Geraldine Kemper & Peter Van de Veire presenteren Big Brother 2021

Vanmorgen is bekend geworden dat de Geraldine Kemper & Peter Van de Veire Big Brother 2021 zullen presenteren.  Gisteren kregen we al wat aanwijzingen van de EndeMol.

Het reality-programma zal in Nederland dagelijks te zien zijn bij RTL5. De Vlaanderen zal Big Brother 2021 op kanaal VIER worden uitgezonden. Voor de echte Big Brother fans zijn er 24/7 livestreams per dag beschikbaar op Videoland. Big Brotherbegint het nieuwe seizoen met een liveshow die de De Start van Big Brother heet.

RTL-directeur Peter van de Vorst vindt Kemper ‘de perfecte presentatrice’ voor de oude hit. ,,Zij was pas tien jaar ten tijde van de eerste serie en kijkt dus met een frisse blik naar het programmaformat’’, stelt hij. ,,Bovendien weet ze door haar grote schare volgers op Instagram als geen ander hoe het is als honderdduizenden mensen dagelijks meekijken in jouw leven.’’

Geraldine noemt de nieuwe klus ‘supervet’. ,,Ik verwacht echt een Big Brother 2.0, waarbij wij 24/7 gaan kijken wat er gebeurt als je al die filters weghaalt en mensen volledig op zichzelf en hun nieuwe huisgenoten zijn aangewezen.’’

Big Brother

In 1999 zag Big Brother het daglicht in Almere. De eerste reeks werd toen uitgezonden door Veronica. Big Brother 1 was een hype van ongekende hoogte. Na 100 dagen zagen 3.5 miljoen kijkers hoe Bart Spring in ‘t Veld Big Brother won. De eerste reeks werd gespresenteerd door Rolf Wouters en Daphne Deckers. Hierna volgende er nog 5 seizoenen van Big Brother die een stuk minder succesvol waren. Deze reeks was te zien op Veronica, Yorin en Talpa.

Oud Big Brother presentatoren: Beau van Erven Dorens, Patty Brard, Martijn Krabbé, Bridget Maasland en Ruud de Wild.

Geraldine Kemper over Big Brother 2021

Geraldine: “Het is super vet dat ik zo’n groot programma mag presenteren. Een project dat 100 dagen loopt en 24/7 doorgaat. En dan ook nog elke week live! Wij leven nu natuurlijk allemaal inmiddels in een Big Brother wereld, met social media waarbij iedereen zich van zijn beste kant laat zien met filters en effecten. Ik verwacht echt een Big Brother 2.0.”

Bron

Peter Van de Veire over Big Brother 2021

Peter: “Big Brother is het moederschip van de realitytelevisie. Ik ben blij dat ik dit fenomeen met ontzettend veel goesting mag hosten. Big Brother is een spel én een boeiende soap tegelijk, met heerlijk eerlijke opdrachten én een bijzonder menselijk en sociologisch experiment tussen de bewoners.”

Bron

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *