Dansmarathon Big Brother

Aan het einde van de ochtend worden bewoners door de Stem toegesproken: De dansjes vanmorgen van Nick en Thomas brachten mij op een idee. Bewoners maak jullie klaar voor de weekopdracht. De opdracht begint over 30 minuten. Trek jullie mooiste danskleren aan.

De bewoners hebben geen idee wat voor opdracht ze moeten doen. Zou het een sportieve of juist feestelijke opdracht zijn? De meeste bewoners stappen nog een keer snel onder de douche om zich op te frissen en nette kleren aan te trekken.

Dansmarathon van 10 uur lang

Als de bewoners klaar zijn worden ze naar gameroom geroepen door de Stem. In de gameroom ligt een dansvloer waarop de bewoners de komende tien uur een dansmarathon moeten houden.. Er moeten tenminste twee bewoners aan het dansen zijn op de vloer. Onderling moeten ze afspreken wanneer ze elkaar aflossen. Thomas en Jill lijken de meeste lol met dansen te hebben in de gameroom. Het is nog onbekend wat de Big Brother bewoners kunnen winnen als ze deze weekopdracht halen.

Rond 13:50 uur klinkt wederom de Stem: de komende minuten dansen jullie op één been. Lukt dit niet, dan kost het jullie 100 euro per persoon. Deze opdracht wordt vijf minuten positief afgerond door de bewoners.

Omstreeks 15:00 uur horen we Stem weer:

Over 1 minuut staan alle bewoners op de dansvloer en danst iedereen mee op een bekende dans. Lukt dit niet kost dit 250 euro uit de pot. De bewoners moeten de Macarena dansen.Ook deze opdracht halen ze.

De dansmarathon gaat nog een aantal uur duren. Wat vind jij van deze weekopdracht? En denk jij dat ze de opdracht halen?

Update rond 22:30 uur opdracht geslaagd ze winnen 4000 euro.

Dansmarathon Big Brother
Jill, Julie en Zoey op de dansvloer
Big Brother dansmarathon
De bewoners beleven veel plezier met de dansmarathon

11 Antwoorden op “Dansmarathon Big Brother”

  1. Ik vind het een heerlijke opdracht.. na het avondeten gewoon lekker aan het meeswingen en had het ff nodig in dit “Corona” jaar.. voelde of ik even uit was.. @genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *