Ondertussen in het Big Brother huis | 12-01

Wil jij weten wat er ondertussen in het Big Brother huis gebeurt op een doordeweekse dag? Heb je zelf even geen tijd om de livestream te kijken maar wil je wel op de hoogte zijn. Lees dit artikel en je bent weer op de hoogte van het laatste Big Brother nieuws.

Thomas voelt zich schuldig

We schreven er gisteren al over Thomas voelt zich erg schuldig nadat hij Jill heeft genomineerd tijdens de 2e nominatieronde. Het valt Nathalie op dat Thomas zich anders gedraagt, hij is wat stiller als normaal. Het is niet perse negatief geeft Nathalie nog aan, maar het is wel anders. Na wat doorvragen krijgt ze van Thomas te horen dat zijn humeur te maken heeft met de nominatie ronde van maandagavond. Hij vindt het lastig dat iemand zich zo opstelt, hij wist op het moment dat hij de dagboekkamer uit liep al dat hij de verkeerde keus had gemaakt. Het is niet dat hij het niet met Jill wil bespreken, maar dat stelt hij liever uit tot na de nominaties. Hij hoopt uit de grond van zijn hart dat Jill niet een van de genomineerde is.

Jill trekt veel met Thomas op

Het viel sommige kijkers al op dat Thomas en Jill veel met elkaar optrekken. Natuurlijk positief voor beide maar zit hier meer achter? Vindt Jill Thomas leuk, en andersom ook? Thomas weet het zelf niet zo goed, hij weet niet of het oprecht is of niet. Hij vindt wel dat Jill ook wat meer met andere moet optrekken. Nathalie en Zoey bevestigen dat ze hebben gemerkt dat het gedrag van Jill wat is veranderd nadat Thomas dat duidelijk heeft gemaakt.

Els is beste vrienden met de Hot-tub

Tijdens de uitzending maandagavond en gedurende de streams valt het op dat Els de laatste dagen veel in de Hot-tub zit. Zou Els het wel naar haar zin hebben in het Big Brother huis? En is zij een van de genomineerde? We gaan het zien.

 

De stem van Big Brother spreekt

Jullie wonen al een tijdje in mijn huis. Ik wil weten hoe jullie je voelen. Jullie mogen een stemmingsmeter invullen. Ik roep jullie 1 voor 1 naar de dagboekkamer.

Nieuwe opdracht voor de bewoners

Thomas wordt opgeroepen naar de dagboekkamer te komen. Hij hoort hier van de stem dat ze zich moeten klaarmaken voor een nieuw spel. De bewoners moeten binnen 5 minuten klaar staan voor het spel en naar de gameroom te komen.

Uit een gesprek tussen Jill en Thomas blijkt dat het om een spel gaat waarbij er drie pionnen in de gameroom staan. De bewoners moeten daarop balanceren en hogerop zien te komen. Uit een gesprek blijkt het te gaan om een opdracht voor de sterkste en zwakste bewoner waar de kijker de laatste 2 dagen op heeft kunnen stemmen.

Koppels voor de opdracht en verdeelde geldbedragen:

Theo en Els €1000
Danielle en Liese €4000
Jowi en Nathalie €2000
Zoey en Nick €5000
Rene en Naomi €3000

Thomas heeft geld moeten inzetten op bovenstaande spelers, hij heeft bepalen welke bewoners in het spel het langst overblijven om daarmee geld te verdienen. Het koppel Daniele en Liese hebben de opdracht gewonnen en hebben daarmee €4000 opgehaald.

Het lijkt te gaan om een opdracht zoals we die eerder in Australië hebben gezien:

 

Balans van de pot

We horen tijdens de stream dat Els heeft aangegeven dat de huidige balans momenteel €11.000 euro bedraagt. Een mooi bedrag maar dit had al veel hoger kunnen zijn als ze de opdrachten beter hadden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *