Big Brother dag 5: uitzending 8 januari

De Razende Big Brother Reporter is ook op vrijdagavond online voor je. Tussen 21:30 en 22:30 uur ben ik online tijdens de Big Brother uitzending. Elke vijf minuten sla ik dit bericht op. Dus refresh de pagina geregeld om het meest actuele Big Brother nieuws te blijven volgen.

Big Brother dag 5 –  8 januari

Vanaf 21:30 uur kun je meelezen

Eerder deze week hebben wij ook dagelijks alle samenvattingen geschreven tijdens de uitzendingen.

De uitzending begint met een terugblik op de exit van Ziko gisteren. We zien Ziko en Liese aan de tafel zitten en klagen over het feit dat ze zijn genomineerd. Het is gewoon weer kut. Net zo kut als gisteren. Sowieso kut zegt Liese. Ze zijn bloed chagrijnig  de twee genomineerden. Nathalie komt nog even polsen hoe en wat. Liese snauwt wat naar haar.

De genomineerden praten over de bewoners die op hun gestemd hebben. Theo probeert het één en ander goed te praten. Ook al ben je genomineerd blijf genieten de komende 24 uur. We zien nog steeds beelden van Liese en Ziko aan de eettafel. Ze klagen nog steeds over de nominaties. Wholla het boeit mij niet zegt Ziko. We ze doen nu hun zegje in de dagboekkamer. We zijn ruim 5 minuten verder en zien eigenlijk wat we al weten. Dit is gisteren uitgebreid behandeld in de live show van Big Brother. Ze krijgen extreem veel zendtijd vanavond.

#Veganomi

We schakelen nu over naar Veganomi. Ze is bioloog en komt uit Mechelen (België). Ze is een Vegan zegt ze. Dit wisteren we al. Els in beeld die geeft haar mening over de nominaties. Ziko zeikt dat hij hoopt dat hij morgen weg is. Voor de duidelijkheid het is nu woensdag (op tv 2 dagen achter met de streams). Hij is overtuigd dat hij het huis moet verlaten. Ja dat wisten we gisteren ook al dat Ziko exit was.

De volgende ochtend in Big Brother

De bewoners worden wakker en zien wederom Ziko aan het woord. Vandaag is de dag zij horen wie het huis moet verlaten vanavond. Theo wil een gesprek met de Stem in de dagboekkamer. Het eten dat overblijft wil hij graag doneren aan de voedselbank. Nu zien we enkele bewoners sporten in de tuin van Big Brother. Thomas probeert te doen wat hij kan, maar niet echt wil lukken.

De wc-rollen zijn op. Maar de bewoners weten niet dat Danielle en Naomi de opdracht hebben gehad om deze te verstoppen. Echt hilarisch dit! Ik kom niet meer bij tijdens het typen. Els gluurt ook in de toiletten. Naomi geeft aan tegen Theo dat ze ook zo moet schijten. Theo geeft als tip dat een fles water ook wonderen doet tussen je billen.

De bewoners moeten naar de woonkamer komen. De tv gaat aan. De opdracht van Ziko en Liese is gelukt (dans opdracht).  Ze winnen met deze geheime opdracht 5000 euro voor de pot.

5K op je rug gauw! En de exitroom

Theo weet te vertellen dat elke afvaller ook nog 5000 euro krijgt. De afvaller kan dan bepalen om het te houden of aan de groep te geven. Els hapt. Theo zegt ja voor dat geld kun je ook op je rug liggen. Het blijkt een grap te zijn. Liese en Ziko worden geroepen naar de dagboekkamer. Hier krijgen ze te horen dat ze hun spullen moeten pakken en het huis moeten verlaten naar de exit room. Althans dit horen wij na de reclame.

Na de reclame zien we Ziko en Liese afscheid nemen van hun medebewoners. We krijgen dus te zien wat we gisteravond in de liveshow van Big Brother zagen. Deze hele aflevering zal in het teken staan van de twee nominaties. Ze gaan naar de exit room.

De grote Liese en Ziko show

Iedereen praat erover dat Liese en Ziko het huis uit moesten. Niets is wat het lijkt. Els vraagt aan Theo of ze beide terugkomen. Theo vermoed dat er slechts één deelnemer terugkomt.

Liese gaat los in de exit room tegen Ziko. Zij denkt dat er twee nieuwe bewoners in het huis komen. Nou ik kan je vertellen dat er sinds vandaag drie nieuwe bewoners zijn bijgekomen.

We gaan weer terug naar het huis. De bewoners die niet genomineerd zijn hebben geen stress. Ze vragen zich af waar de genomineerden uithangen. Els denkt dat ze vanmiddag in een hotel zitten. We gaan weer naar de grote Ziko en Liese show in de exit room. Nee toch weer terug naar Els en Jowi , Thomas die aan het schaken zijn met elkaar.

Thomas

De Stem roept Thomas en zegt dat de voorraadkamer open is. Hij komt terug met een brief. Hierin staat een opdracht om portretten van elkaar te maken. De kijker beslist wie de winnaar zal worden. Ze hebben twee uur de tijd hiervoor.

Exit room

Liese en Ziko krijgen in de exit room beelden te zien van bewoners die elkaar portretteren. In het huis ligt iedereen dubbel om elkaars portretten. Nu weer terug naar de grote Ziko en Liese show. Ziko gaat los en gunt dat Nick Big Brother 2021 mag winnen.

Jowi is de stoerste man van het huis horen we Nick tegen Nathalie zeggen. We kijken naar wat schilderijen van de bewoners. Daar horen we de Stem weer. Iedereen moet zijn of haar schilderij naar de voorraadkamer brengen. Dan kan ik reclamevrij verder gaan met deze website en de socials.

Voor de zoveelste keer terug naar de grote Liese en Ziko show. Het leek zojuist in de montage dat Liese genomen wilde worden door Ziko, maar niets is wat het lijkt.

Tussendoor wat beelden van bewoners die aan het douchen zijn. OMG Thomas komt even gapend in beeld in een rood shirt! Hierna zien we sommige bewoners sporten in de tuin. Thomas staat uiteindelijk ook op. Hij gaapt nog steeds.

Wederom naar ik kan die namen even niet meer uitspreken gaan we naar de exit room. Ze bekijken live mee naar de beelden in het huis. Ik wil niet heel negatief zijn vanavond. Maar dit is echt slecht deze uitzending. Gisteren laten ze al zien wie het huis moet verlaten. Dus de echt fans weten al dat Ziko eruit moet.

Maar nu gaan we weer naar de reclame. Dan kan ik even roken eindelijk.

Na de reclame

Helaas zijn we alweer bij de saaiste aflevering van deze week. Ik ben nog aan het roken, maar ik moet meetypen voor onze Big Brother fans. We zien Nick, Theo en Thomas op de bank liggen. Het gaat om de knaken zegt Theo.

Liese komt terug

Plots zien we Liese terugkomen in het Big Brother huis. Ze doet haar verhaal tegen de groep. Ik merk dat ik steeds minder zin heb om vanavond te vermelden wat er gebeurt. Het is ook zinloos want wat we nu zien of weten werd gisteren bekend in de liveshow van Big Brother.  Theo praat nu met Liese. Theo heeft het over schijnheiligheid. Hij loopt de boel weer een beetje op te stoken. Het maakt Theo geen kut uit met wie hij in het huis zit. Nick staat er nu ook bij. Hij wil dolgraag de finale halen.

Het is te dom om voor de duvel te dansen zegt Theo. Hij zal de finale halen. De bewoners slapen weer. Het is nu weer ochtend. Liese zien we in de dagboekkamer gapend. Ze is net wakker zegt ze. Liese wil met iedereen babbelen vandaag. Ze wil het niet pushen etc. Ze kreeg opmerkingen dat ze teveel met Ziko bezig was. En dit heeft haar een nominatie gekost.

Volgende keer in Big Brother: kom naar de woonkamer! Wil je weten wat er gaat gebeuren lees dit dan dit artikel.

5 Antwoorden op “Big Brother dag 5: uitzending 8 januari”

  1. Heerlijk hoor alle nieuwtjes. Ondanks dat ik 24/7 vastgeplakt ben aan de livestream ben en ik in 3 whatsappgroepen zit ben ik bang iets te missen. Iets als fomo.

    1. Ik maak enkel verslagen van de reguliere uitzendingen. Overdag probeer ik waar het kan ook nieuws te posten, maar heb ook nog een baan en een leven hiernaast 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *