Welkomstlied voor nieuwe bewoners

Vanavond is het zover. Hoogstwaarschijnlijk zullen een aantal nieuwe bewoners hun intrede doen in het Big Brother huis. En mogen de huidige bewoners kiezen wie ze in het Big Brother huis willen behouden.

Naomi heeft van de bekende Big Brother stem een brief ontvangen in de voorraadkamer. Ze gaat naar buiten om de brief aan alle bewoners voor te lezen.

Bewoners, vandaag maken jullie nieuwe huisgenoten entree! Schrijf voor hen een lied om hen welkom te heten. In dit lied moten de volgende onderwerpen aan bod komen; de belangrijkste gebeurtenissen in het huis tot nu toe, de grootste valkuilen van wonen in Big Brother maar ook het leukste aan wonen in het Big Brother huis. Vertel wat jullie zoeken in de nieuwe huisgenoten, geef hen advies hoe zij zich zo snel mogelijk thuis kunnen voelen in het huis.

De bewoners moeten vanavond het lied zingen voor de nieuwe bewoners. Hierdoor zouden ze zich sneller thuis moeten voelen in het Big Brother huis. Het eindresultaat van dit zelf geschreven lied horen we vanavond tijdens de liveshow om 21:30


Het nieuws over de nieuwe bewoners lees je als eerst op BigBrotherTvshow.nl Bron: Onze fanatieke streamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *