Vriend van Jerrel wordt ernstig bedreigd

Dat Jerrel voor onrust in het huis heeft gezorgd was al eerder op onze website te lezen. De social media accounts van Big Brother gingen mede hierdoor afgelopen weekend tijdelijk offline. Het blijkt dat buiten de muren van het Big Brother huis bedreigingen plaatsvinden bij de vriend van Jerrel. Hij heeft aan het blad Story laten weten dat hij met regelmaat wordt bedreigd.

De geliefde van Jerrel heet Jovanni, hij is nu doelwit van bedreigingen over het gedrag van Jerrel. Volgens Jovanni zijn de bedreigingen ernstig te noemen. De bedreigingen variëren van de dood tot het in elkaar slaan aldus Jovanni. De vraag is of de veiligheid van Jovanni en Jerrel nog wel gegarandeerd is als Jerrel wanneer dan ook het huis verlaat. Jovanni hoopt niet dat hij straks na de deelname van Jerrel niet meer veilig over straat kan.

Hij heeft altijd gezegd dat als het tot dit soort dingen zou leiden, het voor hem niet meer hoeft. Als ik hem zou kunnen bereiken om hem alles te vertellen, dan zou hij meteen naar huis komen verzekert hij. Zeker nu het ook zo’n impact heeft op mijn leven. Ik ben door al die bedreigingen zo angstig dat ik nauwelijks nog kan slapen en bijna niet meer kan eten.”

Bron: Story

8 Antwoorden op “Vriend van Jerrel wordt ernstig bedreigd”

  1. Niet normaal al die bedreigingen. Waar gaat dit jaar toe. De vriend van Jerell kan er toch niks aan doen. En laat iedereen in zijn waarde, en geen commentaar leveren, maar gewoon voor je houden, wat je et van vindt.

  2. Ik.ben ook geen fan van Jerryl vanwege zijn gedrag maar je zou bijna hem in the game laten om een statement te maken dat dit gewoon echt NIET kan.

    1. Is in roddelblad Story. Is niets over geweest in rtl boulevard of nieuws. Misschien is wel de bedoeling dat we met ze allen op jerrel stemmen

  3. Mensen zijn knettergek tegenwoordig. Vrijheid van meningsuiting en het uitdragen van je geaardheid is één ding. Men moet zich wel realiseren dat je ook verantwoordelijk bent voor gedrag en uitingen. In Jerrel zijn geval ervaar ik zijn gedrag ook als opruiend en over de top. Er bestaat ook zoiets als ‘rekening houden met elkaar’. Wat minder egoïstisch en meer empathisch zou de samenleving gezelliger maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *