogelijk afscheid nadert

Des te meer Els aan haar mogelijk vertrek denkt des te moeilijker ze het krijgt. Ze heeft spanning en wil helemaal niet naar huis De game begint nu pas. Wat Theo heeft gedaan vindt ze erg jammer. Ze weet niet goed om te gaan met haar mogelijk vertrek.

Big Brother Live

Met de Big Brother live inzicht willen de dames zich van hun beste kant laten zien. Dat hebben we gemerkt tijdens de live uitzending gisterenavond. Heb je het verslag al gelezen? Lees het hier terug.

Het moment voor Els en Rene

We zien een terugblik naar gisterenavond, het moment waarop Rene en Els te horen kregen dat Els mocht blijven. Rene was nog even in spanning en wil zijn schoenen al aan doen. Hij krijgt ook goed/slecht nieuws. Hij mag voor nu 1 week langer blijven, het slechte nieuws is dat hij al genomineerd is voor volgende week.

Tijd voor een feestje, de bewoners zijn erg gelukkig met de uitslag. De voorraadkamer gaat open, het vuur gaat aan. De biertjes komen op tafel en er wordt gedanst.

De koffers worden opgeruimd, er wordt nog WMCA gezongen onder de douche en de bewoners feesten door in bed. Zelfs de dames geven nog even een showtje.

Opstaan na een korte nacht

De bewoners worden na een avondje feesten vroeg wakker. De lampen gaan plots aan er is een deun te horen.

De bewoners van het Big Brother huis krijgen een video van Theo te zien waarin hij afscheid neemt van de bewoners. Het testament van Theo.

Korte samenvatting:

Nathalie hou vol
Danielle je bent een moedertje
Ik heb spijt van teveel schelden, hard overkomen.
Ik ben uit mijn rol.
Ik ben eruit, speel jullie je rol goed, word een van de finalisten!
Vertrouw niemand denk aan je eigen strijd wijze

Uitslag spel Els en Rene

De bewoners krijgen vervolgens te zien wat de uitslag is van het spel gespeeld door Els en Rene. Ook de kijker heeft iets beslist, wie moet een extra opdracht krijgen het is Nick, Nathalie of Zoey?


Volg jij als kijker Big Brother al vanaf het eerste uur? Wil jij iets vragen aan een oud bewoner? Bijvoorbeeld: Was het wel warm daar in het huis, of smaakte het diner ergens naar?

Stel je vraag nu aan Ziko.

Ziko uit Big Brother

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *