Drie nieuwe bewoners

Er zijn drie nieuwe bewoners gearriveerd in het Big Brother huis. Een van de drie nieuwe bewoners hebben we al eens voorbij horen komen. Een tijd terug hebben Theo en Danielle een opdracht uitgevoerd in de gameroom. Er stonden een aantal dozen met daarop vragen. Er waren toen vier nieuwe deelnemers waarvan er uiteindelijk drie zijn verwelkomd in het huis; Rene, Jill en Zoey. Echter stond er dus nog 1 doos met daarin Patrick hij is nu bewoner geworden.

En de bewoners zijn..

Enkele bewoners kwamen bezweet uit de gameroom. Ineens zien we een drietal nieuwe bewoners in het huis. Zij hebben waarschijnlijk een rol gehad in het spel dat de bewoners hebben gespeeld. Het gaat om één Nederlander Michel uit Maarsen. Patrick 59, en Juli. Patrick vind het jammer dat Theo weg is Hij was de vierde persoon uit de dozenopdracht.

Feiten over de drie nieuwe bewoners

Patrick: 59 jaar
Woonachtig in Antwerpen België
Heeft 2 kinderen en is vrijgezel. Hij heeft een bloeiende fietsenzaak, deze heeft hij van zijn vader overgenomen. Fietsen zit in zijn bloed, en hij is al 40 jaar dag en nacht aan het werk. Het voornaamste is dat alle deelnemers er al winnaar uitkomen. De schrik is dat je uit het huis komt als loser.

Michel: 36
Woonachtig in Maarsen (Nederland)
Heeft altijd in het extreme geleefd, is op zijn 17e begonnen bij de mariniers en is overgegaan op de special forces. Een verslaving heeft hij en dat is sporten. Hij heeft een bepaalde vorm van ijdelheid en krijgt veel aandacht van vrouwen.

Juli: 34
Woonachtig België
Heeft drie kinderen van 4, 9 en 11.
Ondernemende vrouw, heeft 2 kinderdagverblijven waar ze dagelijks als baas aan het werk is. Ze gaat haar werk erg missen. Uiterlijk speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze heeft een kast met 1000e kledingitems.

 

Bewoner Juli

20-01-20 | Bericht is aangevuld met meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *