Michel, Nick en Jerrel genomineerd

Het is zover, de lang verwachte nominaties sinds de nieuwe bewoners Mike, Jerrel en Matt. Eerder mochten de nieuwe bewoners niet nomineren of genomineerd worden. Deze week mag dat wel en dat zorgt voor een hoop spanning in het Big Brother huis.

Het is tijd om te nomineren

Deze week kunnen er 2 personen niet genomineerd worden. Zoey (huismeester) en Julie. Naomi heeft Julie immuniteit gegeven.

Wie heeft wie genomineerd:

Liese > Jill + Jerrel
Matt > Michel + Nick
Thomas > Nick + Michel
Zoey > Nick + Michel
Mike > Michel + Liese
Jill > Nick + Michel
Nick > Jerrel + Jill
Julie > Jerrel + Jill
Jerrel > Michel + Nick
Michel > Jerrel + Jill

Uit de nominaties blijkt dat de bewoners tactisch stemmen. Sterke spelers Nick en Michel zijn genomineerd en kunnen het huis redelijk beinvloeden.

Er was gedurende de nominaties sprake van een gelijkspel. Naast de bewoner met de meeste stemmen waren er 3 andere bewoners, Nick, Jerrel en Jill waarvan Zoey 1 bewoner kon redden. Jill ontspringt de nominaties door de keuze van Zoey. Op het laatste moment heeft Zoey de keuze gemaakt om Jill veilig te stellen en Jerrel op de bank te behouden.

Zoey krijgt de keuze wie er mag blijven

Je kunt nu stemmen!


[NL] https://www.rtlxl.nl/big-brother-voting
[BE] https://www.goplay.be/big-brother/stemmen


Laat in de reacties weten wie jij graag ziet vertrekken. Let op, moderatie op reacties met terugwerkende kracht actief.

48 Antwoorden op “Michel, Nick en Jerrel genomineerd”

 1. Ik zie Jerrel graag vertrekken. Maar ook voor de veiligheid van zijn partner en Jerrel zijn veiligheid wat gewoon absurt is dat het zover kan komen.

  1. Ik mis hier de stem van Naomi. Gezien de telling denk ik Jill en Jerrel.

   AUB Jerrel ERUIT

  1. Wat een bullshit dat er ‘nu 3 op de nominatielijst staan.

   Jerrel moet er sowieso uit,
   Anders kijk ik geen Big Brother meer!

  2. Ik hoop ook dat big brother in de gaten heeft dat mensen 300 valse account aanmaken om op een bepaald persoon te kunnen stemmen.
   En ip adres heeft geen nut want loop een blokje en je kunt zo heel veel verschillende hebben.
   Ik had liever gezien dat er een wattsapp gestuurd kon worden en maar 1x per nummer.
   Dat was eerlijk geweest

 2. Had Naomi geen vrijstelling van nominatie en genomineerd <orden doordat ze die vorige keer niet heeft kunnen gebruiken door de 3 nieuwkomers?

 3. ik heb gestemd op michiel om te blijven en ik hoop dat de belgen massaal op nick stemmen en jerrel eruit gaat ,ik baal wel van het feit dat je maar op i persoon kan stemmen terwijl er drie genomineerd zijn ,BB heeft de spelregels al veranderd door er drie nederlanders in te zetten die uit gekozen zijn door BB,lijkt erop dat BB perse wil dat een nederlander wint terwijl die zijn begonnen met bondjes maken ,ik moet zeggen de belgen spelen het eerlijker dus.

  1. Michel en Nick moeten blijven en Jerrel naar huis!! Van mij mag Zoey er daarna uit, sowieso speelt dat hele groepje een vuil spelletje (Jill, Zoey, Thomas, Jerrel… )

  2. ze spelen allemaal een spel jij spreekt maar van één team er is nog een team Nick,liese,naomi, jullie vam Michel weet ik het niet En mike speelt dubbel spel

  3. De invloed die Michel heeft op de vrouwen is een doorn in het oog van Mike.Geloof mij hij zou maar wat graag zijn plaats innemen.Ben er van overtuigd dat we nog veel mindgames van Mike gaan mogen bewonderen,en vooral bij de meest kwetsbare van de meiden.

  4. Ja snap je punt. Veel mensen zijn er van overtuigd dat Jerrel er uit moet. Maar wat als iedereen die dat vind massaal op 1 van de andere 2 stemt, en Jerrel zijn achterban masaal op hem, dan betekend het dat alsnog Nick of Michel moet weg gaan. Ze hadden nu niet moeten kiezen om te stemmen wie blijft erin, maar dat we mochten kiezen, wie gaat er uit. Dan was Jerrel er sws uit geweest, nu weet ik het niet, houd mn hart vast..

 4. Laat ons eerlijk zijn ,als Jerrel niet weggestemd word nu, dan verloopt het stemmen niet helemaal volgens de regels denk ik. Als volgens gehouden polls 96% van de ondervraagden aangeeft Jerrel weg te willen uit het huis ,valt een winst in zijn voordeel bij de stemming zeker niet te verklaren door de productie van Big Brother.

 5. Vind het ook niet helemaal eerlijk gaan.
  Er is een team Nick/Michel en een team Jerrel.
  Die 1e moeten hun stemmen splitsen het 2e team kan alles op 1 persoon zetten.
  Vind dat niet eerlijk dus.

  1. Exact hetzelfde dacht ik dus.. Baal er echt van. Ze hadden beter kunnen doen dar wij mochten stemmen; wie gaat er uit ipv wie mag er in blijven.

 6. Exact hetzelfde dacht ik dus Miranda.. Baal er echt van. Ze hadden beter kunnen doen dar wij mochten stemmen; wie gaat er uit ipv wie mag er in blijven.

 7. IK STEM VOOR NICK EN MICHEL OM DE BLIJVEN EN JERREL MOET ERUIT EN IK GELOOF ECHT NIET WAT DE VRIEND VAN JERREL VERTELT AAN MEDIA DAT DIE BEDREIGEND WORDT NOU OM SLACHTOFFER DE SPELLEN BAH WAT….. EIKEL ZEG IK GELOOFT ECHT HELEMAAL NIET DAT HIJ BEDREIGT WORDT EN HIJ STUUR ZELF DREIGT BERICHTEN VIA FACEBOOK NAAR PERSONEN ????

 8. Ik vermoed dat er vanavond 2 personen big brother gaan moeten verlaten want je kan maar 1 persoon aanduiden en de vraag is ” Wie mag er in het huis blijven?” Ik hoop dat ik verkeerd ben en dat zowel Nick als Michel erin mogen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *