Big Brother 50 dagen feest!

Het programma Big Brother loopt inmiddels alweer 50 dagen in Nederland en België. Sinds de start van Big Brother 2021 hebben we veel voorbij zien komen op de streams en in de afleveringen op tv. Tijd voor een feestje

Party in Big Brother

Eerder mochten de bewoners 5 favoriete nummers doorgeven aan Big Brother. Er was een feestje aanstaande om de 50e Big Brother 2021 dag te vieren. De bewoners wisten niet allen wat er te gebeuren stond. Enkele bewoners waren hier wel over ingelicht maar mochten hier weinig over vertellen.

De bewoners werden gevraagd te wachten in de slaapkamer zodat de productie de tijd had een dj-boot en licht/geluidsinstallatie op te bouwen. Na een tijdje wachten mocht de groep de slaapkamer verlaten en zagen ze in de woonkamer tot hun vreugd hapjes, drankjes, licht en geluid, en een dj-boot.

Mike leest voor wat er gaat gebeuren

Huismeester Mike krijgt de opdracht de groep te vertellen wat er te gebeuren staat. Hij was al eerder ingelicht door Big Brother en heeft een briefje ontvangen met de tekst:

Beste bewoners, de eerste vijftigdagen liggen achter ons. Zoals jullie weten is dit experiment niet altijd makkelijk. Ook de komende weken gaan er vast en zeker moeilijke momenten zijn. Maar ik weet zeker dat jullie het kunnen. Vanavond kunnen jullie genieten van de muziek en proost op dit bijzondere avontuur. Hebben jullie zin in een feestje?

De groep reageert enthousiast dat ze wel zitten te wachten op een party. De groep klapt en juicht en er staat een onvergetelijke avond te wachten. Zoey start als DJ achter de draaitafel. Na Zoey mag Mike en ook Nick krijgt de kans om zich te presenteren als DJ en de bewoners te voorzien van heerlijke tunes.

De DJ kwaliteiten van Zoey leken achteraf minder spectaculair dan eerder werd verwacht. Het contrast met de andere DJ’s was erg groot.

Bewoners mogen drinken

De bewoners hebben meerdere keren drank gekregen van Big Brother. Deze mochten ze telkens ophalen in de voorraadkamer. Na afloop van het feest bleek dat een aantal bewoners erg aangeschoten waren. Laten we hopen dat een eerdere situatie na afloop van een feestavond zich niet zal herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *