Big Brother dag 2: uitzending 5 januari

Goedenavond hier is je Big Brother Sander de Razende reporter weer. Ook vanavond ga ik weer een live verslag maken van de uitzending van Big Brother 2021. Gisteren hebben we kunnen lezen hoe het ging bij Big Brother dag 1. Vandaag gaan we weer verder met dag 2 in Big Brother 2021.

Big Brother dag 2 – 5 januari

Rond de klok van 21:30 uur gaan we weer overschakelen naar Big Brother. Wat is er vandaag gebeurt in het huis. Rond 21:30 uur begin ik met mijn live verslag. Elke 5 minuten update ik dit bericht (dus refresh even in je browser) voor het laatste Big Broter nieuws.

We openen met de Stem. Liese krijgt te horen dat er twee nieuwe bewoners het huis in komen. Hierna komt er 1.30 min aan intro. Niet boeiend. We zien de bewoners wakker worden. Theo onder de douche, Lieke voor de spiegel en Danielle met het springtouw in de tuin. Thomas rent rond als een grote beer in de tuin. Nu komt hij ook nog aan het woord. Hij voelt zich niet comfortabel door zijn overgewicht. Hij wil in Big Brother graag sporten en afvallen Met een bezweet hoofd zit hij in de dagboekkamer zijn verhaal te doen. Daar horen we Geraldine over een kist in de woonkamer. De bewoners praten erover. Thomas kan niet stoppen met denken aan de kist die ze niet kunnen openen.

Pink Panther muziek. Spannend. We ziien Danielle aan die kist rukken, bedoel trekken. Thomas loopt er omheen te draaien. Naomi praat tegen Theo over haar vader die is overleden. De tissues worden gepakt en de tranen vloeien hier uit mijn tv. We zien een filmpje van Naomi waarin zij zegt dat ze een ofhankelijke vrouw is. Ze is net verhuisd. Ze is tevreden met waar ze nu staat in het leven. Ze heeft een Nederlandse vader en een Thaise moeder. Als kind zijnde was dit best pittig. Theo wist ook dat zijn vader dood zou gaan. Hij geeft wat advies of feedback hoe je het ook wel noemen. Hij bedoelt het goed. Nu als ik naar hem kijk denk ik steeds dat Bassie in het huis zit door het jasje. Maar dat terzijde. We horen Theo ook zijn tranen inslikken. Ja ook Amsterdammers kunnen verdriet hebben. Er wordt gesproken over een graf en zoons missen etc. Hey ouwe als je gaat janken dan ga ik niet meer kijken zei zijn zoon voor het programma.

Liese kom naar de dagboekkamer vraagt de stem. Spannend! Wat zal er gebeuren? Ze krijgt een geheime opdracht. Er komen twee nieuwe bewoners in het huis. Zij zullen gaan insluipen en mogen niet betrapt worden. We zijn 9 minuten verder en nu al reclame. Dan kan ik even roken. We gaan zo verder.

De Stem gaat verder. Liese moet helpen dat de 2 bewoners die insluipen niet opvallen. Liese moet de kist voor de gameroom zetten. Daar hebben we weer breedbeeld tv Thomas. Hij is maar met die kist bezig. Weer de Stem. Liese moet zorgen dat iedereen op tijd naar bed gaat en de kamer niet uitgaat. Niemand mag het weten. Onwijs spannend die geheime opdrachten. Ik zit op het puntje van de stoel.

Geraldine komt er door heen met haar stem. Liese moet er voor zorgen dat iedereen op tijd naar bed gaat. Thomas is geobsedeerd door de kist. Hij moet en zal de sleutel vinden.

In de slaapkamer doet Thomas moeilijk hij wil nog niet slapen lijkt het op. Liese zit rechtop in bed. Ze praat op hem in dat ze niet kan slapen met licht aan etc. Thomas loopt de kamer uit. Thomas durft er niet te liggen ivm snurken. Nu gaat Theo zijn bed weer uit en loopt naar de badkamer waar Thomas ook is met Ziko en Jowi.

De bewoners willen nog niet allemaal slapen. We zien ondertussen Els Trollman en Nick hun koffers pakken. Zij zijn de twee bewoners die naar binnen moeten sneaken. Liese gaat de slaapkamer uit om te plassen zogenaamd. Op haar blote voeten huppelt ze door het huis. Ze kijkt wat rond. De kist wordt door haar gepakt en voor de gameroom geplaatst. Ze gaat de slaapkamer weer in. Nu loopt Thomas eruit en ziet uiteraard de kist staan voor de gameroom.. Als het kon zie je nu vraagtekens boven zijn hoofd. Daar komt Ziko plots aan en de rest van de bewoners. Iedereen is plots wakker. Iemand heeft de kist verplaatst. Ze weten niet hoe het komt dat de kist verplaatst is.

Thomas weet zeker dat dit een geheime missie van iemand is dat die kist ergens anders staat. Liese zet echt grote Bambi ogen op in het bed en doet of ze van niets weet. Thomas haalt met Jowi de kist weer weg en brengt hem naar de slaapkamer. Liese zit nu weer in de dagboekkamer. Ze geeft aan dat ze langer had moeten wachten met de kist te verplaatsen.

Els en Nick zien we op een papier staan. Blijkbaar komt Nick als eerste het Big Brother huis binnen in een gameroom. Het lijkt erop dat hij een opdracht moet uitvoeren. Ah daar komt Els Trollman aan uit Dronten. Ze stellen zich voor. Er ligt een brief voor ze klaar. Nick geeft een sleutel aan Els. In de brief staat dat ze 5000 euro waard zijn. Ze moeten de opdracht met de spiraal positief uitvoeren. Hierna gaat de deur open naar het huis.

De opdracht is gelukt als ze morgen tijdens het ontbijt aanschuiven. Nick legt Els uit hoe een spiraal werkt (nee niet die). Nick gaat als eerste aan de gag  met de spiraal. Hij moet lachen hij is er bijna zegt hij. Els moet het overnemen Nee toch niet Het is net een hengel, maar hij is geen visser zegt Nick.

Hij heeft het gehaald. Ze geven elkaar een high five. Weer reclame.

Na de reclame zien we Nick en Els door de gang sluipen. We horen nog net geen Bassie & Adriaan muziek. Maar eng dat het is. Ze moeten zelfs iedereen een koffer meenemen.

Het duurt te lang dit. Ze kunnen de kist niet vinden de 2 insluipers. Ondertussen horen we Thomas snurken. Ze gaan de slaapkamer binnen ze moeten die kist pakken. Doodeng dit!

Nick heeft de kist vast. De Neus, bedoel Els kijkt door de slaapkamerdeur. Liese wordt wakker en stelt zich voor aan Nick. Ziko is nu ook wakker geworden. Meerdere bewoners worden nu gestoord in hun nachtrust. Thomas blijft liggen in bed. Nu krijgen we in beeld dat iedereen op Corona is gestest en daarna 10 dagen in quarantaine is geweest. Interessant, Intresessant zou Lange Frans zeggen het is toch maar een kut griepje. Dit terzijde.

De bewoners stellen zich voor aan Els en Nick. Ze vinden de brief dat het 5000 euro waard is. Als jullie betrapt worden de insluipers verliezen jullie het prijzengeld. Ziko is aan het ouwehoeren met Naomi over de geheime opdracht.

Nu ik dit typ besef ik mij dat het best wel veel en suf werk is. Er gebeurt vanavond niet echt veel op dag 2 in Big Brother. Ze gaan weer slapen de bewoners. Hopelijk blijven ze liggen dan kan ik even roken.

Dag 2 het is 8:38 uur volgens de klok van John de Mol. We horen Thomas weer snurken. Theo staat met Naomi in de badkamer. Hoop geklaag over het snurken etc.

IrriTheo zo ga ik hem noemen nu neemt de nieuwe bewoners op sleeptouw in het huis. Hij zet koffie, maar daar komt Thomas zingend binnen. Op het scherm Els & Nick jullie zijn vannacht betrapt daarom is de pot nu 0 euro (50 barkie konden ze pakken).

Bewoners kom naar de woonkamer zegt de Stem. Vanmiddag spelen jullie de weekopdracht met informatie die ik weet over jullie. Wijs 2 bewoners aan die deze opdracht kunnen uitvoeren. Ze moeten 2 bewoners aanwijzen. Gaat blijkbaar om kennis over die bewoners.

Jowi & Danielle worden gekozen voor de weekopdracht. Ze worden naar de gameroom geroepen. Ik zie staan de enige website die ik bezoek is pornhub.  Nou bij wie zou dat horen? Bij Irritheo of Natte Alie? Nog meer stellingen zien we op de schermen. Wie heeft wat gezegd. Na de opgave moeten ze de medebewoners roepen om te controlen of het goed is. Ze kunnen 4000 euro winnen.

Morgen gaan we verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *