Big Brother dag 13: uitzending 20 januari

Daar zijn we weer, de woensdag editie van de Razende Big Brother Reporter  Een live verslag van Big Brother dag 13 in het huis. Voordat we verder gaan vragen wij nogmaals jullie aandacht om wellicht te adverteren via onze kanalen.

Vanavond o.a. de Big Brother : Wie zijn er genomineerd en welke spanningen levert dat op. En hoe loopt het af met de de grote rode ballon in het huis? De Razende Big Brother Reporter zit vanaf 21:30 uur klaar achter zijn computer. De pagina zal elke 5 minuten opgeslagen worden met het laatste nieuws uit de uitzending. Het is handig om tussentijds de pagina te refreshen.

Rene sinds vorige week genomineerd

De bewoners weten zelf nog niet wie de genomineerde zijn. Wel beginnen de speculaties, wie heeft wie genomineerd. We zien Jill en Rene op bed praten over de nominaties. Is het tactisch om Naomi op de schopstoel te zetten?

Els en Nathalie zitten samen in de hot-tub, Danielle is ook buiten. Ook zij hebben het over de nominaties. Eigenlijk is er ook niets aan, die spanning ben je genomineerd of niet.. Wie zijn je vrienden en wie kun je vertrouwen in het Big Brother huis.

Is Danielle wel zo eerlijk als ze zegt te zijn? Ze heeft het er wel heel vaak over hoe goed ze wel niet is voor de groep..

Jowi en Thomas spreken af gewoon vaag te antwoorden als ze gevraagd worden op wie ze gestemd hebben.

Nick heeft hele andere zorgen

Nick heeft hele andere zorgen aan zijn hoofd, hij moet de boodschappen bestellen. Frikandel, chips, chocolade, omg 4 repen roept Liese!

We gaan over op de gezamenlijke avondactiviteit van Nick. Team 1 en Team 2 30 seconden om uit te beelden wat de bewoner doet. Els besluit te gaan diepzeeduiken en wordt al snel geraden. Vervolgens gaat Danielle staan en beelt ze uit hoe ze aan het nomineren is in de dagboekkamer, dat weet Zoey snel te raden.

Nick doet een leeuwentemmer na, Nathalie alsof ze een hond is.

Throw that ass in the circle, groepsknuffel.

We gaan over naar de douches, waar we de geweldige Crocs van Els zien staan. Els en Nathalie staan samen te zingen, dat kunnen ze beter niet doen. De bewoners gaan een voor een naar bed en Danielle controleert of de knikker nog in het bakje zit. Vervolgens overlegt ze met Jowi en Thomas of ze de knikker moet verstoppen of niet. Hij moet wel weg, want ze vertrouwt haar medebewoners voor geen meter.

Wakker worden, wakker worden, wakker worden

De lampen gaan weer aan, en de bewoners hebben moeite met opstaan. Els niet zij is meteen op en geeft de tip de bedden op te maken anders krijgen ze straf. Danielle maakt zich meteen weer zorgen over de token. Ze haalt hem uit het doosje en beschermt de token door hem eruit te halen. Wantrouwend zoals ze is bespreekt ze met Zoey haar strategie.

Zou iemand het ooit vertellen als hij/zij de token zou inzetten? Als iemand kiest voor eigenbelang, zou er dan een addertje onder het gras zitten?

Els neemt het voortouw tijdens het ochtendgymnastiek. Hallo allemaal wat fijn dat je er bent. Ik ben Els en wie ben jij? Vol goede moed beginnen de bewoners aan de les van Els.

Nieuw plan Big Brother

Veel tijd om uit te rusten is er niet. Big Brother roept Liese naar de dagboekkamer

Liese vandaag wordt er een spel gespeeld in de gameroom. Voor dit spel moet je je omkleden. Zorg dat je volledig onherkenbaar bent. De kleding die jij nodig hebt ligt nu in de voorraadkamer. Luistergoed het spel wordt in totale stilte gespeeld. Je gaat direct naar de voorraad kamer en je sluit de deur onmiddellijk. Onderweg praat je met niemand!

Ook Jill wordt opgeroepen naar de dagboekkamer te komen, zij krijgt het zelfde verhaal te horen en moet zich ook gaan omkleden. We zien Thomas verbaasd kijken, waar gaan al de bewoners naartoe? Jowi, ja ook jij moet in totale stilte naar de gameroom. Op een volgend, Rene, Els, Naomi, Danielle, Thomas, Zoey, Nathalie. Nick blijft alleen over

De bewoners die zich nog niet omgekleed hebben en nog in de huiskamer zitten hebben totaal geen idee wat er gebeurt. Houden de andere hen voor de gek? Thomas luistert bij de deur af of hij iets kan horen.

Tsja wat moet Nick nu, heeft hij iets verkeerd gedaan? Of moet hij ook naar de dagboekkamer. Ook hij krijgt te horen dat er een spel gespeeld gaat worden en mag dan ook eindelijk naar de gameroom.

Alle bewoners staan in de gameroom

Het ziet er erg vaag uit, het lijkt wel een opdracht van Wie is de Mol. Bewoners jullie waren met 11, nu zijn jullie met 14. Onder jullie zijn drie indringers. Huismeester Nick doe nu je masker af.

Aan Nick de taak de drie indringers te scheiden van de bewoners en ze in het rode licht te plaatsen. Voor iedere bewoner die hij in het rode licht plaatst verdient hij 500 euro. Wanneer iemand geluid maakt, vervalt de kans op het winnen van 500 euro per indringer.

Een voor een gaat Nick de bewoners af, en raad hij wie wie is. Hij zet drie personen waarvan hij denkt dat het de indringers zijn in het rode licht.

De indringers zetten hun masker af en zijn goed geraden door Nick! Hoppa + €1500 voor de pot

Drie nieuwe bewoners!

We konden jullie gisteren al melden dat er drie nieuwe bewoners waren in het Big Brother huis. 1 van de bewoners (Patrick) hebben we al eens gehoord tijdens de dozen opdracht en sprak de naam van Theo daar telkens verkeerd uit als Leo.

Feiten over de drie nieuwe bewoners

Patrick: 59 jaar
Woonachtig in Antwerpen België
Heeft 2 kinderen en is vrijgezel. Hij heeft een bloeiende fietsenzaak, deze heeft hij van zijn vader overgenomen. Fietsen zit in zijn bloed, en hij is al 40 jaar dag en nacht aan het werk. Het voornaamste is dat alle deelnemers er al winnaar uitkomen. De schrik is dat je uit het huis komt als loser.

Michel: 36
Woonachtig in Maarsen (Nederland)
Heeft altijd in het extreme geleefd, is op zijn 17e begonnen bij de mariniers en is overgegaan op de special forces. Een verslaving heeft hij en dat is sporten. Hij heeft een bepaalde vorm van ijdelheid en krijgt veel aandacht van vrouwen.

Juli: 34
Woonachtig België
Heeft drie kinderen van 4, 9 en 11.
Ondernemende vrouw, heeft 2 kinderdagverblijven waar ze dagelijks als baas aan het werk is. Ze gaat haar werk erg missen. Uiterlijk speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze heeft een kast met 1000e kledingitems.

Nick heeft een nieuwe souschef

Nick en Patrick staan in de keuken. Patrick kan ook erg goed koken en heeft zijn complimenten voor Nick. De bewoners zitten gezamenlijk aan de eettafel en vinden het eten weer heerlijk.

Nathalie heeft het over het niet willen delen, ze wil geen triootje met Jowi. Els heeft een liedje “Patje kom in m’n bedje”

Danielle en Juli hebben het over de reden van de deelname van Juli. Ze heeft haar relatie kwijtgeraakt en is haar vader verloren. Ze heeft zich volledig op haar werk gestort en dat was niet gezond. Juli neemt deel voor haar kinderen aan Big Brother. Vreemd om zoiets te roepen. Je hebt kleine kinderen en gaat dan weg?!

Modeshow activiteit van Nick

Nick wil meer activiteiten en heeft daarom besloten de bewoners een modeshow op te laten voeren. De nieuwe bewoners kunnen zich van hun beste kant laten zien. We zien een knotsgekke Els, Naomi en Jill de ruimte in lopen.

Ook de heren maken zich klaar in de badkamer voor een dampend optreden!

De genomineerden

De bewoners krijgen eindelijk te horen welke drie bewoners er genomineerd zijn. Helaas zit daar ook weer Liese bij, ze voelt zich niet prettig.. Ze wil heel graag blijven in het Big Brother huis. De dames komen bij elkaar en willen blijven.


Dat was de uitzending weer van vanavond. Heb je genoten van dit verslag? Laat dan zeker even een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *