Valentijnsontbijt en kaartjes van de fans

Bewoner Michel is vanmorgen in alle vroegte opgestaan om iets voor zijn medebewoners te doen.  Hij dekt in alle stilte de ontbijttafel voor zijn medebewoners en legt lieve briefjes neer op de tafel. Hij heeft zelfs cupcakes gebakken met hartjes erop voor de bewoners. Om de bewoners niet wakker te maken heeft hij het beslag in de tuin geklopt.  Michel heeft ook nog een heerlijke fruitsalade gemaakt.

Hij vraagt nog zachtjes in de camera aan Big Brother of deze een Valentijns liedje wil draaien om de bewoners wakker te maken straks. Rond 9:30 uur maakt Big Brother inderdaad de bewoners wakker met een mooi liedje.

De bewoners zijn onder de indruk van de mooi gedekte ontbijttafel en vragen zich af wie dit heeft gedaan? Of zal Big Brother hierachter zitten? Michel houdt zich van de domme en zegt dat hij heerlijk heeft geslapen vannacht. Gezamenlijk ontbijten ze gezellig met elkaar en lezen de briefjes voor.

Kaartjes voor de bewoners van de fans

De gameroom in het Big Brother huis is ondertussen gezellig aangekleed met veel ballonnen en de lieve Valentijnskaartjes van de Big Brother fans. Afgelopen donderdag werd erin de liveshow een oproep gedaan om kaartjes naar Big Brother op te sturen.

Heb jij vandaag nog iets leuks ontvangen van een stille geliefde?
Laat het ons weten in de reacties!

4 Antwoorden op “Valentijnsontbijt en kaartjes van de fans”

  1. zeer leuk gedaan, ik kijk elke dag +- 16 hr BB en vond het zeker in de week waneer ze met 9 waren geweldige televisie, maar nu ga ik stoppen met kijken.
    Als je weet da t het bondje TJ al beslist heeft om Michel en Nick tegen over elkaar te zetten ( elk 6 stemmen ) weet je dat het terug zo een achterbaks kijkstuk wordt als daarvoor en daar bedank ik voor. Als BB het een beetje eerlijk wil maken zonder zijn favorietjes te bevoordelen, dat hij dan het nominatiesysteem veranderd van 2 naar 1 stem zonder op voorhand te verwittigen, dan wordt het terug eerlijk , leuk, spannend en plezant om naar te kijken en zullen de kijkcijfers terug omhoog gaan, denk ik. Maar ja, de meeste dromen …………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *