Big Brother roept op tot tolerantie en zet social media weer open

We kunnen wel stellen dat het een rumoerig week was op de socials van Big Brother. Afgelopen week week nam de kritiek op Endemolshine behoorlijk toe toen bekend werd dat de nieuwe bewoners niet genomineerd konden worden. Het absolute dieptepunt wat werd bereikt was de enorme haat tegen bewoner Jerrel die het vooral moest ontgelden op de social media van Big Brother. Ook sommige oud bewoners kregen veel haat reacties van veel Big Brother kijkers.

Wij zelf hebben de afgelopen dagen ook veel haat e-mails en opmerkingen onder onze berichten ontvangen. Het enige dat wij kunnen doen is deze zo snel mogelijk verwijderen zodat we het zijn allen leuk houden.

Gisteren besloot Endemolshine daarom de Big Brother accounts op Instagram en Facebook voorlopig dicht te zetten. Maar er is gelukkig goed nieuws voor alle Big Brother fans op de dag van de liefde!

Social media Big Brother weer open

Om 18:00 uur verscheen er op Facebook en Instagram een bericht van de Big Brother redactie.

Op deze dag van de liefde zijn we terug online met de dringende oproep tot meer tolerantie.

Het Big Brother-huis is een minisamenleving waar ruimte is voor uiteenlopende karakters en meningen. Zoals je ziet staat het soms op scherp. Maar weet, Big Brother houdt het in de gaten en grijpt in als dit nodig is.

Ben je het hier niet mee eens of ben je niet bereid tot iets meer liefde en verdraagzaamheid – dan is Big Brother geen plek voor jou.

Wij als fansite van Big Brother staan achter dit statement van Endemolshine. De haatreacties moeten nu per direct stoppen. Kritiek of je mening geven mag uiteraard. Maar houdt het alsjeblieft netjes! Vergeet niet dat al die haatreacties ook worden gelezen door familieleden van de (ex)bewoners.

Discussieer mee over dit bericht in de reacties

6 Antwoorden op “Big Brother roept op tot tolerantie en zet social media weer open”

 1. Tzzz ???? waarloos progamma die big brother zeg het is tijd dat exit komt aan dat waardeloos progamma zeg en kijkers wilt dat jerrel eruit gaat en het drama’s en haat komt door big brother team zelf en die waarloos progamma was in 3 maanden alleen ruzie en haat en de kijkers krijgt de schuld en dat maak me echt boos

  En nou gaat big brother team zielig doen rot op zeg

 2. Jerrel is er niet zomaar want in Zadruga Servie zijn ook vechtersbazen te zien en dat is wat Zelkjo Mitrovic zo machtig maakt.Hij bedacht Zadruga 5 jaar geleden maar wat daar staat is pas Reality in luxe.Ze zitten er 10 maanden van September tot Juli maar Zadruga is waar 250,000 Euro op het spel staat en ze zijn met 30 daar moeten bewakers meelopen in beeld.Hoe groot Zadruga is kun je zien want Zelkjo gaf pas geleden een kijkje achter de schermen en stond de pers te woord.Welke Realityshow kun je in Nederland zien Grande Fratello Vip Italie via Live here Streams.Zadruga nummer 1 van de wereld Servie op Zadruga Uzivo 1 stream open en ook Parovi 365 dagen gratis op Yout genoeg keuze om te kijken.

 3. Beste,
  Vind het ook niet kunnen dat er lelijke uitspattingen gebeuren maar moet ook benadrukken dat het programma niet zo eerlijk verloopt. De nominaties bv. Waarom nu een onderscheid maken. Waarom de ene meer toelaten dan de andere. Is echt door jullie dat het zo een hetze geworden is. Er zou meer moeten gestraft worden, niet fezelen of in de slaapkamers zitten. Meer activiteiten laten doen. Douches maar 2x per dag een uur warm water. Nu is het een vakantiehuis.met alles erop en eraan. Voor veel mensen in deze moeilijke coronatijd een aanfluiting. Ik kan nog verder gaan maar denk dat jullie toch stof tot nadenken hebben. Er wordt zeer negatief op het programma gereageerd
  Met vriendelijke groeten

 4. ik ben tolerant en volg de livestream veel maar vind wel dat er bepaalde mensen wel erg veel in beeld komen vooral in de avond ,hup camera 2 shot van buitenkant en cam 1 in de slaapkamer van jill,thomas en aanhang terwijl in de huiskamer ook mensen zitten ,valt mee wel op

 5. Beste redactie, vanaf het moment dat Jerrel in de eerste week een vrijstelling kreeg, vonden we dit niet rechtvaardig aan de bewoners die al weken in uw huis waren. Daarom zijn we met ingang van direct gestopt nog verder uw programma te bekijken. We keken zowel naar de avondafleveringen op Kanaal 4 en volgde de livestream die op de achtergrond de hele dag speelde op Telenet 247. Wij hebben ook meteen al onze accounts op de verschillende kanalen gedeleted. Wij wachten op de achtergrond af op het verdere verloop om misschien alsnog in het programma in te stappen. Maak er aub iets degelijks van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *