Big Brother uitzending 1 februari hoogtepunten

Vanavond zijn we terug met een De Razende Big Brother Reporter het overzicht van de tvshow aflevering lees je vanavond op onze site. Wij zijn dagelijks druk met het updaten van de site en het continue schrijven van artikelen omtrent Big Brother. Is het voor jou interessant om te adverteren via onze website of socials? Neem dan vooral contact met ons op. Kijk bij adverteren voor meer informatie.

Vanaf 21:30 doen wij live verslag van de hoogtepunten van deze aflevering. Ververs iedere 5 minuten deze pagina zodat je niets mist vanaf 21:30.


Bewoners zijn er naast Jowi andere bewoners die twijfelen?

De aflevering van maandagavond start en we blikken meteen terug op het moment dat de koffers van alle bewoners in de gameroom klaarstaan. Er wordt een spel gespeeld en het idee bestaat dat er bewoners gaan vertrekken.

Bewoners, ik heb een belangrijke boodschap voor allemaal. Ik zie dat de sfeer beneden alle peil is. Sommige onder jullie voelen zicht niet meer prettig in mijn huis en dat is jammer. Dit horen wij zojuist de stem zeggen in het huis. Na het aangekondigde vertrek van Jowi willen steeds meer bewoners het huis verlaten waaronder Nathalie.

Uiteindelijk besluit Nathalie ook haar koffers te pakken. De groep krijgt straks een kort moment om afscheid van Jowi, Nathalie en Danielle te nemen. Danielle gaat er volgen ons (redactie) spijt van krijgen als ze ziet hoeveel gezelliger het huis wordt zonder Nathalie. Op de streams zien we nog hoe Jill vol ongeloof en angst kijkt in de gameroom naar de koffers. Het lijkt erop alsof de deelnemers gecast zijn op issues in plaats van hun karakter.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor de screening mogen zich wel even hun oren krabben. Theo, Nathalie, Jowi en Danielle zijn allemaal vrijwillig vertrokken. Geef je dan niet op en had mensen die eruit gestemd zijn zoals Els en Ziko dan een kans.

Jill en Naomi maken zich klaar voor huismeester duel

Alle bewoners werden om 10:30 naar de huiskamer geroepen door de stem van Big Brother. Er gaat een nieuwe huismeester komen, hiervoor zullen Jill en Naomi strijden! Beide zijn in shock als ze dit nieuws horen.

Afgelopen vrijdag werd Naomi verkozen tot de nieuwe huismeester van Big Brother. Hiermee volgt ze Liese op die afgelopen week de huismeester was in het Big Brother huis. Vanmiddag maakte ze haar nieuwe nieuwe huisregels bekend aan de medebewoners.

Huisregels Naomi

De huisregels van Naomi zijn als volgt:

  • Iedereen doet een dagelijkse speeddate van vijf minuten.
  • Dagelijks moet iemand een toernooi organiseren
  • Na het ontbijt doe we een dansje op muziek onder leiding van één bewoner

Straf: Een Big Brother-gedicht van minsten tien regels voordragen voor heel de groep..

De nieuwe start van Big Brother

Je kunt wel zeggen dat na 30 dagen Big Brother een nieuwe start heeft gekregen. Na het vertrek van Jowi (eindbaas) en de meest gehate roddeltantes Nathalie en Danielle gisteren uit het Big Brother huis zien we de overgebleven bewoners genieten. De producent heeft goed ingegrepen door de bewoners die continue aan het zeiken waren of ze wel of niet naar huis wilden gaan voor het blok te zetten. De rust lijkt teruggekeerd in het Big Brother huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *