Aanmelden voor Big Brother 2021

Sinds donderdag 23 juli kunnen bewoners zich aanmelden (klik) voor Big Brother 2021. Wat zal er gebeuren als je een groep onbekende mensen in het Big Brother huis zet zonder social media en 24/7 gevolgd door camera’s? Wij zoeken het voor je uit! Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en van avontuur houdt kan zich nu aanmelden voor Big Brother 2021. Zal Big Brother net zo populair worden als in eind jaren 90?

De verwachting is dat de bewoners 1 januari 2021 hun intrede doen in het Big Brother huis. Meld je vandaag nog aan voor Big Brother 2021! Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates over Big Brother.  De reality serie Big Brother 2021 zal te zien zijn bij RTL5 en Videoland. EndeMolshine zoekt voor Big Brother 2021 tien bewoners die zich voor een periode van minimaal 6 maanden vrijwillig laten opsluiten in het Big Brother huis.

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend of het Big Brother huis in Nederland of België komt. Wij verwachten dat de locatie van het huis in Midden Nederland zal zijn.. Zodra hier meer nieuws over bekend is publiceren wij dit meteen op onze website.

Het is nog onbekend wie Big Brother 2021 zal presenteren. Het zal ons niet verbazen als dit het Nederlands / Belgisch duo: Ruben Nicolai en Kürt Rogiers zullen worden. Het razend populaire Legomasters 2020 werd door deze presentatoren ook prima gerepresenteerd.

Promo video Big Brother 2021

Bekijk  de nieuwste Big Brother promo voor Big Brother 2021 in Nederland. Het is op dit moment helaas nog niet bekend wat de winnaar van Big Brother 2021 kan winnen. De winnaar zal naar verwachting het Big Brother huis verlaten met een hoog geldbedrag. Wij houden u op de hoogte zodra wij meer Big Brother nieuws hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *