Jill is terug in Big Brother

Geschatte leestijd: 2 minuten

Eind vorige week schreven wij over het plotselinge vertrek van bewoonster Jill in het Big Brother huis. Na een heftige nacht die maar kort heeft geduurd voor de bewoners verliet Jill het Big Brother huis.

Dinsdagavond werden de bewoners opgeroepen om naar de woonkamer te komen. Eerder deze avond moest de voorraadkamer worden afgesloten. Had dat iets te maken met de terugkeer van Jill? Dit bleek achteraf niets met Jill te maken te hebben gehad.

Jill is terug!

Opzoek naar Jill

Bewoners de voorraadkamer gaat open, zegt de stem van Big Brother. Eenmaal in de voorraadkamer aangekomen staat daar een zak eierkoeken. Op de brief staat: De dingen waar Jill van houdt, leiden naar haar.

We zien op de livestream veel ballonnen in het Big Brother huis Jill is terug! Na een negatieve corona test deze ochtend werd al duidelijk dat Jill in de loop van deze dag weer mocht terugkeren in het Big Brother huis.

Jill heeft een aantal cadeautjes voor de groep

Om de groep te bedanken voor het support tijdens de heftige nacht heeft Jill een aantal cadeautjes meegenomen voor de groep bewoners in het Big Brother huis. Het gaat onder andere om nieuwe spellen (30 seconds, Uno, kaartspel, etc.) en bakmixen, samen met een broodbakmachine

Broodmachine
Cadeautjes voor de groep

Waar verbleef Jill al die tijd?

Jill verbleef in een luxe hotel in een volgens Jill super mooie suite. Ze sliep met de lichten aan en had in het hotel haar medicatie nog nodig. Ze heeft helaas nog last gehad van paniekaanvallen maar is blij weer gezond terug te zijn in het Big Brother huis.


We updaten dit bericht zodra er meer informatie bekend is.

3 Antwoorden op “Jill is terug in Big Brother”

  1. Als je in België woont heb je dan al opgemerkt dat volgens mij de reclame spot van Cool Blue en de stem van Big Brother ingesproken is door 1 persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *