Welke bewoner gaat Zoey redden?

Big Brother heeft vanavond een speciale mededeling over de nominaties in de uitzending. Dan zal ook duidelijk worden waarom Zoey het zo moeilijk heeft sinds zij de immuniteit won.  In een teaser die in België werd uitgezonden wordt aangegeven dat er vier  genomineerden zijn. Zoey kreeg de opdracht om iemand te redden van de nominaties. Er waren dus vier bewoners genomineerd! Er zijn er nu drie over!

Welke bewoner heeft Zoey van de bank gehaald? Vanavond na de uitzending op onze site en in de app! 

 

Welke bewoner zou zij redden van de nominaties?

6 Antwoorden op “Welke bewoner gaat Zoey redden?”

  1. OMG..zij heeft Jerrel vrij gestemd.. ze liet Thomas in de douche weten dat alles ok was en ales goed komt « vertrouw me maar « .. is niet eerlijk ze gaf een hint indien dit klopt…????

  2. Ik zou Michel vrij gestemd hebben. Maar goed dat is mijn mening. Ik vind nog steeds dat Jerrel eruit moet. Ondanks zijn goede wil vind ik hem geen persoon voor in het huis.

  3. Jerrel is gelukkig niet gered door Zoë !!!!!Die stoorzender MOET eruit.Zelfs nu hij genomineerd is ,is hij nog aan het stoken!!!!Had een straf gekregen,moest onder de koude douche,maar meneertje weigerde!!!!Ze hadden hem met z’n allen een half uur onder de koude douche moeten houden!!!Heeft maagverkleining gehad,maar loopt de heledag te snoepen en avondeten eet hij bijna niet.Weg met hem!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *