Big Brother dag 12: uitzending 19 januari

Ook op deze regenachtige dinsdag zal de Razende Big Brother Reporter een live verslag doen van Big Brother dag 12 in het huis. Voordat we verder gaan vragen wij nogmaals jullie aandacht om wellicht te adverteren via onze kanalen.

Vanavond o.a. de Big Brother : wat zit er toch in het doosje van Danielle? En wat doen de bewoners met die grote rode ballon in het huis? De Razende Big Brother Reporter zit vanaf 21:30 uur klaar achter zijn computer. De pagina zal elke 5 minuten opgeslagen worden met het laatste nieuws uit de uitzending. Het is handig om tussentijds de pagina te refreshen.

Big Brother dag 12: het geheimzinnige doosje van Danielle

Vanaf 21:30 uur kun je live meelezen op onze website voor het laatste Big Brother nieuws. We zien jullie over een uurtje! En uiteraard vanavond ook in de uitzending de derde nominatieronde. Welke bewoner heeft op wie gestemd? Zullen we dat vanavond te zien krijgen?

Vanavond in Big Brother: Danielle mag het doosje openen. Wie het doosje inzet kan niet genomineerd worden. We zien wat discussies over het doosje in de promo. Nu een terugblik naar gisteren waarin Nick een opdracht doet uiteindelijk huismeester zal worden. Dit was de promo we gaan los!

We gaan weer verder over de ruzie tussen Danielle en Nathalie. Danielle ligt te huilen in bed en Zoey komt naar haar liggen om troost te bieden. Danielle probeert er voor iedereen elke dag wat van te maken. Misschien ben ik wel gewoon moe zegt ze. Zoey probeert haar goede moed in te spreken dat ze niets verkeerds heeft gedaan. Ze knuffelen.

Jill & Thomas in de sneeuw

De lievelingetjes uit het Big Brother huis zijn buiten in de tuin met de sneeuw. Jill wil een sneeuwpop maken Samuel genaamd.

Huilende Nathalie

Een huilende Nathalie verteld aan Els, Thomas en Jowi haar levensverhaal. Ze is slachtoffer ergens van geworden (mis even waarvan) ze heeft hiervan ook aangifte gedaan. De medebewoners luisteren aandachtig. Ze heeft liever niet dat mensen zo dicht bij haar komen en barst weer in tranen uit. Je moet trots zijn zegt Els tegen haar. Nogmaals benadrukt ze het hoe lastig het is om intiem met mensen te zijn.

Nieuwe opdracht

Het was blijkbaar een vermoeiende dag want de bewoners gaan alweer richting bed. Het is alweer ochtend en tijd voor een nieuwe opdracht. Naomi wordt naar de gameroom geroepen. In de gameroom ziet ze een grote helium ballon aan een touw vastgemaakt aan een kist.

Open de envelop zegt de stem. Ze is erg gestrest. Deze ballon bevat het boodschappen budget van deze week. Aan jou de taak dat de ballon 24 uur heel blijft. De ballon mag de grond en plafond niet raken. Naomi mag bepalen wie verantwoordelijk is om de ballon vast te houden. Lukt het de bewoners de inhoud van de ballon te winnen na 24 uur? Bekijk hier de opdracht van de ballon die ze dus afgelopen zaterdag kregen van Big Brother.

Ze discussiëren hoe ze het gaan aanvliegen. René vind het een goed idee dat er in de nacht twee bewoners zich met de rode ballon bemoeien.

Naomi met de ballon

De grote Nathalieshow

We schakelen weer over naar Nathalie die buiten met Els zit. Ze blijft maar doorgaan over de ruzie van gisteren. Els geeft aan dat ze allebei veel te lang lullen.

Het gaat hard vanavond we schakelen nu weer over naar de breiopdracht. Op de televisie verschijnt nu de tekst dat ze lappen aan elkaar moeten maken zodat er een grote deken ontstaat.

De regels van Nick

Nick moet nu naar de dagboekkamer komen. Hij moet de regels opstellen voor de groep.

De regels van Nick, zijn bekend:

  1. Bed opdekken
  2. Ochtendgymnastiek
  3. Groepsknuffel s’avonds, en samen iets doen

Straf: 20 pushups, 50 situps

Hij maakt de regels bekend aan de groep. Hij wil ook een modeshow organiseren in het Big Brother huis. De bewoners vinden dit prachtig. Nu gaan we naar de reclame. Hierna zien we wat er toch in het doosje van Nathalie zit. Kun je niet wachten lees dan hier verder.

Lappendeken is klaar

De bewoners hebben 2 dagen hard gebreid. Ze hebben een mooie gekleurde deken gebreid en brengen deze naar de dagboekkamer.

 

 

Nathalie krijgt een token

We zijn weer begonnen Nathalie is naar de dagboekkamer geroepen. Hier ligt een doosje met hierin een knikker. De zogenaamde token die immuniteit geeft. Je kan dus niet genomineerd worden als je het token inzet. Deze winnen ze omdat ze brei opdracht goed hebben uitgevoerd.

Nathalie dacht er eerst over om het Big Brother token te verstoppen. Ze kunnen hem ook inzitten om iemand te saven. Ze mogen hem 1 keer gebruiken door deze mee te nemen naar de dagboekkamer.

Big Brother Token

 

Sommige bewoners begrijpen niet wanneer ze de token in zetten en wanneer. Je kan het token ook stelen en meenemen naar de dagboekkamer. Hiermee kunnen ze dus iemand vrijwaren van nominatie. De token (knikker) is voor groepsbelang dus geen eigenbelang benadrukt Nathalie nogmaals. Er heerst onduidelijkheid in de groep en vooral bij Nick. We blijven maar beelden en discussies over het Big Brother token zien. Zelfs de Razende Big Brother Reporter snapt het niet meer.

Ze blijven maar doorgaan over die knikker. Het spel gaat steeds verder en feller zegt Els. Na de reclame zien we de nominaties.

Boodschappen en de nominaties

Huismeester Nick moet de boodschappen regelen. Hij wordt naar de dagboekkamer geroepen. Hij mag deze week de luxe boodschappen doen. Hij heeft 175 euro (uit de ballon). Hij mag 2 producten kiezen die niet in de lijst staan. Deze kosten wel 50 euro per stuk. De tablet mag hij meenemen naar de woonkamer en bepalen met de groep welke boodschappen ze gaan doen. Nick maakt geen gebruik van de luxe boodschappen zegt hij in de dagboekkamer. De groep vraagt of hij goede keuzes heeft gemaakt.

Het nominatie alarm gaat af! Tijd om te nomineren. Danielle neemt het token mee naar de dagboekkamer. Ze vraagt aan de groep vertrouwen jullie mij? En weg is ze. Ze gaat hem niet inzitten. Ze houdt het token bij haar tot iedereen is geweest.

Nominaties

De bewoners gaan stemmen:

Danielle stemt op Liese / Naomi
René stemt Liese / Jowi
Jowi stemt op Liese / Naomi
Thomas stemt op Liese / Naomi
Els stemt op Liese / Naomi ze wilde eigenlijk op Nick stemmen maar die is huismeester
Jill stemt op Liese / Zoey
Zoey stemt op Nathalie / Jill
Naomie stemt op Nathalie / Thomas
Liese stemt op Nathalie / Danielle
Nathalie stemt op (helaas gemist)

 

René, Liese en Naomi zijn genomineerd voor deze week! Dus 3 nominaties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *