Big Brother dag 4: liveshow 7 januari

Vanavond is de eerste reguliere Big Brother liveshow die elke donderdag zal worden uitgezonden bij RTL5. De liveshows worden op donderdag tussen 21:30 en 23:00 uur uitgezonden.

Van welke Big Brother bewoner nemen we afscheid?

Tijdens de eerste live-uitzending van Big Brother 2021 is het vanavond alweer tijd om na zeven dagen alweer afscheid te nemen van de eerste Big Brother bewoner. Zal Liese of Ziko het Big Brother huis moeten verlaten? Gisteren brachten alle Big Brother bewoners hun stem uit in de dagboekkamer.

In de eerste live-uitzending van het vernieuwde Big Brother is het vanavond tijd om alweer afscheid te nemen van de eerste afvaller. wordt het Liese of Ziko?

De twee genomineerde bewoners zitten momenteel in de zogenaamde ‘exit room‘. Deze kamer bevind zich buiten het Big Brother huis. De bewoners in het huis hebben op dit moment geen idee wie er niet meer terug komt vanavond. Op onze Insta hebben wij eerder vanavond een poll aangemaakt. Het ziet er niet goed uit voor Ziko. De kijkers konden namelijk gisteravond ook hun stem uitbrengen op de minst favoriete bewoner.

Liese en Ziko genomineerd

Vanavond zal het dus extreem spannend worden tijdens de liveshow van Big Brother. Ook vanavond weer zal onze Razende Big Brother Reporter je op de hoogte houden via een live verslag. Tussen 21:30 en 23:00 uur zit hij klaar om de echte Big Brother fans live op de hoogte te houden. Dit bericht zal elke 5 minuten worden geüpdatet. Refresh de pagina in je browser dan ook geregeld voor actuele Big Brother informatie.

Big Brother liveshow 7 januari

Vanaf 21:30 uur lees je hier de laatste Big Brother informatie over de eerste Big Brother exit van 2021. Tot straks!

Big Brother live

Het is 21:30 uur dus we schakelen nu snel over naar de eerste Big Brother live. We zien Geraldine en Peter achter een witte desk staan in de studio. We blikken meteen terug naar eerste paar dagen Big Brother. Dit hebben we al gezien en gelezen dankzij de Razende Big Brother Reporter.

De vraag is welke bewoner er naar huis gaat. Peter schakelt over naar de exitroom waar Ziko en Liese al bijna de hele dag zitten te wachten.  Ze vragen hoe het gaat met ze. Ziko zegt dat het kut gaat en dat hij bang is om naar huis te gaan. Het is gewoon kut. Bewoner Liese is zelfs kapot dat ze genonimeerd is.

Weer terug naar de desk met Peter en Geraldine. We kunnen nog stemmen op de bewoner waarvan jij vind dat hij of zij eruit moet.

We zien nu beelden van Nathali en Thomas. Ze praten over de nominaties. Jowi zit samen met thomas en Nathalie te praten in de tuin. Thomas heeft een hele dikke jas aan. Jowi vind dat Ziko explosief is.

Theo slaapt ondertussen op de bank. Nu staat Nathalie samen met Thomas in de keuken. Het interesseert Theo geen kut hoe ze over hem denken. Nathalie heeft er ook schijt aan. Volgens Theo zitten ze in een gemaakte Big Brother groep.

Muziek wordt ingestart en zien wat bewoners sporten in de tuin. Nathalie is met haar zelf bezig in de badkamer. Ze vind het schandalig dat er geen Redbull is besteld door Jowi.  Ze krijgt opvallend veel zendtijd vanavond. Ze is geïrriteerd en heeft een heftige discussie met Liese. Ziko wil graag een knuffel van Nathalie. Redbull dit dat. Het gaat niet om die fucking Redbull zegt ze. Maar ondertussen blijft ze erover doorlullen.

Nathalie is boos

Nathalie staat op van de eettafel en zegt dat ze echt boos is. Ze snikt in de badkamer. Naomi steunt haar en roept Theo erbij voor assistentie. Nu barst bewoner Nathalie in tranen uit. Snikkend zegt ze dat ze naar huis wil. Ik hou me ik hou me in. Ik heb geen zin in 24 uur gezeik. Buiten de muren had ze echt niet nagedacht en had ze Liese waarschijnlijk een duw gegeven.

Liese wordt door de Stem naar de dagboekkamer geroepen. De Stem vraagt wat ze vind van de boodschappen vind. Ze vind jammer dat er weinig vega is voor Naomi. De Stem zegt dat de opdracht is gelukt van Liese om alles geheim te houden dat er nieuwe bewoners het huis in kwamen.

Geheime opdracht Liese

Ze krijgt een geheime opdracht in het huis. Deze mag ze delen met één bewoner. Als ze deze goed doet winnen ze 5000 euro. Er zal op willekeurige tijden het Big Brother lied afgespeeld worden in het huis. Liese moet hiervan de choreografie verzorgen met de groep. Het lied wordt meteen al afgespeeld. Ze dansen er allemaal op los.

Ziko neemt ze in vertrouwen over deze opdracht. Ziko wil nu graag dat de groep meedoet aan het dansje. Plots zien we de bewoners nu slapen en horen weer gesnurk.

De boodschappen en ruzie bijleggen

Het is alweer ochtend en zien iedereen activiteiten doen. Jowi is aan het springtouwen in de tuin. De Stem roept dat de boodschappen klaar staan. Het gezicht van Nathalie staat op ontploffen. Naomi is blij met de boodschappen. Liese neemt Nathalie nu apart in de slaapkamer om hun ruzie bij te leggen. Ze praten het uit en knuffelen elkaar.

Het Big Brother lied 2021

Het nummer wordt weer opgezet in het huis. Ziko rent meteen naar de groep en gaat dansen met ze. Ze juichen als het nummer is afgelopen.

 

Nominaties en knipbeurt Thomas

Nathalie, Danielle en Theo zitten buiten te ouwehoeren over de nominaties en spanning hiervan. Thomas moet nodig geknipt worden. Bewoner Jowi helpt hem hier bij en maakt er het beste van.

De nominaties

Plots gaat het scherm aan in de woonkamer. Iedereen gaat zitten. De genomineerden worden bekend gemaakt. De twee genomineerden uit Big Brother zijn: Ziko en Liese. Ze kijken erg verschikt op en weten even niets te zeggen. De hele groep valt stil en kijken elkaar aan. Theo denkt dat niemand naar huis wordt gestuurd de eerste week. Dat is volgens hem nog nooit gebeurt.

Theo stookt het vuurtje op en vraagt of ze willen weten wie op hun gestemd hebben. Dat wil Liese niet weten. Theo zegt als je toch maar blijven is het fijn om te weten wie op je gestemd heeft. Liese vind het allemaal kut. Het is echt een fucking drama.

Ziko spuwt zijn gal eruit in de tuin. Theo staat er samen met Naomi bij. Ziko gaat even los. Van Theo kan hij het respecteren die was eerlijk tegen hem dat hij op hem zou gaan stemmen. Nu komt Jowi er ook bij staan en doet zijn zegje. Theo zegt nu tegen Ziko dat ze allebei alfamannetjes zijn.

Er hangt een sfeer momenteel in het huis. Theo blijft maar doorzeiken over de nominaties. Het lijkt wel of hij genomineerd is. Liese begint te janken aan tafel bij Ziko. Ze baalt dat het tussen Ziko en haar gaat. Dit hadden ze nooit verwacht. Liese is 100 procent zeker dat ze het huis moet verlaten.

Terug naar de liveshow

We zijn 28 minuten verder en schakelen nu weer terug naar Geraldine en Peter in de studio. We hebben dus al bijna 30 minuten geen reclame gehad. Bij de reguliere uitzendingen komt deze al na 12 minuten.

De stem van de kijker telt nog steeds! Breng je stem uit!

Mocht je niets te doen hebben tijdens de reclame. Je kan lid worden van onze chatgroepen in Whatsapp. Dit is de leukste Big Brother chatgroep van Nederland en België. Daarnaast hebben we ook een leuke Instagram die je kunt bezoeken.

Deel 2 van de Big Brother liveshow

Jowi is de huismeester zegt Geraldine. Jowi roept iedereen bij elkaar. Hij is niet tevreden over het schoonmaken. Nu gaat Danielle even los dat het een puinhoop is. Durf elkaar aan te spreken als iemand rotzooi maakt zegt Theo. Nu is Jowi aan het woord hij heeft de drie huisregels opgesteld. Hij wil de groep niet teveel belasten. Els zegt nu dat iedereen gewoon moet opruimen na het eten.

Er zijn twee diensten voor de schoonmaak. In de ochtend na het ontbijt en in de avond. Wat ik begrijp zijn er 4 ploegen die moeten schoonmaken. Er zijn verder geen vragen. Nathalie snapt de regels niet echt. Niemand zei volgens Nathalie van goh dat ik ga ik doen. Jowi zoekt wat steun bij Nathalie. Plots barst zei ook in tranen uit. Zit ik te zeuren dan vraagt ze? Nee zeg Jowi hij legt een arm om haar heen. Als ze wil zeuren mag ze dat bij Jowi doen. Dat vind ze okay. Ze bedankt Jowi voor het gesprek.

Live overschakelen naar het Big Brother huis

We zien kort shots van de bewoners dat ze aan het schoonmaken zijn. Ziko boent de toiletten en is een nummer aan het zingen. We zijn weer in de studio. Ze gaan live overschakelen naar de bewoners. Ze zien er prachtig uit zegt Geraldine. Naomi kon er niet uit gestemd worden deze week. Geraldine vraagt wat ze er van vind dat Ziko en Liese zijn genomineerd. Ze vind het best moeilijk.

Jowi de huismeester komt nu aan het woord. Peter vraagt aan hem hoe hij bij de regels komt die hij heeft bedacht voor de groep. Hij legt uit dat hij graag de groepsdynamiek erin wil houden.

Geraldine zwaait naar Nick en Els die dinsdag het huis inkwamen. Geraldine heeft voor het eerst echt contact met ze. Nick geeft aan dat ze goed zijn ontvangen door de groep.  Ze kunnen uiteindelijk 100.000 euro winnen althans de Big Brother winnaar. Er zit nu 2000 euro in de pot. Dit had 7000 euro kunnen zijn.

Thomas krijgt complimenten over het nieuwe kapsel dat Jowi heeft geknipt. Ze vraagt aan Thomas wat zijn doelen zijn. Hij wil graag meer sporten en meedoen met de groep. Het tweede doel is beter leren koken. Het laatste doel van Thomas is dat hij Big Brother wil winnen.

Ze vragen nu aan de bewoners wie van de twee genomineerden terug komt vanavond in het huis. Jowi denkt Ziko terugkeert in het huis. Er wordt weer opgeroepen aan de kijkers om te stemmen wie er in het huis mag blijven.

Seksuoloog en psycholoog in Big Brother liveshow

Daar zijn de experts weer in de studio: de psycholoog en  seksuoloog. We krijgen wat oude beelden te zien waar we veel bewoners zien janken. Hier gaan ze waarschijnlijk zo hun mening over geven.

De seksuoloog komt nu aan het woord en heeft het over de emoties in het huis. Ik ga dit gebeuren niet samenvatten het is namelijk niet echt interessant dit. Het analyseren van de beelden heeft bijna 10 minuten in beslag genomen.

Nominaties week 1

Nu zien we wat beelden van de bewoners die de nominaties doorgeven in de dagboekkamer. Ziko en Liese zitten nog steeds in de exitroom. Wie keert er terug vanavond naar het Big Brother huis. Geraldine schakelt weer over naar de genomineerden. Het geluid is niet heel goed en het beeld valt weg in de exit room.

Er wordt gevraagd aan beide bewoners waarom erop hun gestemd is. Ziko zegt dat hij een storende zender was omdat hij iedereen wegduwt omdat hij zo actief is. Van Nathalie miste ik helaas wat ze zei.

Vriend Liese in liveshow

We zien nu de vriend van Liese in de studio aan de desk staan.

Aan haar vriend wordt gevraagd wat zijn favoriete fragment van Liese was. Het ging om een geheime opdracht van eerder deze week. Na de beelden analyseren ze het e.e.a. nog.

Broer Ziko in liveshow

De broer van Ziko staat nu ook aan de desk. Hij vertelt over zijn broertje die nu in het huis zit. Ze laten wat beelden zien van Ziko.

Nog één kans voor Liese en Ziko

Ze mogen nu live in de camera aangeven waarom ze nog in het huis moeten blijven. Liese is nog niet klaar in Big Brother en wil iedereen laten lachen. Ziko praat vooral met zijn handen in de camera. Het is een soort rap wat hij doet voor de camera. Het is gewoon beng!

Dus kijkers stem nogmaals op je favoriete bewoner. Het is nu of nooit volgens Geraldine. De laatste minuten om te stemmen gaan nu in. Eindelijk reclame kan ik even roken en naar het toilet. Tot zo!

De stemmen zijn geteld

We zijn weer terug in de studio bij Geraldine en Peter. De stemmen zijn geteld en bekend. De Big Brother kijkers kunnen geen stem meer uitbrengen.

Ziko verlaat Big Brother 2021

De uitslag van de stemmen is bekend geworden. Op het scherm verschijnt zo de winnaar van de nominaties die in het Big Brother huis mag blijven. De Belgische bewoner Ziko moet na vanavond het huis verlaten. Hij heeft in totaal zeven dagen in het Big Brother huis gezeten. Liese mag dus weer terug het huis in. Ziko klapt voor haar. Ze barst in tranen uit van blijdschap.

We schakelen nu over naar de bewoners in het huis. De lichten gaan uit en zien wat paarse lampen aanspringen. Het lijkt wel een bordeel roept Els. Ze weten nog niet wie er heeft gewonnen.

Wederom een terugblik van Ziko van de afgelopen week. Hij schuift aan achter de desk in de studio en doet zijn zegje.

Na 90 minuten typen en ruim 2200 woorden verder stopt dit verslag van de liveshow.

2 Antwoorden op “Big Brother dag 4: liveshow 7 januari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *