Zoey moet naar de dagboekkamer komen

Huismeester Zoey wordt naar de dagboekkamer geroepen voor het bestellen van de boodschappen. De bewoners mochten vandaag dingen van de cafetaria bestellen. Het worden 3 grote frieten en een aantal snacks voor de bewoners.

Iedereen is druk met de nominaties. Mike probeert een spelletje te spelen door tegen iedereen iets anders te zeggen. Zou hij zich als nieuwe bewoner nu al zorgen maken om zijn verblijf? Een aantal bewoners voelt zich momenteel niet veilig. Dat de komende nominaties spannend zullen worden is wel duidelijk.

Veel van onze lezers hebben laten weten dat zij verwachten dat Jerrel deze week een van de genomineerden zal zijn. Hij vertoonde in zijn eerste week(en) onaardig gedrag tegen de rest van de groep. Hij was continue in discussie met Michel.

Was het vertrek van Patrick vrijwillig?

Donderdag moest Patrick afscheid nemen van de groep. Hij heeft zijn tweede nominatie niet overleefd. Was zijn vertrek terecht? Kijkers denken hier anders over. Uit verschillende polls bleek dat Thomas naar huis zou gaan en niet Patrick. Heeft Big Brother hier roet in het eten gegooid en bewust Thomas in het huis gehouden? Patrick zou tegen de regie hebben gezegd dat hij naar huis wilde omdat zijn kleinzoon werd geboren.


Het nieuws omtrent Big Brother lees je als eerst op Big Brother TV Show laat in de reacties weten wat jij van het programma vindt.

8 Antwoorden op “Zoey moet naar de dagboekkamer komen”

  1. Jerrel zal zeker niet op de nominatielijst staan. Daar heeft bontje Jill Thomas Zoey wel voor gezorgd. Vrees voor Michel Liese Julie op de nominatie. De kleuterklas gaan de leuke eruit werken

    1. hoezo negatief speculeren dan moet je ook in de nacht de livestreams volgen dan hoor je het zelf ook

  2. Omdat jerrel echt niet aardig is hij is gewoon echt gemeen en geen respect enecht onschroft tegen huisgenoten en elke dag ruzie in big brother huis elke negatieve energie in het huis echt niet goed voor het bewonders en

    ik geeft Michel en andere huisgenoten groot gelijk over jerrel mijn stem gaat naar jerrel omdat raar vogel is hij mag lekker naar huis naar zijn vriendje en hondje kan lekker thuis maar los gaan met zijn uitspraken en nooit meer terug komen in big brother huis kwal ????????????????

  3. Mike is sluwe vos hij gaat van de ene groep naar de andere als nick en michel en naomie slim zijn zoals velen denken hier moeten ze hem toch door hebben en dan is voor mijn de keuze gemaakt ik zeg wel als dan zijn de twee namen voor mij jerrel en mike maar de vraag is nu wie staat het sterk

  4. Patje heeft gelijk wat hij gezegd heeft tegen thomas als ze genomineerd waren gaat er maar voor sommigen spelen echt het spel ze durven echt hu eigen vrienden nomineren kijk maar naar Naomi eerst was ze voor liese e tegen miken zei ze ik wil met nick naar de finale en wie dat de derde was zei ze niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *