Michel laat zich vrijwillig nomineren

Zondagavond is er een gesprek geweest tussen een aantal bewoners over de nominaties. Dit gesprek bevond zich in de hottub.

Verschillende inzichten

Er zijn nog altijd verschillende inzichten over de te volgen strategie. Vooral Liese wil niet toegeven aan het plan van Michel om Zoey en Matt te nomineren. De uiteindelijke conclusie van het gesprek lijkt dat ze vol op Matt en Michel gaan. Nick gaat proberen Mike om te praten. Hieruit blijkt dat Michel zich vrijwillig kandidaat stelt.

Na afloop van het gesprek vertrekt iedereen naar bed. Michel biedt zijn excuses aan bij Liese voor het doordrammen. De enige die nog niet naar bed zijn gegaan, zijn Mike en Nick. Ze gaan naar de sauna waar Nick Mike nog overtuigt om zijn kant van het verhaal te kiezen.

Wie zijn het sterkst?

Nick zegt dat hij bij de laatste 4 bewoners wil zitten. Hij overtuigt Mike dat hij de laatste vier zover kan krijgen niet op Mike te stemmen. Nick heeft het erover dat Thomas en Jill zomaar op de bank zouden kunnen zitten komende week. Mike is vooral bang hoe de week eruit gaat zien, hij heeft het vermoeden dat hij zelf op de bank komt te zitten. Wat is strategisch de juiste keuze om het langer te kunnen overleven?

3 Antwoorden op “Michel laat zich vrijwillig nomineren”

  1. Mike geeft ook alle informatie door van de andere groep. Hij is niet te vertrouwen. Om het spel goed te spelen moeten ze Mike de verkeerde informatie geven. Hij valt dan zo door de mand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *