Big Brother dag 14: liveshow 21 januari

Vanavond al weer de derde liveshow van Big Brother 2021. Alweer 14 uitzendingen doet De Razende Big Brother Reporter een live verslag voor jullie. Voor alle tijd en kosten die wij er insteken zouden wij het op prijs stellen dat er een aantal adverteerders met ons contact opnemen. Het is ook mogelijk om een vrijwillige donatie over te maken. Het bedrag kun je aanpassen.  Dit voor alle tijd die in deze site en onze socials steken. Wij waarderen dit enorm. Ook om onze hostingkosten te drukken.

In de liveshow zien we vanavond o.a. de tennisopdracht, en uiteraard de nominaties. Vanavond staat niet seksuologe Lotte Vanwezemael achter de desk, maar psycholoog Kas Stuyf.

Wie zal vanavond het huis verlaten: René, Liese of Naomi? We zullen het rond 22:45 uur weten. Jullie kunnen ook onze poll bekijken en zien hoe onze fans erover denken. Op dit moment is René het minst populair.

Vanaf 21:30 uur zal De Razende Big Brother Reporter uitgebreid verslag doen. Elke vijf minuten zullen wij dit bericht opslaan. Het is daarom raadzaam om deze pagina in uw browser geregeld te verversen. Zo mist u niets van de uitzending als je niet kunt kijken of wilt meelezen. Veel plezier!

Big Brother liveshow 3

De Razende Big Brother Reporter zet nog een bak koffie en gaat zich dan klaar maken voor de uitzending. Tot zo! Eindelijk Deurwaarders is afgelopen en dat houdt in dat we naar Geraldine en Peter van Big Brother gaan. Het zal vanavond ongekend spannend worden wie het huis moet verlaten.

Geraldine ziet er erg oranje uit achter de desk. Peter komt net van een sollicitatie gezien zijn zwarte pak. Ze schakelen meteen over naar de drie genomineerden Liese, René en Naomi. Bewoner René is best zenuwachtig geeft hij aan. Hij weet al een week dat hij op de stoel zit. Liese zit voor de tweede keer op de nominatiestoel. Mocht ze weer terug komen in het huis dan zal ze het tactischer spelen. Naomi vind het erg moeilijk en kan elk moment in huilen uitbarsten. Vandaag is ze OK gisteren heeft ze het een plaats kunnen geven.

Chrisje de moeder van Naomi staat ook in de studio achter de desk. Ze geeft aan dat ze een gevoelig meisje is. Ze geeft aan dat haar dochter echt wilde gaan voor het spel. Ze speelt het spel slinks geeft haar moeder aan. Soufyan de vriend van Liesje is ook aanwezig. Zo te zien zit hij aan het bier.

Jeanette die ons erg fanatiek volgt op de socials is ook weer aanwezig in de studio. De zwarte humor van haar zoon vind ze mooi. René hebben we nu eindelijk een beetje kunnen leren kennen. Het is zijn droom dat hij mee mag doen aan Big Brother.

Via deze link kun je nog stemmen op jouw favoriete bewoner.

We zien Els met de nieuwe bewoner Patrick in de hottub zitten. Ze kunnen het blijkbaar goed vinden. Hij geeft aan dat hij er dagelijks bij komt zitten. Waar zit Els als ze geniet? Juist in de hottub

Naomi praat met Nick en Liesje in de slaapkamer over de nominaties. Liese is dom aan het spelen geweest in Big Brother met haar bondjes. Ze is echt dom geweest zegt ze. Ze wil het spel niet vuil spelen. Helaas is dit wel gebeurt.

Het is avond in Big Brother. Liese rent nog door de tuin en de andere bewoners geven de huilende Naomi een knuffel.

Niet twijfelen dat je een sunshine bent Naomi zegt Jowi

We gaan slapen

Voor de nieuwe bewoners Patrick, Michel en Juli is het de eerste nacht in het huis. Ze geven elkaar een groepsknuffel voor het slapen dit is een huisregel van Nick. Rond 07:05 uur gaan de lichten alweer in het Big Brother huis.

Liesje vind de nieuwe bewoner Nick een knappe man. Maar ze is helaas bezet. Het merk  van het trainingspak is trouwens van GymKing. Hier kregen wij veel vragen over.

 

 

Julie ook een nieuwe bewoner geeft aan dat ze beter slim moeten gaan stem. Dit zal ze de bewoners ook duidelijk maken. Thomas krijgt onder begeleiding van Patrick sportles in de tuin. Ze gaan rondjes lopen. Alleen maar rondjes.

We zien Jill nu ook kwijlen vanuit de keuken als ze Michel ziet touwtje springen. Ze zegt als grap dat ze maar bij Els in de hottub gaat zitten. Els komt kijken naar Michel hij is behoorlij afgetraind zegt Els. Jill denkt nu dat Michel mogelijk gay is. René maakt zich nu ook zorgen om de nominaties. Hij heeft een geheime afspraak gemaakt met Els, Nathalie, Jill en Els. Het is een spel zegt Nathalie dat je moet spelen. Els vermoed dat Liese heel veel stemmen heeft gehad. Na de nominaties afgelopen maandag sloeg het gedrag van Liese helemaal op. René en Nathalie geven aan dat zij op Liese hebben gestemd. Nathalie blijft maar doorzeuren over het spel spelen.

Weer in de studio

We zijn weer live bij Peter en Geraldine. We krijgen zo een weekopdracht te zien met veel ballen. Maar nu eerst reclame. Tijdens de reclame kunnen onze fans nog naar Michel gluren.

We gaan weer verder met Big Brother. Ze gaan ballen rammen in de nieuwe weekopdracht. Ze worden naar de gameroom geroepen. Hier liggen rackets en tennisballen.Ze moeten een potje tennis spelen.

De spelregels:

Per persoon 1 minuut de tijd om tennisballen over de schutting te slaan. Je moet op de roze stip blijven staan. Alle kleuren hebben een andere betekenis.

  • roze bal : 10 euro
  • gele bal : prijs verdubbeld
  • zware bal : prijs op nul

Els krijgt wat aanwijzingen van Michel hoe ze moeten leunen op haar been tijdens het slaan. Els tennist buiten Big Brother ook geregeld.  Ze slaat als een malle de ballen het hek over. Jill is op de achtergrond aan het dansen. De bewoners zijn bloedfanatiek en juichen en dansen. De uitslag van de tennis opdracht lees je hier. Dan kan ik ondertussen even snel mijn benen  strekken en  wat te drinken pakken.

Na het tennis moeten ze naar de gameroom komen van de Stem.

4260 euro hebben ze bij elkaar geslagen

De pot staat nu bijna op 17000 euro. Michel gaat voor het eerst douchen in het Big Brother huis en vraagt aan Naomi en Danielle of er regels zijn. Nathalie heeft liever niet dat hij naar haar gaat douchen. Je weet niet wat de kijkers thuis zien.

Danielle kan het niet laten om af en toe even te gluren over het muurtje naar waar Michel aan het douchen is. Naomi vind het super leuk dat hij in het huis zit. Ze gaat ook douchen en staat in het midden tussen Danielle en Michel in.

Nick praat met Naomi in de keuken over nominaties. Hij vind het maar niets dat de sterkste nu zijn genomineerd. Hij vind het niet ok. Er is iemand heel tactisch bezig in Big Brother met stemmen. De meeste bewoners zitten nu exact drie weken in het Big Brother huis. Iedereen mist zijn familie. Nathalie praat over haar vader die 3 jaar geleden overleden is. Ze heeft een kaarsje voor hem aangestoken. Ze praat hierover met Els en Michel in de tuin. Haar vader is overleden aan kanker. Zij denkt dat hij verkeerd bestraald is.

Speltactiek

Nick praat met Thomas over de speltechniek. Hij wil graag meer geld in de pot. Hij denkt dat Danielle en Jowi goed scoren in Nederland bij de kijkers. Michel gaat ook hoge ogen gooien vermoed hij. Nick wil het Big Brother huis verlaten met het idee dat hij het spel echt goed heeft gespeeld. Hij heeft winnaarsmentaliteit.

De emmer

Van Naomi is nu echt de emmer overgelopen. De tranen vloeien over mijn beeldscherm. Liese biedt haar wat troost in de keuken. Ze geeft aan dat Liese sterker is dan haar. Naomi vind het onwijs moeilijk ze wil er niet meer zijn. Danielle komt er bij staan en weet niet wat er aan de hand is in het huis. Er hangt een bepaalde sfeer in het huis. Liese geeft haar mening hierover. Nathalie vind het moeilijk je leeft met elkaar, maar je moet ook afscheid van elkaar nemen. Ze wil niet meedoen aan complotten.  Iedereen wantrouwt elkaar momenteel.

We zijn weer in de studio bij Peter en Geraldine. Na de reclame gaat de nieuwe bewoner zijn zegje doen over de complotjes in het huis. Hij heeft natuurlijk al ruim twee weken Big Brother kunnen volgen.

Weer terug

We maken kennis met de drie nieuwe bewoners die dinsdag in het huis zijn gekomen. Julie praat de dames bij over wat ze zag op televisie in Big Brother. Julie praat met René hij vraagt heb je mij zien huilen op tv? Ze zegt dit niet gezien te hebben. Danielle en Zoey praten weer over Michel. Het is een echte charmeur hij weet dat hij er goed uit ziet. Ondertussen doet Zoey de makeup bij Nathalie.

De nominatiecomplotten met Patrick

Patrick confronteert Els met haar nominatiecomplotten. Ze kijkt verschikt op. Naomi barst in tranen uit ze heeft een moeilijke dag gehad. Ze wil niet weten hoe de buitenwereld over haar denkt. Ze zegt dat er geen complottheorieën zijn. Ze is behoorlijk boos.

 

De nieuwe bewoners wordt nu gevraagd hoe ze het vinden in het Big Brother huis. Julie geeft aan dat ze hier graag fun wil maken. Geraldine zegt nu tegen Michel dat hij best populair is bij de bewoners en kijkers door zijn looks. Hij heeft met veel mensen een goede klik in het huis.

Psycholoog Kas Stuyf en de levensverhalen

Kas is nu in de studio en praat over de bewoners in het huis. Hij geeft aan dat de groep nu echt naar elkaar aan toe groeien is. We krijgen nu beelden te zien over dit onderwerp. We zien Danielle en Els hun levenserhaal doen over hun liefdesleven. Er wordt flink gehuild door Danielle. Els is na 25 jaar gescheiden. Jowi zegt dat zijn moeder bij een auto ongeluk is overleden en hij is opgevoed door zijn opa en oma. René is ook opgegroeid door zijn opa en oma. Hij heeft in zijn leven niet vaak een vader gehad.

Naomi geeft aan dat haar vader zelfmoord heeft gepleegd toen ze jong was. Nu doet Liese haar verhaal en zegt dat haar moeder manisch depressief is geworden. Haar moeder is er gelukkig goed uit gekomen.

Ze geven elkaar allemaal een knuffel en kan gelukkig gelachen worden. We zijn weer bij Kas in de studio die geeft zijn mening over deze beelden.  We krijgen weer wat beelden te zien. Nu over een jankende Nathalie. Haar gedrag is heel heftig geeft Cas aan. Ik laat dit even voor wat het is. Niet heel erg interessant.

Live naar de bewoners

We gaan weer live naar de bewoners in het Big Brother huis. Nick is huismeester geworden deze week. Geraldine vraagt aan hem of hoe het is met de regels en de huismeester. Nick geeft aan dat hij dit heeft bedacht omdat er een kloof was in de groep. We krijgen nu eindelijk te zien wat er in doosje 6 zat tijdens deze opdracht met Nick.

Als hij voor doosjes 6 had gekozen hadden ze een huisfeest gewonnen. Nu is Zoey aan het woord ze is erg op de achtergrond. Ze is een persoon die veel observeert. Nu gaan we weer naar het Big Brother token. Danielle zit er bovenop als een kip zegt Peter. Liese roept nu dat de doos leeg is en dat het token dus weg is. Waar ligt het token? Liese zegt dat zij hem niet heeft. Danielle kijkt best wel geïrriteerd.  Jowi gaat toch in het doosje kijken hij inderdaad leeg.

We gaan voor de laatste keer naar de reclame. Hierna worden de nominaties bekend gemaakt. Volgens onze fans gaat René het Big Brother huis verlaten. Wij zouden het erg op prijs stellen als onze fans een vrijwillige donatie willen overmaken via deze Tikkie link. Dit voor alle tijd die in deze site en onze socials steken. Wij waarderen dit enorm. Ook om onze hostingkosten te drukken.

De nominaties

Er wordt bekend gemaakt wie eruit moet vanavond. Liese hoort als eerste dat zij mag blijven in het huis. Het gaat nu tussen René en Naomi. En de bewoner die nu het huis zal verlaten is René.

Rene verlaat Big Brother

Hij neemt afscheid van de bewoners. Iedereen is aan het huilen nu. De bewoners mogen zo naar de voorraadkamer hier ligt wat klaar om een feestje te vieren. Geraldine haalt René op met een golfkarretje bij het huis. We zien nu wat beelden van René uit Big Brother.

In de studio staat zijn moeder Jeanette al op hem te wachten. Het is mooi geweest en blij dat hij terug komt. Zijn vriendin is boven in de studio. René geeft moeder kushandjes.

Hij vertelt nu over zijn ervaring in het Big Brother huis. Hij heeft geen spijt dat hij mee heeft gedaan. Hij is blij om zijn dierbaren straks weer te zien. René is erg emotioneel in de studio.

De kijkersvraag aan jullie is : Vinden jullie dat het Big Brother token in het huis moet blijven? Via RTL kun je je stem uitbrengen.

Dit was het voor vanavond met De Razende Big Brother Reporter. We zijn bijna 2200 woorden verder. Morgenavond om 21:30 uur zijn wij weer live met ons verslag. Fijne avond.

 

 

2 Antwoorden op “Big Brother dag 14: liveshow 21 januari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *