Big Brother Bakt

Welkom bij het nieuwe programma.. Nee zover is het (nog) niet. Big Brother Bakt. De voorraadkamer gaat open en daar staan een aantal bakspullen. Jill roept enthousiast de hele groep bij elkaar en samen zetten ze alle bakspullen in de keuken.

Voor alle bewoners zijn er schorten en koksmutsen. Op de schorten staat drie keer de letter B. Big Brother Bakt! Jill leest aan de groep de opdracht voor.

Bewoners, vandaag strijden jullie tegen elkaar in de heftigste competitie tot nu toe. welkom bij Big Brother Bakt. Jullie krijgen twee uur de tijd om de kijkers van jullie bak kwaliteiten te overtuigen. Ik wil cupcakes zien die jullie ziel en zaligheden bevatten.

De spelregels:

  • Jullie worden beoordeeld op creativiteit en een goed verhaal
  • Iedereen bakt een eigen door Big Brother geïnspireerde cupcake
  • Je mag een recept gebruiken of zo creatief zijn als je maar wilt

Per persoon moet de cupcake op een schoteltje worden gepresenteerd. Laat de ware banketbakker in je naar bovenkomen. Big Brother rekent op een hoop creativiteit tijdens deze opdracht.

De kijker mag stemmen via social media en vanavond is de uitslag te zien tijdens de live show. De prijs zal een verrassing zijn.


Stemmen doe je hier!

3 Antwoorden op “Big Brother Bakt”

  1. pas na de live stream kan je stemmen prijs gegarandeerd huismeester wedden dat big brother jerrel aanwijst ,trouwens theo werd ook door BB op het matje geroepen en we hebben dit kunnen zien ,BB zegt ook jerrel op het matje is moeten komen voor recalcitrant gedrag hebben wij niets van gezien,familie bij redactie zeker

  2. stemmen kon inderdaad niet net als vorige keer met favoriete inwoner Jill zo die huismeester werd anders graag bekend maken waar wel gestemd kan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *